|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 8:41:21   
Meggi

Po čem lahko človek sklepa da je nekdo njegov prijatelj. Da si vzame čas in ga posluša, mu prisluhne, čuti da mu nio mar zate, da se ti odpre zaupa. In kje je tukaj meja kaj vse se zaupa, do kam se odpreš. Morda zaprtost res ne krepi prijateljstva.
Kako se poskusit odpret in si zaupat. Kako deluje na človekovo samozavest, če vidi da nima nekih tesnih prijateljskih odnosov. Kako začeti?

Je morda katera pri volji za tako razmišljanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 10:05:58   
Pupica
Jaz imam samo eno merilo...nesrečo...Še tako dober prijatelj, ki ti obrne hrbet v nesreči ni tvoj prijatelj.

Aja pa vse hinavke in opravljivke sem dala med znanke. Tako, da mi je ostalo zelo malo pravih dobrih, iskrenih prijateljic:(
So pa te vredne več kot 100 znank:)
:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 10:09:35   
ZARA
... vidmo se vsak 2 mesec,popijemo kavo,se smejemo 2 uri,jokamo ce je treba,pomagamo,vpijemo in najpomembnejse...poslusamo!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 10:59:03   
malika
Težka tema za razmišljanje, sploh zame, ker po navadi vedno skoz padem. Ne vem, vsakemu sem vedno na razpolago in vedno tukaj za bilo kakšno pomoč, ko pa jaz kaj rabim pa večinoma ostanem sama skupaj s težavami. Ni lahko.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 12:22:58   
anajmad
Imam cel kup znank,prijateljica??????Lahko rečem,da mi zmeraj ob strani stoji moja sestra in to v slabih in dobrih.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 12:36:10   
Anonimen
Zame je pravi prijatelj tisti, ki si vzame čas zame, ko ga/jo potrebujem. Na žalost mam že skoz nesrečo s prijatelji, vsaj to zame niso prijatelji. Mah, dolga zgodba je tole..in zlo komplicirana...in sem full žalostna...samo na žalost jaz ne morem nič. In trenutno me itak to totalno potre vsake dva dni, če ne kar vsak dan:(:(:(

Ne, nimam nobene prijateljice/prijatelja, ki bi ga/jo res imela na ''razpolago'' takrat, ko bi jo/ga potrebovala. Žal.

lp,:fis:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 13:10:47   
Muffin
Tudi zame je pravi prijatelj tisti, ki mu v težkih in tudi srečnih trenutkih lahko popolnoma zaupaš.
Žal tudi jaz nimam prave prijateljice ali prijateljev :( Zaradi tega sem včasih ful žalostna :(( Pol pa pomislim, da je boljše biti brez prijateljev, kot imeti take, katerim ne moreš zaupati.

Mejte se, M

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 13:14:01   
Primoza
Prijatelja spoznaš v nesreči.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 15:33:39   
lidia
Cenim, zelo cenim vse, ker ste tako iskreno napisale, kako je to s prijateljstvi.
Meni se isto godi. Jaz imam samo enega pravega prijatelja, na katerega se lahko 100% zanesem v vsakem trenutku, to je moj možek. Pa tako bi si želela eno pravo žensko prijateljico, tisto, s katero lahko klepetaš o vsem, ki jo lahko kadarkoli pokličeš, da pride recimo k tebi na kavo. Ma, se mi zdi, da živimo v takih časih, da to sploh več ne obstaja.
No, to je meni ravno merilo: da lahko človeka pokličeš in rečeš, ej, pridi na kavo, zdaj, in ma čas (!!), ne da se da dogovorit za termin in pol razmišlja, kdaj bi morda bil čas...

Jaz mislim, da dejstvo, ko veš, da nimaš tesnih prijateljskih odnosov, na človeka ne deluje dobro. Namreč, ravno stiki, sploh pa prijateljski naj bi nas osrečevali. Kako začeti, tudi jaz se to sprašujem, in sem vesela, da o tem debatiramo.
Po mojih izkušnjah je zelooo težko pridobiti kakšno novo prijateljstvo, kaj jaz vem...se pa še naprej trudim in ne bom vrgla puške v koruzo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 17:07:50   
Anonimen
Ja, lidia, mene najbolj to moti..čas namreč. Imam par prijateljic in prijateljev...samo ena živi v Blagovici, drugi dve sta full prjatlci med sabo itd.

