|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsi, ki bomo postali očetje decembra
11.5.2006 13:02:54   
baltazarka
Predlagam, da se tu najdemo vsi bodoči očki, ki bomo to postali decembra (podobno kot se poiščejo mamice), da se kaj pogovorimo. Zdi se mi sicer, da nas bo manj kot mamic, zato se lahko javite tudi ostali meseci, pa tudi kakšno mamico bomo kaj vprašali. Kaj ste čutili, ko ste izvedeli? Se je tudi vam na široko smejalo? Meni se še kar! A se sploh zavedamo kaj nas pravzaprav čaka? Nismo prvi, ampak nam je prvič! Bodo res naše predrage nosečnice naslednje mesece tako zelo sitne? Že sedaj v teh začetnih tednih je težko, saj pravijo, da je prve tri mesece vse v "božjih rokah". Sam komaj čakam 3.6., ko gre moja spet na G pregled. Fantje in kako je sedaj s sexanjem? Nekje sem prebral, da ni kaj posebej priporočljiv, če pa že, pa zelo-zelo nežno in previdno. A imamo kakšne dvome, prikrite strahove - bomo sposobni, bomo dovolj močni - če in zakaj? Tudi te odgovore lahko poiščemo skupaj. Kaj menite o prisotnosti nas bodočih očkov pri porodu. Sam se močno nagibam h temu, da bi vendarle počakal zunaj, ker me je le malo strah, kako bi moja prisotnost na kraju dogodka vplivala na najino kasnejše spolno življenje. Imam dobro prijateljico, po poklicu je celo zdravnica, ki je že dvakrat rodila in njeno mnenje je, da porod tehnično gledano sploh ni nekaj najlepšega, kar se pri starševstvu lahko zgodi in za razvoj in prosperiteto otroka, prisotnost očeta na licu mesta nima nikakršnega pomena. Lahko pa, da jo ima za mater. Kaj mislite? Vem, da nas vse čaka čisto novo poglavje in verjamem, da nam vedno na majčkene trenutke to ravno ne bo všeč, a skupaj bomo lahko tudi takšne trenutke premagali! Našim predragim bodočim materam naših otrok, bomo morali stati 110 procentno ob strani in to bo velika odgovornost, pa tudi naša neodtuljiva pravica! Zelo lepa pravica!
Torej; oglasite se, bomo skupaj "kero rekl", vabljene tudi mamice, smo z vami, vabljeni pa tudi tisti, ki ste že očki in vam tista mala bitjeca skupaj z mamicami pomenijo največ. Kamerati, prišel je čas, ko naziv "mačo" dobiva čisto nov in čudovit pomen!
Pravzaprav sem se logiral pod imenom, ki ga uporablja moja najdražja na forumu decembrčic, pa naj vas to ne moti - odmislite tisti a zadaj pa bo.
Lep pozdrav in srečno!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsi, ki bomo postali očetje decembra
11.5.2006 13:26:37   
Mišek06
Sem ponosni očka od oktobra. Želim vam veliko veselja ob gledanju vašeuser posted image , kako ji trebuh raste,..... Potem vam pa želim veliko prečudovitih trenutkov z odkrivanjem vašegauser posted image . To je nekaj najlepšega kar se vam lahko zgodi. Mene je bilo pošteno strah ob misli da bi imela otroka. Zavlečeval sem kolikor se je dalo. In sedaj mi je žal. Rad bi jih imel čim več.
user posted image nisva, ker je imela rizično nosečnost. Da se zdržat tud brez tega.
Prisotnost pri porodu. Jaz sem se je zelo bal, saj še krvi ne morem videt. Rekel sem, da ji dajem podporo in bom zraven, ko pa bo akcija, bom šel pa ven. Kje pa, to se ni zgodilo. Bil sem prisoten pri porodu in ni mi žal. Ko je akcija gre vse tako hitro, da tud dojameš ne. user posted image  pa tud ne pride tako krvav ven kot sem si predstavljal. Sedaj bi mi bilo žal, če nebi bil prisoten pri tem čudovitem dogodku. Punci sem rekel, da bom jaz prej videl spol kot ona, pa mi ni uspelo. Ko so rekli glavica je zunaj, pri naslednjem popadku pritisnite, sem dal glavo k njeni in se začel od sreče jokati. Ona se ni, sigurno zato ker je bila vsa "zadeta" od tiste maskeuser posted image user posted image user posted image  Potem pa slišiš tisti mili glasek..... Res lepo.
user posted image  sedaj po porodu je pa tko kot je bilo prej.

Okoli 20 tedna vam pa priporočam da greste z njo na UZ, ker se ta čas vse lepo vidi. Nosek, prstki, ušeska,...

Pa naj vas ne bo strah, da potem ne boste spali ponoči, ker boste. Vsaj jaz. Mali ni še niti eno noč razgrajal.

UŽIVEJTE!

(odgovor članu baltazarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vsi, ki bomo postali očetje decembra
6.6.2006 19:12:00   
Peter167
Mi imamo tudi predvideno v decembru. user posted image Ne bom pa postal očka, ker bo naš drugi otrok in sem očka že sedaj. user posted image Upam, da vseeno veljam?

(odgovor članu baltazarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vsi, ki bomo postali očetje decembra
12.7.2006 11:23:00   
andrejka
Joj, Mišek06!
To si pa tko lepo napisal, da sm kr solzne oči dobila. Jest upam in si želim, da bo v novembru tudi moj user posted image doživljal to tako.
Bravo, še tako naprej!user posted image

Andrejka user posted image

(odgovor članu Peter167)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vsi, ki bomo postali očetje decembra
31.7.2006 12:36:30   
metka_zone
živjo! Sicer je to za očke, ampak ko berem tole, se mi zdi, da ste očki čedalje bolj fajniuser posted image . Mene moj samo razvaja, zvečer se pa zmerom potrudi, pa me namaže po trebuhu s kremouser posted image , ker sem sama preveč user posted image , potem se pa s tamalim pogovarja. Super očka bo kot vsi ostaliuser posted image ..........

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?