|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
6.9.2005 20:06:51   
emaa
Da ne bomo večno ostale pri 271. nadaljevanju odpiram novega. Sem v redu, likam, da bom mela kaj oblek za na sejem vzet, jutri grem, pa me 8 dni ne bo domov, moj že jamra. Mu ni nič prav, da bo sam, pa kako bo spal, pa kaj bo delal, da bo kar od osamljenosti poginil . Meni se pa forum kar dopade, sem se že navadla, stvari, ki manjkajo, bojo pa že dodelali, kot anonimnost, pa iskanje. Ko so vse govorile anonimnim, naj tega ne delajo, ker se vidi, sem probala na drug način. Takoj, ko je RR začel delat, je ena anonimno objavila, da je noseča. Takrat še nisem vedla kako jo najdet, pol pa vidim, da se na čveku v pričakovanju javlja pupica kot nova nosečka (zlo na skrivaj, sem slučajno nanjo naletela), pa sem probala s tem zmešanim isklanikom njene poste poiskat (iščeš pa lahko samo po uporabniku ali nalsovu teme), pa mi vrne tisto anonimno temo, kjer pupica javno ni sodelovala, tako da je bila odkrita. Ji bom tukaj čestitala, vem da nas pride kdaj pogledat.
Drugače se bom do naslednjega četrtka bolj tko javljala, če sploh, tako da pridno čvekajte, da bom imela kaj za prebrat.

Punce moje mislim na vse vas, nosečke pobočajte bušija, še ne nosečke, bomo pa to kmalu postale
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
6.9.2005 20:17:08   
tinkamiška
O Ema, pa ti si pravi detektiv

Sej meni je forum tudi všeč, negov izgled je zlo prijazen in topel, samo je par malenkosti, ki so mi bile na prejšnjem bolj všeč, ampak zaradi tega ne gre komplicirati

Sem selo vesela za Neni in njene zamrznjenčke in držim pesti za II!

Se pa greva zdejle z mojim malo posladkat, je mama prinesla iz enega rojstnega dneva tortico in pecivo, njam, njam

Pri meni ni nič novega, najina Iza veselo brca in mi ponoči ne da spat, trebušček raste in se mi zdi vsak dan večji. V ponedeljek grem na pregled in bom dala kri in vodo, pa mogoče bo G poslušala Izin srček.

Punce mialim na vas!!!

Tinka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
6.9.2005 20:21:15   
VITA74
Ojla jaz sem danes tko tko (mal mam še krize z )upam da me sedaj telovadba malo zbrihta. Po končani službi se grem malo prešvicat Upam da ne bom tako fuč po fitnesu, kot Anitka po prvem dnevu aerobike
je pa res da me malo neučakanost daje, saj je ne čakam konec tedna in upam da bo imela vsaj 9 mesecev zamude
Med mojim čakanjem pridno čakam še na vse vesele novičke iz vaše strani
Zelo pa pogrešam naše debate, ker se mi zdi, da nas je čedalje manj ne več kot je bilo v navadi

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
6.9.2005 20:21:37   
Skorpija
No, pa se še jaz malo javim na ZA NAS. Končno, končno greva na dopust po 2 letih suše in sicer v soboto na Rodos. Me je kar malo strah, ker bom prvič v življenju letela z avionom Pa še danes sem frišno s pogreba prišla in mi je tako tesno pri srcu, ker je to življenje tako minljivo in krhko in se hitro izmuzne... No ja, vsekakor pa je lepo in kakorkoli bodi, ni od muh!

Dolgo nisem bila med vami, ker mi je bilo res hudo, sedaj pa naju 20.9. čaka Reš in spermiogram in mi je bolje, ker se stvari premikajo in se bova začela boriti in ni hudič, da bo nekaj ratalo! Mogoče, samo mogoče bova pa kaj domov pripeljala, kakšen paketek presenečenja Pa tudi če ne, imela se bova super, to bodo čisto dnevi za naju in za crkljanje

Punce, imejte se lepo!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
6.9.2005 22:47:19   
Anonimen
punce! a lahko naredimo samo eno temo z naslovom ZA NAS, ki nima stevilke? zato, ker se tem, ki je obnovljena itak sama dviga na vrh...

mi smo uredu drugače.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 6:50:56   
emaa
UnderEja dalo bi se, pa se zaenkrat nikoli ne ve koliko je novih odgovorov, pa koliko je strani, potem je pa to že na zilijon straneh. Sicer pa je smisel teh nadaljevanj ravno v tem, da se nadaljujejo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 6:57:54   
biba77
Dobro jutro!

