|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
31.8.2004 20:46:34   
Sisy
živjo punce!

No po dolgem času sem našla nekaj minutk da malo preverim kaj je na RR novega in vas malo pozdravim....:)Upam da mi katera ne zameri ker sem že tako kmalu odprla novo nadaljevanje za nas..... Kako ste kaj? Kot vidim ni nobene nove srečke 9nebesa:zmeden:

Pri meni je kar precej novega.....Z današnjim dnem sem nehala delat v moji stari službi, tako da jutri pričnem že v novi, pri svojem dragem, v domači firmi in v domačem okolju:bravo::bravo::bravo: Se že ful veselim ker ima ta služba veliko prednosti, poleg tega da je krajši delovnik in bolj mirno delovno okolje bom imela tudi bolj "spočite" živčke in se bom lahko bolj posvetila svojemu lubiju:love:, nosečnosti in :duda:... seveda ko bo-in če bo...upamo da kmalu bo kajne ....:):bravo::bravo:

No drugače pa kar nekaj časa namenoma nisem šla na RR in sem se malo posvetila športnim aktivnostim in ostalim stvarem, da se zamotim in da stalno ne razmišljam o bebici in se moram pohvalit da mi kar uspeva in da nisem več taka odvisnica;)čeprav vas ful pogrešam....

V soboto nastopi moja težko pričakovana O, tako da bova v tem najinem 2.poskusu preizkusila ovulacijske teste če so za kej ;), rezultat pa bomo videli konec meseca.... upam da z dobrimi novičkami o 9nebesa.

Kako pa ste kaj ve punce? Meeryana,Pia1 in 2, Anitka,Urša in ostale? Vidim da je kar nekaj novih udeleženk foruma....:)super bomo skupaj pestke držale in upale na veselo novičko....

No tako, toliko od mene, ta vikend bomo veselo:sloncek:, pa si kaj tipkamo....

pa pa

S.:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
31.8.2004 20:49:14   
Sisy
a pa še nekaj sem vas pozabila vprašat!:)-

a gre mogoče katera na ringarajin piknik? Čeprav se mi zdi da je to bolj mišljeno za nosečke in mamice tako da ne vem.....:zmeden:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
31.8.2004 21:52:54   
Ezi
Ne, ne ... ni mišljeno le za nosečke in mamice .. vsak se lahko pridruži, le prijaviti se mora in malo posodelovati :)

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 6:55:21   
neni
Dobro jutro!
Prosim ne bodi jezna Meeryana, ker sem te prehitela, sam se mi tolk fajn zdi:ups:. Čeprav priznam, da je tvoja jutranja javljanja ob kavici prav lepo prebirati.
Kot kaže so se nosečke začele in bo sedaj težko pričakovani naval.
Anitka zelo lepo, da te tvoja G razume in da se stvari premaknejo naprej, proti našemu cilju, to je seveda :duda:. Mogoče jo pa naslednjič še vedno presenetiš z lepimi izvidi in z :modri:.
No, jaz grem pa danes k mojemu G, s slabim spermiogramom. Tako da nič preveč ne vem kaj bo rekel, verjetno nas bo poslal naprej. Sedaj se bo začelo težko čakanje na roke. Bom seveda poročala.
Me veseli, da je toliko novih tukaj na RR in da so tako zgovorne, je veliko bolj pestro in zanimivo.:bravo: Pogrešam pa tisto Petro, ki se je tako neprevidno javila in smo jo napadle kot :hudicek:, potem smo se pa smejale še dva dni na ta račun. Čeprav je takrat tudi Lina poročala o svoji tragediji in nam sploh ni bilo do smeha. Lina, a nas še kaj prebiraš, daj javi se in povej kako si?!!Eno :rozica: zate.
Klarisa, kdaj lahko čakamo tvojo M, da prideš na naš konec?
Lep dan, vreme spreglejte
Neni


(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 7:00:29   
biba77
Dobro jutro, punce! :)

Danes sem pa naspana in polna energije prisla v sluzbo. SUUUPER! ;)

Ja, CESTITKE VSEM NOVIM NOSECKAM!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Kje in kdaj pa je ta RR piknik? :zmeden: Jaz nekako nimam taaako dosti casa, pa obicajno samo forume prelistam. :ups:

No, lep dan vam zelim in vsem cimprej :modri: :roza: !!!

