|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vitamin D - naravna izbira
23.5.2018 22:13:35   
Umma3
Hej. A daješ vitamin D? Rada bi imela nek naraven dodatek tega vitamina, pa bi mi prav prišla kakšna izkušnja, priporočilo. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vitamin D - naravna izbira
31.5.2018 15:34:50   
5ri
Jaz dajem Oleovit D3 že od začetka. Pediatrinja mi je svetovala naj s tem nadaljujem tudi v prihodnje, ker daje absorbcija dobra. Ne dobim pa na recept, ker se ga kupi v Avstriji. Kako je pri vas? Do kdaj vam pediatri dajejo d vitamin na napotnico?

(odgovor članu Umma3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vitamin D - naravna izbira
4.6.2018 6:53:40   
kokos4 RR
Pozdrav,

Jaz sem na zacetku dajala oleovit, vendar je inel po tem grozne krce.. sva pocakala do 3m, spet zacela, spet krci. Pocakala se 1m, spet, spet krci.. potem sem pa malo precekirala fb, google,.. in izvedela za dlux sprej. Po tem, nobenih krcev, saj sprej v biszvu vsebuje samo vitamin d3 jn kokosovo vodo. Sedaj uporabljava tega, in vse bp, hvalabogu :)


(odgovor članu 5ri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?