UnderEja, jaz bi tudi bila za to, samo kot pravi emamair: pocakajmo na popravek, ko se bo videlo koliko je novih postov.
Saj sama ves, da se v "Za nas..." javlja dnevno 10 ali 20 punc in potem je kar hitro zmeda, ce res redno ne cekiras.
Saj, potem pa bomo pridne...

Ema, zakaj pa te dragi ne obisce? Saj pa Celje ni na drugem koncu sveta?!?

Punce, jaz cakam ...

Lep dan vam zelim!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 7:31:54   
anadejka
Hojla babike,naj se še jaz javim.....dnes zadnjič še samska.Doma namreč nimam računalnika,danes pa sem zadnjič v službi pred poroko.Jutri nama pridejo postvit mlajčke,potem bo pa tako tok hitr sobota.Ve tokrat držite pestke zame da ne bo dežja in bo poroka lepa.Takoj v pon.pa greva za en teden v Bohinj si živčke spočit.Kr težek je tale zakonski začetek in vse priprave in žurke,potem pa bo tisti dan sigurno tako hitro minil,da bo kar greh.Najhuje mi bo po moje sleči tisto lepo oblekico.Jaz bi se kar vsako leto poročila,ko mi je pa tako ušeč in se v njej počutim kot princeska.
Danes ga bomo v službi spet mal zalili,ste pa vabljene tut ve na kšn kozarčk beuga al pa črnga

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 7:37:01   
biba77
Anadejka, dosti riza in ena ploha mora bit: da bo dosti otrok in dovolj dinarckov!!!

Lepo praznuj, bodoca zenka!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 7:42:54   
hati
Dobro jutro vsem.

Počasi se prebujam in ne da se mi popolnoma nič. Delovna storilnost izginja bolj kot se približuje sobota. Danes se že komaj premagujem da ne grem v lekarno po test, hkrati se prepričujem da ne sme in pripravljam na ponovno razočaranje. Joj sem jezna sama nase, pa kako me lahko ta vsak mesec tako iztiri. Ahhh, sej menda bo enkrat boljše.

Ema, kar se anonimnosti tukaj tiče, ena se je izdala z nosečnostjo ampak ena je pa danes priznala da je skočila čez plot in upam da njen dragi ne bere teh postov, ker pol najbrž ne bo enostavno. Upam, da bodo zadevo kmalu poštimali.

No grem se spravit kaj delat, da mi ne ukinejo plače.    

Pozdravče in za vse vas.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 8:30:58   
biba77
Jaz pa nimam te detektivske zilice...

In, doma nama je crknil racunalnik... to pomeni: nic kaj dosti RR. V sluzbi tudi ni toliko casa. Razen, ce "ostanem po soli".

Sicer pa razvrat tako ni za internet. Oz. sploh nima kaj za iskat!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 10:19:44   
Mijavček
Ejla,

tudi jaz se težko privajam na nov RR, barva je lepa, ampak drugo pa... no, bo že. Se pa strinjam z Emo, da ne bi ene in iste teme pod istim postom nadaljevali v nedogled, ker je potem ful strani, pa še direkt na zadnjo stran ne moreš, niti naštimat, da se ti prikažejo strani od zadnje naprej, niti ne veš kdaj je kdo kaj novega napisal, pa vmes še skočiš na drug forum (na Težave al pa Želimo si...)
Tako, da meni je bolje, če se nadlajevanja nadaljujeo z novimi temami, isto vleja za "ne čakajoče" in "bodoče nosečke".

Ema lepo se mej na sejmu, hati in Astra hang on , anadejka, tebi pa iz lastnih izkušenj priporočam čimveč počitka v teh zadnjih samskih dneh, jaz sem namreč nazdravljala tkole vsak dan v enem tedenu prej, pol sem bila pa v soboto ful zmatrana, moj bi pa kar še žural (no, spat sva šla potem ob 5-ih) - uf naporno .

Vse ostale, držte se, en vsem, pa lep sončen dan.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 15:41:44   
Anitka
Helouuuuuuuuuuu bejbe!