Biba77, :miska:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 7:04:29   
meeryana
Neni in vse ostale RR-jevke dobro jutro.....jaz sem prav vesela, ko vidim, da je še nekdo tako hitro auf in po možnosti še v službi. Hehehehhehe :)

Neni, upam, da bo G našel prave besede, da vaju potolaži in da bosta neobremenjeno nadaljevala pot do :duda:

Anitka, taki občutek imam, da je najina zgodba zelo podobna, res. Tudi midva se trudiva že več kot leto in tudi pri meni je do sedaj bilo vse vredu, vsak pregled, vsak bris. Upam, da ni slab spermiogram. Ampak mene je malo strah začeti vse te preiskave. Torej tebi se pa sedaj začnejo, ne? Upam, da bo vse ok in da je samo čas tisti, da še ni :duda::duda::modri::roza::duda::duda:
September.....upam, da nam bo prinesel ogroooomnooooo nosečk, med njimi bi se rada znašla tudi sama, hihihihi....pa vse bi nas rada vidla v 9nebesa9nebesa9nebesa, da bi se tu na tem forumu, zasedba popolnoma menjala. Ha? Nebi blo fajn, me pa vse na Prvič noseča. Kaki zaaaakooooon, pa taki piknik........:sloncek::sloncek::sloncek::metulj::metulj::metulj:
Tak, grem še malo prebrat po forumu, pa mejle počekirat, potem pa veselo na delo. Seveda se vam še kaj javim .....pozdravček vseeeem!! :sloncek:

LP
M:rozica:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 7:14:20   
klarisa
Dobro jutro deklice!

Anitka, zdaj je najbrž vse lažje ko se je začelo premikati in da ugotovite vzrok (če sploh je) in potem veselo naprej do :duda: !
Neni, kaj nisi šla ti na dopust? Glej, da sporočiš kaj sta se zmenila s tvojim G.Jaz še kar čakam M in očitno jo niste k men poslale kot smo se zmenile. Jst mislim,da bom šla v PO konec drugega tedna sicer bom pa še sporočila.
Bambi, kako si pa kaj ti?
Koalca, Pia73 pa Tia so se nam pa kar nekam izgubile a ne? Bejbike, kje ste?

:rozica: vsem ostalim sončicam!
klarisa:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 7:51:06   
Anonimen
Ojla!

O pikniku si lahko preberete na tistem utripajočem napisu Ringarajin piknik pod infantinovo reklamo in v novi debati na srečanja, druažbni dogodki:)
lp,:fis:

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 7:54:00   
neža76
Dobro jutro vsem skupaj!

Pa naj se še jaz malo javim, na ta tih teževen dan.....
Kar nekaj nas je, ki NE pričakujemo hudičevke M naslednji teden!! Tudi jaz sem med njimi!
Za vse nas držim pesti, da nas ta mesec in naslednjih 9 ne obišče!
Punce držite se!!

pozdravček

Neža76

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 8:40:15   
tinkamiška
Sej vam lahko še jaz povem kaj, ne?

Sem zelooo vesela, da nas je več,ki v kratkem ne pričakujemo M:hudicek:, da nisem sama, ker me zelo muči to čakanje. Sploh pa zato, ker se počutim drugače, kot prejšnje cikluse. Ne vem, me je pa strah, da je vse v moji glavi, kar se je že enkrat zgodilo. Ampak ne morem mimo tega, da mi je ves čas slabo, ko pa kaj pojem je pa takoj boljše, ves čas me špika tam spodaj,... Joj, upam, da niso vsi ti znaki namišleni znaki!

Bomo videli kaj bo.

Vsem vam želim:modri:ali:roza:!

Lep dan in si še kaj pišemo.:)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 10:07:53   
koala
Hojla!!
No pa sem spet tu. Mesec počitniške prakse se je iztekel in sem kar žalostna, saj sem se v timu počutila odlično. No vse enkrat mine in prav je tako!

