|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
Vedno ista vprašanja :) 20.7.2012 17:01:07
|
|
|
|
MalaDama
|
Pozdravljeni! Sem staro-nova tu bila sem prijavljena, ko sem prvič zanosila, a sem ostala brez neta in vas nisem več spremljala ... na žalost! No, zdaj sem pa zopet tu...s smotanim vprašanjem, ki se verjetno non-stop ponavlja, ampak morem še napisat svojo zgodbo in prosim za odgovore Novembra 2009 sem zanosila in čez 9 mesecev rodila prekrasno hči. sem imela zelo neredne. povprečno na 73 dni. No, ampak zanosila sem že prvi mesec . Čeprav mi je test pokazal šele 42. dan od zadnje . In zdaj sva se z možem odločila še za enega . Sem pa čisto pozabila kakšne znake sem imela pri hčerki, vem samo, da sem bila skoz napihnjena. se mi je uredila in jo imam točno na 30. dni , tako da vsaj prebližno lahko predvidevam kdaj imam O. Z možem sva bila ta mesec zelo pridna . In mene je začelo špikat v levem jajčniku in sploh ne neha. Cela sem napihnjena, vrtoglavice imam vsake tok, in imam povečan beli tok. Jaz niti ne vem kaj vse ženske doživljate pred , ker pri meni samo pride...brez bolečin v trebuhu, brez bolečih prsi, nič se ne najavlja A je možno, da čutim te stvari zaradi nosečnosti ali kaj bi bil še lahko vzrok? Psiha ni, ker se mi nikamor ne mudi z ... ko bo, bo. Testa še ne mislim delat, saj je še točno 1. teden do . Hvala vnaprej za vaša mnenja in odgovore. Lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNaravna zaščita pred soncemNekatera osnovna olja imajo lasten zaščitni UV faktor. Z uporabo izbranih eteričnih olj si lahko pripravite lastno mešan...
Vgnezditev ali splav?Preverite, kakšna je krvavitev pri splavu, da je ne boste zamenjali za tako imenovano vgnezditveno ali implantacijsko kr...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.