No pa se je odprlo tudi 272. nadaljevanje. Jaz sem to želela storiti že včeraj, pa si nisem "upala". Sem pa vsekakor tudi jaz za to, da odpiramo nova nadaljevanja, ker drugače imaš par podstrani in ni več pregledno.

Kako sem? Še kar v redu. Danes je drugi dan Klomifena, jutri moj odputuje v Amsterdam in se vrne šele v ponedeljek Punce dajte mi nekaj povedat - kdaj naj bi imela O ob teh tabletah? Če sem jaz pravilno razumela je to med 5. in 10. dnevom po prenehanju jemanja Klomifena. Ali? Če je to to, potem jo morda še ujameva.

EMAMAIR pogrešale te bomo Uživaj in če boš le lahko se kaj oglasi.

TINKAMIŠKA upam, da je bila tortica fina. Njami, so se mi kar sline pocedile

BLABOMA upam, da bo vajina kriza čimprej mimo in fajn se našvicaj. Jaz grem danes spet, čeprav mam še malce muskelfiberja od ponedeljka.

SKORPIJA vidva pa uživajta sto na uro in še malo čez.

Hej ASTRA dajta čimprej popravit računalnik,če ne boš morala ostajati po šoli

ANADEJKA želi vama lep poročni dan in noč in vse lepo na vajini skupni poti.

HATI bomo držale pestke, a bo tokrat plusek.


MIJAVČEK bomo seznamčke tudi vsake toliko začele z "novo" temo, ker je drugače res preveč podstrani in bla.....

PIKA74 ne delat preveč v službi, ker te potem tukaj pogrešamo

Punce vsem en lep pozdravček, tudi tistim ki jih nisem omenila in se beremo,

Anitka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 16:49:58   
pika74
Anitka - evo, zdej pa res odhajam iz službe (sm laaaaaaaaaaaačna, ker sem nazadnje jedla zjutraj preden sm šla v Lj ob 7h... kruh+evrokrem+mlek)

kruuuuli

šibam - dijo


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 17:22:59   
Maša26
Hej punce!

Da se še jaz malo oglasim..

Anitka, to sem ti že včeraj hotela napisat: ne se preveč bat klomifena, jaz npr. sem se po njem zelo dobro počutila, boljše kot brez O je pa res med 5. in 10. dnem, praviloma 7. dan po zadnji tabletki. Zanosila sicer nisem, ampak kakor sem se ga prej bala, mi ni povzročil nič slabega počutja ipd. O pa ne bosta zamudila, brez skrbi!!

Skorpija, uživajta na Rodosu, potem pa dobro opravita pri dr. Rešu - če bo treba

Anadejka, SREČEN poročni dan vama želim tudi jaz!

Tinkamiška, jaz bi tudi torto mmmmmmmmm!

Blaboma, tudi kriza mine

Pika74, dober tek!

Astra, a je že na sceni? Boš vsaj na novo štartala..

Jaz sem pa malo poklapana, bi mogla met HSG pa mi ga niso delali, ker sem imela povišano sedimentacijo in neko vnetje... mi ni nič jasno

Lepo se imejte vse srečke in bodoče nosečke!


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 17:24:07   
Maša26
To sem pa še pozabila napisat : emamair, FBI si te želi

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 18:08:50   
VITA74
No da se oglasim
včeraj sem res švicala, samo se je moj fitnes začel in končal v savni ni se mi ljubilo telovadit in sama sebe sedaj tolažim, da v savni tudi izgubljaš kalorije
Ja saj verjamem da se bo uredilo z dragim samo da se pogovoriva.

Anadejka pravijo da bo veliko denarja pri hiši če pada dež na dan poroke

Anitka upam da klomifen pri tebi prinese tako težko pričakovano bebiko

Emamir naj hitro mine

Hati držimo pesti

Vsem ostalim pa želim se lep vecer in upam da se kmalu prestavimo na drug forum...

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 19:26:57   
Anonimen
Jaz cakam na prihod . Me ze 2 dni neki po malem zvija tu in tam, naj ze brz pride pol pa kmalu zopet v nove boje!

Lep vecer vsem!


