|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodna postelja
11.8.2008 13:32:52   
Angellina
Ima katera vodno posteljo? Kako se obnese?
Zanimajo me vodne postelje Lectus http://www.lectus.si/

Izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vodna postelja
11.8.2008 15:33:49   
ona
Kot prvo,teli ponudniki so med najdražjimi,poglej tele:
http://www.danaja.si/
http://www.globaling.si/globaling/vodnepostelje.aspx

Od teh drugih ima moja kolegica vodno posteljo in so dosti ceneje prišli skozi kot pri  lectususer posted image
Je pa kolegica izredno zadovoljna in ne menja te postelje za nič na svetu in počasi se že mi odločamo za vodno posteljouser posted image
Edino malo pozornoszi pred nakupom,saj zakonska postelja tehta okrog 800 kg,da se ne znajdeš eno noč pri spodnjih sosedihuser posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vodna postelja
11.8.2008 15:38:31   
sončnica13
Mi2 jo imava že skoraj 3 leta, ampak ne Lectusovo in sva zelo zadovoljna. Moj je imel prej velike težave s hrbtenico, zdaj pa je veliko boljše.
Tako, da vsekakor priporočam. Je pa res težka.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vodna postelja
11.8.2008 16:06:46   
Hope2
Midva imava lectusovo ze 4 leta in gre vedno z nama kamor koli se seliva. Je ne menjavauser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vodna postelja
18.8.2008 14:17:33   
ella2006
Midva tudi umava vodno posteljo Blue times, z dvema ločenima jedrima in 9 stopnjo blaženja valovanja, kar pa nama je zelo všeč dolžine 220 cm. (sva med malo višjimi).
Oba sva super zadovljna, je pa res da so malo dražje, vendar so vrene svojega denarja.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vodna postelja
19.8.2008 20:45:18   
NalLa
Mi imamo tudi vodno posteljo Blue sleep in smo ful zadovoljni. So pa ful cenejši kot Lectus. Priporočam. Prišla naju je pa eno leto nazaj skoraj enako, kot če bi kupili ornk okvir od postelje in dobre jogije.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vodna postelja
27.8.2008 20:50:37   
tadii
Zivjo punce! Vodna je res fajn.user posted image Priporočam vsakemu. Midva imava lectusovo in je zakon. Sploh sva od njih dobila največ informacij...obvladajo in sva se odločila kljub temu da je bla med dražjimi. Sej če pal pogledaš kakšne sanje ti vsi prodajajo, sploh ne veš kakšno posteljo bi si res kupil. Vsi obljubljajo kvaliteto, super spanje. Fino je, da se mal posvetuješ s prijatelji, na čem spijo. in na čem dobr spijo. Taka mnenja so ti najbolši pokazatelj kaj in kje je fajn kupit postlo. Parkrat sva nasankala ko sva hotela pršparat in sva zdej bolj pozorna; Mal dnarja, mal muzke se mi zdi da še vedno velja...vsaj v večini.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vodna postelja
29.8.2008 8:18:00   
honey
Se strinjam s Tadii. Mi2 z možem imava Lectusovo že 8. leto in je res super. Tudi njihov odnos do strank mi je zelo všeč. Npr. je bila luknjica v jedru (sicer ne vem točno, od kje, možno je, da jo je preluknjala muca s krempljem) in je prišel serviser takoj naslednji dan, zaflikal jedro, obenem pa pregledal celo posteljo - vse brezplačno, pa ni bila več v garanciji. Imava ločeni jedri, ne vem, koliko dušilcev je notri, sem pozabila, ampak vodne postelje ne menjava za nobeno ležišče. Tudi, ko smo se selili, so nama v Lectusu posodili brezplačno črpalko z navodili za premontažo, potem naju vsako leto obvestijo, kdaj poteče rok za nabavo čistila za vodna jedra ipd. V glavnem, da skrajšam - so dražje postelje, ampak so najdlje na tržišču (pri nas) in tudi servis imajo zagotovljen takoj, ko ga potrebuješ. Mi2 sva se zanimala tudi za druge postelje takrat, pred leti, ampak sva se na koncu odločila za Lectus. Sva se že prevečkrat nadrsala pri drugih stvareh, da bi kupovala še najcenejše in gledela na par €. Tako sva vsaj brez skrbi.

(odgovor članu tadii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vodna postelja
1.9.2008 12:24:17   
frutka_
Moji straši jo imajo. V njej se spi kot na oblačku. Super!!!!! Jaz bi jo takoj kupila. Imata pa jo od Lectusa in sta super zadovoljna. Moja mami pravi, da je to najboljša stvar, ki si jo je privoščila v življenju. Spita kot hrčka.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vodna postelja
6.9.2008 23:11:56   
ajtim76
VOdna postelja je zakon, ti povem iz lastnih izkušen. Jaz sem se takoj prvadu partnerka pa je rabila mal dalj časa. Pa trdoto sva si mogla prilagodit vsak posebej.