Ja, jih imam več, katerim lahko povem veliko, ampak takrat, ko jih (po mojem mnenju jasno) najbolj rabim, jih pa ni. Samo pr meni je vse skupej še mal bolj zakomplicirano:):zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 17:35:29   
Gina
Jaz imam zelo veliko znancev, pa (poleg mojega lubija, ki je zmeraj tam zame, ko ga rabim)tudi 3 prijateljice. Veliko, vem. Ampak z eno od njih sva pa ko rit in srajca. Vsak dan se slišiva, vse si zaupava, pomagava. Lepo je imeti tako prijateljico. Tudi drugi dve sta mi zelo blizu, pa tudi vedno, ko mi je bilo hudo, so bile vse pripravljene prisluhnit in pomagat. Je pa tako, da sem zelo odprt in direkten človek. Zato me hitro butne po glavi, kadar kaj ne štima. Ampak po drugi strani, pa ravno tako veliko lažje ugotoviš, kdo te ima resnično rad in kdo ne.

Zaupanje in odpuščanje - to se mi zdi ključ do prijateljstva. Odpuščanje, kadar te nekdo prizadane - v smislu, da ne posplošim, da se mi bo še z vsakim drugim to zgodilo, da me bo prizadel - če nekomu odpustim, sem pomirjena s sabo in ga lahko spustim iz mojega življenja.
Zaupanje pa v smislu - človek je dober in zaupanja vreden, dokler mi ne dokaže, da temu ni tako:). Taka je moja filozofija, in pri meni deluje.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 19:40:11   
viv_
Jaz pa za prave prijatelje štejem tist, ki jim 100% zaupam - da vem, da se lahko zanesem na njih, v dobrem in slabem, pa da vem, da karkoli jim bom "zaupala" beri povedala, da bo ostalo pri njih in ne bo šlo nikamor naprej. V ta najožji krog štejem enega prijatelja in štiri prijateljice - s temi smo tudi večkrat tedensko na vezi po telefonu, pa trudimo se, da se tudi vsaj enkrat na mesec vidimo!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 20:01:23   
lin
Se strinjam z Pupico &Tio!
Zame je pravi prijatelj tisti ki mu lahko zaupaš in veš da te nebo izdal in kateri veš da ti bo zmeraj priskočil na pomoč kadar koli tudi ob 3 zjutraj.
No moje mnenje je da zelo dobrih prijateljev nemoreš imeti veliko!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 22:25:07   
Urška*
Jaz pa mislim, da če že imaš pravega prijatelja, to ne bo trjalo večno. Ampak to je samo moje skromno mnenje.

Meni je pravi prijatelj moja sestra.

LP:)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vrline prijateljstva
27.2.2005 22:55:30   
Sibil_
Jaz imam glede tega srečo in nesrečo.Imam dve res dobri prijateljici, za katere vem, da jih lahko pokličem ob katerikoli uri in mi bodo pomagale, in s temi se videvam kar pogosto...jim tudi lahko zaupam vse, pa ne bo šlo iz njunih ust naprej, pa tudi onedve mi zaupata kar dosti....9nebesa
Imam pa še dve, ki sta mi tudi res dobri prijateljici, jima lahko tudi vse zaupam, ampak živita pa ena 120 ena pa 250 km stran od mene.Tako da se vidimo zelo poredko....in posledično nismo več tako zelo zaupne...:((
Drugače so pa znanke, s katerimi pač vsakdanje stvari lahko debatiraš...
LP,
Sibil

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 8:16:36   
dory
Tistega pravega prijatelja res spoznas le v nesreci...takrat se tisti pravi prijatelj res lahko izkaze koliko je tistega pravega v njem...jaz sem jih imela kar precej....zadnji dve leti,ko sem bila res na dnu,so mi ostali le redki...ampak so dejansko tisti,ki so sli z mano na dno in mi pomagali spet priplavat na vrh...in hvalezna sem da so...dragoceni in zlati so...tisti ostali pa so samo se znanci,s katerimi se ne ukvarjam vec...saj nimam niti casa :)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 9:55:35   
Anonimen
Pravega prijatelja čutiš...in on čuti tebe...včasih niso potrebne besede, dovolj je tišina...

