|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje ušes?
14.8.2013 21:07:59   
shakira
5 letnica že od četrka toži, da jo bolijo ušesa.Ni bilo tolk hudo, da bi šle k P, bolj jo je bolelo na dotik, ko je spala nič.
Ker ni nehalo sva bili v ponedeljek pri P , je rekla, da je po njenem mnenju za AB. Sem ji rekla, če greva lahko dat kri ,pa naju je zavrnila, da ker jo na dotik tako boli, je sigurno za AB.
Videla ni nič, ker ima tamala vedno full ušesnega masla.
No uglavnem sem rekla, da počakam z AB, da vidim kaj bo ponoči in če bo hudo ji ga bom dala.
Ponoči vse ok, tamala spi, zjutraj pa spet jamra, potem nič, pa spet jokca da jo boli..in tako zdej že dva dni. Ji dam calpol pa je boljše.
Je možno, da jo boli, ker ima preveč masla v ušesih? Jez mislim, da ni bakterijsko, ker je drugače čisto ok, brez vročine, spi normalno...takrat, ko je imela bakterijsko vnetje je bilo velik bolj hudo kot sedaj.
Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje ušes?
14.8.2013 23:33:56   
Katy78
Naš fantek je imel lansko leto kar precejkrat bakt. vnetje ušes, mislim da vsega skupaj 5x ali 6x. Pa je samo prvič in drugič malo pojamral, da ga ušesek boli pa še to nismo bili sigurni ali ga res ali ne, ker je kasneje rekel, da ga ne boli, na pregledu pa je bil bobnič povsem rdeč. Ponoči je spal brez težav, nobenega zbujanja, le vročino je imel vsakokrat. Tako da netoženje o bolečinah in mirno spanje še ne pomeni, da ušeska niso vneta. Na pregledu krvi (preden ti predpišejo AB) imaš pa pravico vztrajati...

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vnetje ušes?
15.8.2013 9:15:01   
m_o_i
sicer sem bila stara ze 30 let, ampak ko me je v sluzbi vrglo na tla zaradi izgube ravntezja, sem sla k zdravnici, da mi izmeri pritisk.
kaj ji je reklo,da mi pogleda usesa, ne vem, vem pa, da je klicala vse-od jezusa do marijeuser posted image -ker sem imela cel sluhovod vnet do krvi.
milijonkrat me je vprasala, ce me nic ne boli in ce sem se res z avtom pripeljala do nje; da bi se mogla tuleca po vseh stirih privlect do nje, tako vnetje da imam. en mesec kar mocnih AB in bolniska me je cakala, da mi je "ocistilo" sluhovod. pa se obisk na ORL, da so preverili, ce ni (trajno) poskodovan center za ravnotezje...

od takrat vem, da z usesi nekaj ni OK, ce imam obcutek, da so "polna"-in to je vse. ko grem taka do zdravnice, sem ze za AB kurouser posted image
hocem samo poudarit, da me v zivljenju niso bolela usesa, vnetij sem pa ze kar nekaj imela.
zaradi vsega tega VEDNO, ko mulca peljem k zdravnici za karkoli, prosim, ce mu pogleda se usesa. vnetja sicer se ni imel, mogoce je pa ta nebolecina pri vnetju uses dednauser posted image

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vnetje ušes?
15.8.2013 10:19:08   
shakira
Bom jo jutri peljala k našemu P in naj ji pregleda kri ( saj on ji drugače vedno, ta je bila pa ena druga).
AB ji pa zaenkrat ne bom dala, ker vseen sumim, da je maslo krivo in ima vse zapacano notri.
Kako pa je z izpiranjem ušes,katera ve?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vnetje ušes?
15.8.2013 22:15:17   
Urska09
V vsaki lekarni se dobi posebna pena, ki jo našpricaš v uho, zmehča ušesno maslo, ki se nato samo izloči iz ušesa. To lahko ponavljaš več dni zapored. Popolnoma varno, celo koristno in priporočljivo pred odhodom na bazen ali morje.
Samo pazi, obstaja več vrst teh pršil. Ena so navadna fiziološka, ki en drek pomaga. Mora biti pravo. Ampak jaz bi pred tem vseeno šla k pediatrinji in secprepričala, če res ni vneto uho.

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vnetje ušes?
18.8.2013 21:56:58   
mamamajča
Ne igrajte se z usesi.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Politik
Admin

Si želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik?

da (14%)

ne (70%)

ne vem (2%)

mi je vseeno (15%)


Število vseh glasov: 115

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!