Kar se pa spanja tiče je zakon. Jaz sem prej zaradi poškodb hrbtenice spal približno 1-2 ure na noč, sedaj pa spim kot ubit. Lectus pa je Marcedes med posteljami.


_____________________________

Lp, Mitja!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vodna postelja
9.9.2008 23:32:58   
MiNa*
kako pa je s posteljnimi aktivnostmi na taki postelji? A se vse udira in kar plavaš?
in ali čutiš kakšen hlad, ali jo stalno ogrevate?
Delate servise redno, 1x letno in kakšen je strošek, servisa in postelje?
A se lahko kaj predre in steče voda ven?

(odgovor članu ajtim76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vodna postelja
9.9.2008 23:59:25   
ajtim76
ha, ha postelne aktivnosti. Ej, kar vredu je. Res, da se udira, a le za nekaj cm. Podtla je priklučena na štrom a ima majhno porabo. Enkrat letno sam vlijem tekočino prot algam in to je vse..... do konca svojeh dni. Je pa ful dober, ki se da temperaturo nastavljat. Polet sem jo jaz mel na 27 stopilj, pozim pa jo bom privil na 32, da ti noge greje. 

_____________________________

Lp, Mitja!

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vodna postelja
10.9.2008 0:45:05   
ajtim76
Pa še to sem pozabu. Strošek tiste flaške je nekaj evrov. Predret pa se skor ne more, tolk je debela folija, če pa se že bi, pa je v sklopu postle ugrajen okvir, kateri onemodoča odtrekanje vode v primeru, da se predre.

_____________________________

Lp, Mitja!

(odgovor članu ajtim76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vodna postelja
10.9.2008 8:14:15   
Hope2
Pri posteljnih aktivnostih se pač moraš malo bolj trudit, saj nima fedrov, ki bi ti pomagali in te zibali gor in doluser posted image .

Vodna postelja zaduši udarce in skoke, zato tudi otroci ne morejo skakat po njej, kot npr po navadni vzmetnici, saj se nemorejo odrint.


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.9.2008 8:15:34 >

(odgovor članu ajtim76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vodna postelja
10.9.2008 8:18:56   
orhideja75
ooo jaz bi jo tudi imela...kolk pa pride taka "stvarca"?



_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vodna postelja
10.9.2008 8:25:48   
honey
Posteljne aktivnosti so (vsaj pri nama) se mi zdi kar bolj pestre, odkar imava vodno posteljo - čeprav redko izkoristiva njene prednosti, ne pride na vrsto user posted image

Da bi se predrla tako, da bi voda ven tekla, je skoraj nemogoče, razen, če boš pač z nožem oz. škarjami naredila luknjo. Na moji strani se je enkrat naredila taka miniaturna luknjica in je bila samo prevleka mokra, pa je prišel serviser in zaflikal brez problema in zdaj drži že več let. Je pa res fino, ker lahko nastavljaš temperaturo in se nikoli ne uležeš v mrzlo posteljo user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vodna postelja
10.9.2008 11:02:13   
ella2006
Pri nas so tudi posteljne aktivnosti postale še bolj zanimive.
Midva imava skozi celo leto ogrevano na 27C, 1x na letno se vlije tekočina proti algam in pa čez 10 let naj bi menjala jedri. Posteljo sva kupila v Ruterju od BluTimes, Nemčija, z usnjenim okvirjem naju je prišla malo več kot 4000 EUR (ampak je vredna svojega denarja). Sej če kupiš malo boljšo posteljo in kvaliteno vzemtnico si že na tej cifri.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vodna postelja
10.9.2008 19:43:41   
migrena
Pa trdoto sva si mogla prilagodit vsak posebej.
...midva jo imava tudi že 6 let in je obema ok, samo kar se trdote tiče moj vedno jamra da še več vode ,ampak jo doliješ lahko le par litrov....naj povem da sem bila ravno danes v lectusovi trgovini in kupila dve rjuhi, ki pa nista ravno poceni-60e, ampak so pa kvalitetne in vzdržljive.kako pa ostali dolivate vodo...kar reskirate?????

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vodna postelja
11.9.2008 10:16:27   
orhideja75
na tržišču je kar nekaj proizvajalcev-prodajalcev vodnih postelj. ali je razlika med njimi samo v ceni, al je tukej še kej drugega???  ker men se zdi, da vodna postelja je pač vodna postelja in ne razumem zakaj je lectusova toliko dražja od drugih.



