|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
23.9.2004 20:26:07   
Anitka
Dober večer prijateljice!

Upam, da ste dobro izkoristile današnji topel dan, saj bo baje že jutri precej hladno.Uffff sem jezna :grrr::grrr::grrr::grrr: ob takih vremenskih napovedih.
Jaz sem bila pa danes spet skoraj cel dan odsotna, saj smo imeli v vrtcu roditeljski sestanek, pa potem še pijačka in je spet večer.
Moja M se je danes že malce umirila tako da bomo za vikend verjetno že lahko trenirali :sloncek::sloncek::sloncek: hehehe.8)

TIA še enkrat vse naj naj in močno upam, da boš septembrska srečka nosečka 9nebesa9nebesa:miska::miska::miska::miska::miska: in boš potem malo manj delala ;)

Kje pa se kaj ostale skrivate danes?

KLARISA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

BAMBI upam, da je tvoja M že šla k :hudicek: in da bosta lahko tudi vidva začela z :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

A veste kdaj točno se vrne naša GEA1? Bom morala počasi začeti z organizacijo srečanja v MB. Moram počakati GEO in pa tudi na našo PIO 73 ne smem pozabiti. Joj se že veselim ponovnega srečanja. Seveda pa računam tudi na vse ostale, Pio in Geo sem omenila zato, ker je ena še na dopustu, druga pa bo na bolniški.

Punce uživajte, ob jutrišnjem mrazu se stiskajte in se beremo,

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
24.9.2004 7:32:09   
meeryana
Dobro jutro :)
Dežuje ne? Pa kaj....glavno, da nam v srčkih sije sonček. :bravo:
Jaz sem zadnje čase zelooooooo dobre volje......vse je taaak fajn. Včeraj me je malo v jajčnikih špikalo, tako, da mislim, da prihaja O al pa je že tu....Glede :sloncek::sloncek: pa se sedaj ne obremenjujem in ne pazim na vsak drugi dan.....ko je pač je.

Ja, včeraj me ni bilo kaj dosti tu, bom pa sedaj prebrala malo kaj ste pisale in sploh ne vem, če je kaka nova srečka? :metulj:9nebesa

Anitka vidva pa kar fajn trenirajta :sloncek::sloncek: kolko vama bo seveda.....ne preveč razmišljat, da MORATA. Po moje bo tak še najboljše.....

Lep dan vam želim (kljub dežju) in papa :):rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
24.9.2004 7:50:07   
Darja*
Dobro jutro punce!

Dežuje ja,...meni se je danes jutro slabo začelo, saj mi je na poti v službo crknil avto, sranje. Ampak to me ni spravilo v slabo voljo, saj je danes petek in pred nami je vikend. :bravo::bravo::bravo:
Včeraj sem vzela zadnjo tabletko klomifena, sedaj pa :sloncek::sloncek::sloncek:
v ponedeljek imam spet ultrazvok v MB in bomo videli zas koliko so zrastli jajčniki.

Lepo se imejte, veliko :sloncek::sloncek: in poročajte o :roza:

Darja*

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
24.9.2004 8:18:34   
pika74
Dobro jutro punce!

Sem vam včeraj pozabila povedat neki lepga. Na poti v službo sem zjutraj na polju ob cesti videla en tak lep prizor 9nebesa - teliček je pil mleko pri krauci - ma kok sta bla lepa 9nebesa9nebesa9nebesa. To je bil moment, ki bi ga kar podaljšala, če bi ga lahko. Ampak saj veste, z avtom greš hitro mimo... in hitiš stresnim dogodkom naprej. Onadva pa...kot, da bi se čas ustavil. Kot, da ni nobenih skrbi, nobene vojne, nobenih problemov... punce, čim več takih trenutkov vam želim:):).

Pa lep petek!

Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
24.9.2004 15:01:22   
Anitka
Hojla!

Se bom kar zdajle malce oglasila, potem grem pa na fešto, ki jo imajo naši trije penzionisti s šole.

M se je končno spakirala od mene tako, da lahko začnemo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ja MEERYANA tudi jaz sem si rekla, da se pa zdaj res ne bom preveč obremenjvela s tem - vsaki drugi dan, pa merjenje O, pa bo ratalo ali ne bo..... Če bo bo, če ne pa grem 12.10. itak h G zaradi izvidov pa bova potem dorekli kako naprej. Zadeve so se malce premaknile, krvne preiskave sem dala skozi in bomo videli kaj so pokazale. Če ne pa gremo naprej tako dolgo dokler ne bomo dosegli cilja. Enkrat bo pa tudi meni uspelo. Se pa že močno veselim ruge polovice oktobra, ko bom postala prvič teta:sloncek::sloncek: Meeryana zate pa :miska::miska::miska::miska: da bosta maksimalno izkoristila O in pa seveda tudi ti brez obremenjevanja.

PIKA 74 kak fajn. Ja in naše življenje je velikokrat res prehitro in stresno in gredo lepe stvari kar brzinsko mimo nas. Žal je pač tako in včasih nimamo druge izbire kot da hitimo.

DARJA* ne pusti si pokvariti vikenda, ki je pred nami zaradi avta. In držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska: da bo na UZ v ponedeljek vse OK.

TIA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: pa oglasi se kaj med vikendom. Upam, nas v začetku naslednjega tedna razveseliš z :modri::roza:+ Kdaj boš delala test?

BAMBI a si se M že znebila?Upam, da je spakirala kufre in bosta tudi vidva lahko začela z :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

KOALA kje pa se kaj ti potikaš? A tudi trenirata:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :)-:)-:)-

KLARISA za vaju s :duda: pa pošiljam dobre misli visoko v nebo k našim :angel::angel::angel: in upam, da vam bo tokrat uspelo.

PIA 73 ku ku!?!

Lep dan še naprej in pa lep vikend in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
24.9.2004 21:09:43   
biba77
Ojla!

Zenskice, komaj sem prezivela ta teden!!! Tako sem zmucena, da bi kar dol padla (od petnajst do sedem zjutraj do pol sedmih zvecer pa je meni prevec za v sluzbi bit). Pa se RR je izvisela. :(

Sem zdaj malo za nazaj prebrala. Ste bile kar pridne ta dva dneva, ko nisem mogla do racunalnika.

Bom verjetno kar sla v kopalnico, zobe prat in spat. Ob 22h ze lahko spim. Hi, hi,... v petek zvecer. Ko stara omika!

Sicer je moja M zapustila prizorisce. Pricakujem, da je 20 dni ne bo (ce bo sreca se mnogo vec)! :)

Lep vikend vam zelim; pa javite se se kaj - tud cez vikend!

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
26.9.2004 9:44:18   
tia
Hojla,

naj se oglasim preden letim v službo.
Pri meni ni nič novega,danes bi morala se prilezti ta :hudicek: M.,a občutka da bi oz. nebi prišla nimam.Znakov za :modri: nimam,ali tudi v jajačnikih me nič ne špika.Bomo videli kaj bo iz tega.

Tako to bo na hitro ,se oglasim ko pridem domov.


LP

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (110. nadaljevanje)
26.9.2004 11:15:28   
Pia73
Tia držim pesti, pa za vse ostale tudi!!! :miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?