Pravih prijateljev je malo.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 10:32:40   
baguSka
Al bina vzela si mi besede iz ust.. Ena in edina je prava in vem da bi zame nardila vse kar je v njeni moči. In je res edina, k bi tud sama za njo nardila vse. Ne vidva in ne slišva se vsak dan a kadar se rabiva sva tam ena za drugo. Vedno! In glih take iste občutke mam do svojga fanta, za katerga vem da se vedno lohk zanesm in da mu lohk povem čist vse. In to so zame res pravi prjatli. Z drugimi pa se le sem in tja mau dobim in mau potračiram. To je vse.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 10:38:58   
nejcko

Res je, kot je napisala al bina. Pravih prijateljev je res malo... če imaš le enega, si lahko srečen!


(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 11:57:09   
Pilar
Moj mož, moja sestra, pa še tri prijateljice, od tega ena skoraj vsak dan na telefonu ( prijateljujeva že 13 let ), drigi dve malo manj ( 10 let), ampak vseeno prijateljici in neskončno jih imam rada.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 12:00:06   
Pilar
Aja, sem imela pa par let moškega prijatelja,vendar že veliko let nimamo več stikov, pa se učasih spomnim in mi je hudo. Ker vsa bila, kljub najini mladosti( 17, 18 let) res prijatelja....

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vrline prijateljstva
28.2.2005 12:04:22   
Skorpija
Moj najboljši prijatej je moj dragi!:bravo:

Kar se pa prijateljic tiče... Ja, seveda polno znank za čvek apak taprava je pa samo ena. Poznava se že celo življenje in blazno sva si različni. Jaz že dolgo ne živim več doma, delam, rada bi družino. Ona je pa večna študentka, doma, brez tipa - pa se super razumeva in si vedno stojiva ob strani! Tudi če se dolgo ne vidiva in ne slišiva nama je vse jasno, nobenih očitkov in vedno takoj padeva not - čvek do jutranjih ur!!! Jaz vem,da je res dobra frendica, ker mi pove tudi tisto, kar ni fajn slišat!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vrline prijateljstva
1.3.2005 17:44:11   
india
Pravih prijateljev,kot je rekla al bina, je zelo malo.
Imam priajteljico iz otroških let in kadar jo potrebujem, je tu. Pa naj bo to ponoči ali na dopustu, vedno je na pravem mestu.
So me pa že mnogi razočarali in sedaj ugotavljam, da je z leti, ko se staraš, vedno težje navezati nova priajteljstva.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Vrline prijateljstva
2.3.2005 11:14:40   
janja&ema
:kuza:pravi prijatelj je kot tale kuža, se vedno vrne k tebi ne glede na vse.Sem že v takih letih da sem kar nekaj dala skozi tudi s prijateljicami, po 15 letih se je končalo prijateljstvo zaradi 4.000 mark (nemških) ker jih nisem hotla posodit. Pa sem si rekla, no če sem bila pa vredna samo toliko pa adijo. Imam pa par res pravih prijateljev od tega eno ki živi v nemčiji in sva si full blizu, pa tudi če se ne slišiva vsak dan, veva da sva tukaj vedno ena za drugo. Sem pa tudi vesela zdaj, ker imam Emo (20 mesecev) in sem kot mamica spoznala na PST (pot spominov in tov.) par luštnih mamic s katerimi smo si zdaj postale zelo blizu, pa še malčki se imajo radi.
:metulj:Pri prijateljstvu velja pravilo, da ni pomembna kvantiteta ampak kvaliteta.
Hitro na dobro :kava: z dobro prijateljico.
Janja

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?