_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vodna postelja
26.10.2008 21:37:45   
zaljubljena
Pred nekaj časa sem tudi sama bila v položaju, ko nisem vedela, katero vodno posteljo kupiti. Tudi mene so me najbolj zmotile velike razlike v cenah med ponudniki. Tako sem se domislila zanimivega raziskovanja: Poklicala sem vrsto podjetij, ki prodajajo vodne postelje in jim zastavjala podobna vprašanja, med njimi tudi, zakaj mislijo, da je Lectus najdražji ponudnik v Sloveniji. S tem vprašanjem sem seveda dobila mnenje strokovnjakov in pa tudi konkurence. :)

V moji majhni "raziskavi" sem ugotovila, da obstajajo 4 ravni kvalitete in da bi naj Lectus uporabljal razred 3 in 4 (najkvalitetnejše). Ampak to ni glavni razlog za tako visoko ceno. Po mnenju podjetij(H2O Studio, Danaja, Aqua Magic, ...), sta glavna razloga za takšno ceno Lectusovih postelj najverjetneje reklame in oglaševanje. Če pomislimo, bi lahko to bilo tudi res, saj edino Lectus reklamira po TV in reklame na TV so izjemno drage.

Našla sem pa tudi ponudnika, ki trdi, da ima ISTO kvaliteto kot Lectus, a za veliko ugodnejšo ceno: www.KazZ.si. Za tega sem se tudi odločila in do sedaj me še niso razočarali.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Vodna postelja
17.12.2008 21:59:22   
Čmurka
Takšno raziskavo si naredila, pa si se na koncu odločila za ponudnika, ki je sploh nepoznan. Zgleda, da prodaja nekaj preko interneta in ima zato lahko ful poceni. Jaz imam vodno posteljo od Lectusa, in ni variante, da bi kupila kje drugje. Sem se tud jaz prej preden sem kupila pozanimala kako je s temi vodnimi posteljami, in sem ugotovila, da poleg tega, da mi nekdo proda vodno posteljo, rabim še zagotovljen servis, v primeru, da se kaj pokvari. In pri Lectusu je to poštimano. Pri ostalih pa je vprašljivo. Sem pa postelje preden sem kupila tudi sprobala pri različnih ponudnikih, in morem rečt, da je razlika približno taka, kot jugo in mercedez pri avtih.

Jaz vam svetujem Lectus. Ker pri njih točno veš kaj dobiš za ta denar (garancija, servis, kvaliteta, ekipa,...). Pa še njihove postelje so narejene v Sloveniji. Vsi ostali pa po moje iz "Kitajske" uvažajo.

www.lectus.si - pa ful majo lepo stran. Bravo Lectususer posted image

(odgovor članu zaljubljena)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Vodna postelja
19.3.2009 13:20:36   
Pistacija
Jaz pa imam nekoliko drugačno vprašanje. Zanima me, kako se obnese vodna postelja za otroke? Midva imava sicer svojo, ampak razmišljam, da bi jo kupila tudi za tamale dva. Ima katera tako izkušnjo in ve, kako se to obnese?


(odgovor članu Čmurka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Vodna postelja
19.3.2009 15:26:23   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Pistacija

Jaz pa imam nekoliko drugačno vprašanje. Zanima me, kako se obnese vodna postelja za otroke? Midva imava sicer svojo, ampak razmišljam, da bi jo kupila tudi za tamale dva. Ima katera tako izkušnjo in ve, kako se to obnese?




http://www.vodna-postelja.si/zanimivo/se-vec-vodne-postelje/vodne-postelje-nedonosencki-otroci/vodna-postelja-otroci.php

(odgovor članu Pistacija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Vodna postelja
19.3.2009 15:36:58   
Hope2
Zdaj sem klicala na lectus, ker mene tudi zanima za otroke. Naš bo star 4,5 mesece in je rekla, da lahko pod našim nadzorom spi na najini postelji (jutranje cartanje). Po 1 letu pa več ni problem in od takrat naprej tudi prodajajo postelje za otroke, ki so posebej dušene in še ne vem kaj imajo posebnouser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Vodna postelja
23.3.2009 9:39:48   
Pistacija
O odlično, hvala Hope2. te posebne postelje za otroke, a to misliš Aqua Light? Tole sem našla na lectusovi spletni strani http://www.lectus.si/aqulight/lahka_vodna_postelja_aqualight.html? Se pravi so te za otroke bolj primerne kot "ta prave" vodne postelje? Ah, sej najbolš, da kar pokličem v lectusa pa mi bojo najbrž vse povedal. Še enkrat hvala in lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?