V teh dneh ko me ni bilo na RR ste bile zelooo pridne, tako da niti ne uspem vsega predelati, a bom že nadoknadila.

Klarisa, upam, da se boš kmalu podala v novi boj in da se na srečanju spet vidimo!

Bambi z tistim tvojim juhujem pa si me res na limanice speljala!

Pia73 javi se kaj preko sms-a!
Aja pa pozdrav vsem novim!
Pa pa

Koala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 10:53:58   
diamantka
ojla, zdravo
naj še jaz napišem par besed.a ni ena tule na forumu pisala, da so fige dobre za plodnost, no jaz jih sedaj jem, sam da sem jih mela rada že od nekdaj, vse vrste;tako sveže in suhe.
midva pova počasi začela z :sloncek::sloncek::sloncek: ta teden, saj imam nekje od sobote naprej plodne dneve. nevem kako je z vami, sam jaz se vsakega novega poskusa veselim, čeprav me kasneje M:hudicek: malce razočara,vendar a veste kako pravijo: "pametni odneha";););) in 1x bo vsaki odnehala.
lepo se imejte in čim več dobrih novic o :modri::roza: in o novih nosečkah ter njihovih :angel:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 10:55:07   
tia
hojla,

sem tukaj,ali delam cele dneve pa sem tako zmantrana ,da takoj ko pridem domov v postljo padem.
M. se počais poslavlja,pa gremo spet veselo na HUPA -CUPA :sloncek::sloncek::sloncek:.Pa 14.09. imam G. bom ji tudi jaz malce zatežila naj me da na še kakšne preiskave,pa bomo videli kako dalje.

Anitka oprosti ker se ti nisem nič javila,včeraj sem bila kot krpa v kotu ,pa še od tega me je zelo glava bolela.Danes bi pa rada šla s tabo ali kaj ko že delam od 12h.Boš videla kakj kamlu oz. že ta mesec boš poročala o :modri:.

O Koala je spet med nami,kako si kaj ,kdaj sedaj ne čakakš :hudicek: M.?

Veste punce se morem spet tako na hitro posloviti,saj ta :hudicek: služba :ups: spet kliče.

LP

Tia

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 14:52:26   
simonas
Pozdravljene punce!!!

Vceraj zvecer sem se vrnila z morja :morje:, danes pa ze hitro na delo veselo, ker me je cakal cel kup papirjev, da jih malo premecem. Na sreco samo danes, ker si bom nato do konca tedna privoscila se malo dopusta :)...

Moram priznati, da sem vas pogresala ;), kljub temu, da sem se imela tako fajn. Nisem se uspela prebrati vseh vasih klepetanj, ker imam res guzvo, a upam, da sem izpustila kako veselo novicko o kaki srecki nosecki...

Drug teden bom spet delovna, pa upam, da bom uspela takrat kaj bolj veselega prebrati.

Mi smo pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, ko smo ravno imeli mir in cas in toplo vreme... pa bomo videli kaj bo...

Cim lepsi dan vam zelim vsem skupaj in se beremo spet v ponedeljek.

Simona

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 15:56:55   
bambi
Čisto na kratko se oglasim, ker imam taaaaaaaaaaaaaaako gužvo, da mi gre kar na jok :((:((:((. No, je treba delat.....

Tudi moja M se je poslovila in smo imeli včeraj akrobatske vaje po postelji :bravo::bravo::bravo:, sem se malo ob rob postelje udarila med :sloncek::sloncek:, ampak je bilo vredno ;)

Zdaj pa spet malo k moji skoraj najljubši temi - nakupovanje. Gledala sem malo čeveljčke po trgovinah in so mi zelo všeč ti odspredaj okrogli, ki jih imajo kar nekaj.... tako luškani so. Mislim da si bom šla v Humanic ene kupit. Kaj pravite ve???? So vam tudi všeč ali vstrajate pri "špičakih" Joj pa škornje imajo tako dobre, raznih barv, samo cene :(:(:( No, potem sem v Zari videla tudi en ful dober žametni hlačni kostim, s telirano jakno, pa bi to vse imela, pa ko sem skupaj potegnila :(:((:(:(( Verjetno bo želja po novih stvareh zmagala :bravo::bravo::bravo:

A si zamislite kaj počne sedaj naša Gea1. Na Šrilanki. Tam je sedaj 30-35 stopinj in toplo morje.... Joj, upam da misli kaj na nas :racka::racka::morje::morje:

Tako, zdaj pa res moram na delo.