(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 19:44:09   
Maša26
MucaMaca to sem pa zgrešila! A sta spet aktivna za !! Nekaj se spomnim, da sta dala na stranski tir, sorry če se motim. Vsekakor pa dobrodošla v SLO!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 20:29:52   
biba77
Cist na kratko (jutri vec):

Anitka, jaz sem imela O med 16. in 19. dnem ciklusa (torej 11 do 14 dni po zadnji tabletki)-od enega do drugega ciklusa drugace, tako, da se ni za bat. No, razlicno reagiramo, ne vem, kako bos ti?
Dostim se je ciklus s Klomifenom malo podaljsal... Sicer pa ti bodo vse lepo povedali v Mb. Kdaj imas naslednji UZ?

Izgleda, da bom jutri dobila obisk ... tako cutim... - pol pa hitro klicem in v pon na UZ (al pa torek, ce se F. ne odloci jutri prit).

Lahko noc...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
7.9.2005 21:19:29   
GoYa
anadejka, mal dežja in riža mora past
tud če bo dež, bo to lep dan

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
8.9.2005 7:26:25   
Anitka
Dobro jutrooooooooo!

Jaz sem danes zgodnja ptička, ker sem dragega odpeljala v službo. Gre potem in se vidiva šele v torek popoldne/zvečer.

Hvala za odgovore o Klomifenu. Če pride O sedaj pozneje, potem se bo verjetno moj ciklus za nekaj dni podaljšal, saj imam cikluse dolge nekje 26/27 dni. Bomo videli. No naj povem, da se zaenkrat počutim dobro in včeraj sem kar prekipevala od energije, zdaj pa ne vem, če od tega ali morda o druge ure aerobike. Smo spet stepali. In seveda švicali sto na uro, pa še komarji so prišli skozi okno in nam niso dali miru med vadbo

A je pri vas zadnje čase tui toliko komarjev? Pri nas so že tako nadležni, da je joj

PIKA74 tebe pa moram skregati, ker tako malo ješ. Samo zjutraj in zvečer! Ti, ti,ti! Je treba malce več papcati, a prav?

MAŠA26 ne bit preveč žalostna. Bo pa mogoče brez tega uspelo, če ne greš pa naslednji mesec na HSG. Drži se in čimprej pozdravi tole vnetje.

BLABOMA savna ali fitness, samo, da si uživala in prav je tako.

MUCAMACA če ti tako praviš potem ti pa tudi jaz želim, da čimprej pride tale rdeča potem pa na juriiiiiiiiš!

ASTRA naslednji UZ imam v torek. Mogoče se bova pa videli, če boš šla tudi ti v torek.

Nič bo treba končati in iti v službo. Preživite lep dan in se veremo,

Anitka








(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
8.9.2005 8:17:39   
biba77
Ja, dobro jutro, vsem!
je na mizi.
Pika74, vceraj zvecer sem ravno "zgresila" tvoj kofetek... Racunalnik je porihtan. Ga je lubi nesel na servis, ker ni in ni delal. So ga tam fino sprepihali, priklopili in ... puf    hudicek funkcionira.
Anitka, zal, se bova zgresili, saj sem jaz danes dobila prijateljico in imam prvi UZ v ponedeljek. Moram se poklicat, da me narocijo. Mozno pa je, da se ob kakem drugem dnevu srecava. Pa eno spijeva (dokler se nisva nosecki, ne?)!
Vceraj sva se z bambi dobile na cveku. Hvala za prijetno druzbo, bambi!!!
In, draga Pia73! Vedno znova me presenetis s kaksno pozornostjo. Me pece vest, da nisem veckrat kje v Celju... Hvala!
No, kako pa kaj ostale? Jaz se bom kar v delo zakopala...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
8.9.2005 9:07:58   
pika74
Astra ... pišeš, da hudiček funkcionira... a veš, kaj sm prebrala da hudiček PUNKCIONIRA .

Se mi vid, da padam not v IVF .


Anitka, dons mam burek s sabo in mislm, da dons ne bom lačna. Pa še lubi je zjutrej naredu en fajn zajtrk: jajca s sirom in papriko njami

Ostalim pa en veeeliiik

pa-pa

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ZA NAS (272. nadaljevanje)
8.9.2005 9:14:41   
biba77
Ja, ja... ene dietkamo, druge pa o bureku in jajckam s sirom in papriko...
Thja, ni kaj... za lepoto je treba potrpeti.
Pika74, saj v tem casu pa res ze malo tezko karkoli odmislis. Po moje... Ne daj se!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?