|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Mojca, enota Tinkara?? 19.5.2006 10:35:53
|
|
|
|
lol
|
a bo to hodil v grosuplju?če misliš v grosuplju,ti lahko napišem malo več,ker naš mali hodi v Mojco veliki pa v tinkaro.
|
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca, enota Tinkara?? 22.5.2006 9:32:24
|
|
|
|
Bučika
|
Glede tega vrtca ti lahko napišem,same dobre stvari.Že kot sam vrtec(vse enote) delujejo super in tudi vzg. so prijetne. Ne skrbi in se veseli prvega dne!
|
|
|
|
|
RE: Vrtec Mojca, enota Tinkara?? 23.5.2006 19:36:33
|
|
|
|
Putka
|
Moja 3-letnica hodi v Tinkaro (vrtec Mojca, v Dravljah). Smo super zadovoljni, vzgojiteljice ne bi mogle biti boljse. Je pa mal odvisno od starsev, kaj pricakujete. V nasi skupini se non-stop ukvarjajo z malcki, hodijo na izlete, v gledalisce.. Enak poudarek dajejo umetnosti (glasba, risanje in druge ustvarjalne igre) kot gibanju. Najpomembnejse pa je, da hodi otrok z veseljem v vrtec.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiŠkrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkratŠkrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
24%)

princi in princeze (
8%)

poletne žabice (
33%)

morski ježki in zvezdice (
35%)
Število vseh glasov: 237Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!