šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ joj ste smešne. Saj ne morem verjet..... Kot 1. glede denarja: starši plačujemo, ampak vzgojiteljice in pomočnice ne dobivamo tako veliko denarja, sploh ne. Če pomisliš še na vso odgovornost....ni računice. Če ne delaš s srcem nimas v tem poklicu kaj iskat. 2. Rada bi videla mamice, ki imate enega ali dva otroka kako jih zrihtate 14 oz. predvidevam, da so to že večji, se pravi 24. Pa bodite pozorne, da nič ne zamešajo cunj, pa da se res preoblečejo in osvežijo. Lahko samo zraven stojiš, pomagaš in preverjaš, ko je že ena omenila. Ampak potem lahko celo zimovanje samo to delaš. Punce, nehajte komplicirat. Vesele bodite, da ima otrok moznost it kam v naravo, da se ima fajn, da je suh, sit in zdrav. Umivali se boste pa že doma. Sama delam v jaslih. Od sept. se mi je enkrat zgodilo, da enga fanta po spanju nisem previla. Se je izmuznil. Vsi smo samo ljudje in pri 14 otrocih v plenicah in 4 mesecih je to človeška napaka. Če katera meni, da ni tako, naj gre v vrtec za en dan....me zanima kako bojo vsi otroci popedenani...... Uživajte! K Se popolnoma strinjam, pa niti približno nisem vzgojiteljica, ampak samo mama trem otrokom. Občudujem pa vzgjiteljice, da se kaj takega sploh lotijo, kakšna odgovornost je to. Priznam, da bi me motilo, če bi bil otrok cel teden ali pa mogoče tri dni v istem, za eno noč pa ni panike, se jim je pač izmuznila. Od mojih je bil zaenkrat samo en z vrtcem na počitnicah in imamo zelo dobre izkušnje - so jih celo stuširali in vsak večer lepo zobe umili. Kapo dol!!
|