Lepo se imejte in

pa pa

Bambi :metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA NAS (97.nadaljevanje)
1.9.2004 22:48:54   
Anitka
Hojla bejbe!

Tokrat spet malce pozneje. Me boste pač zjutraj raje brale hehehe:)-:)-:)-:)- No prvi dan v vrtcu v letošnjem šolskem letu je za mano.Bilo je ogrooooomno :((:((:((:((:((:((:(( Na hipe se ti kar srce para, ko gledaš te malčke. A se bojo že navadili otrok pa tudi tovarišic in bo kasneje toliko bolj luštno.

NENI veš tudi jaz sem vesela, da imam tako super G. Mene npr. sploh ni vprašala, če sem si merila BT, ampak je rekla, da če že tako dolgo ne uspem zanositi, bomo pa dali skozi nekaj preiskav pa bomo potem videli kako bo. Upam,da bodo izvidi dobri in da jo res naslednjič presenetim že z novico o :modri: Veskakor se bomo ta teden in še drug teden maksimalno potrudilipri posteljnih aktivnostih :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in potem čez tri tedne upali, da :hudicek: M ne bo. :miska::miska::miska: pa tudi zate, da prav kmalu tudi ti presenetiš z :modri::duda::roza:

MEERYANA veš tudi mene je bilo najprej strah preiskav. A mislim, da je vseeno bolje, da začnem z njimi čimprej, drugače čas le neusmiljeno beži in je naenkrat za tabo že nekaj let... Sicer pa veliko punc poroča, da ko začnejo s kakimi preiskavami ali ko so že naročene nanje jih presenetita :modri: Tudi vama držim pesti in vama želim, da vama kmalu uspe. Morda se bova skupaj veselili že v septembru in se potem vsa druščina z ZA NAS... preseli v 9nebesa

Ja KLARISA prav imaš, res mi je malce lažje zdaj ko so se zadeve malce premaknile. In praviš, da M še ni prispela? Grem takoj zjutraj na pošto preverit, če se ni kaj zalomilo z njihove strani ;););) Sicer pa ti želim, da bo šlo v tretje :modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza:

TINKAMIŠKA, NEŽA 76 pesti, da ugledata :modri::modri::modri::modri: so tudi za vaju.

Hej KOALA upam, da bodo tvoja javljanja spet pogostejša. Upam, da nisi več preveč žalostna, ker je konec prakse. Sicer pa gremo na :modri::modri:

DIAMANTKA jutri grem in si tudi jaz nabavim fige. Hvala za nasvet. Najina O pa bo prišla skoraj istočasno. Morda bova skupaj tudi midve poročali o :modri:

SIMONA S pozdravljena spet med nami. Me veseli, da si uživala na :morje: in upam, da bo rezultat tega :modri:

TIA ja tebe bo pa ta čas še pokopal;) A greš ti v četrtek popoldan v Graz? Se bereva jutri preko osebnih sporočil.

O BAMBI pa spet zapravlja?;) Saj je prav tako. Privošči si, razvajaj se, čez devet mesecev boš pa še :duda: razvajala. Pa previdno v spalnici, ker drugače bo tudi :duda: divja, če bo vajena tega že od začetka:)-:)- Ja naša GEA1 verjetno uživa :morje: in držimo pesti :miska::miska::miska: da se vrnejo vsaj trije.

Punce včeraj se mi je oglasila PIA 73, ki je RR dalo na stran. Punca še ni obupala, a počasi se privaja na misel, da bo morda ostalo le pri enem njenem sončku. Punce držite pesti :miska::miska::miska::miska: da nam tudi ona kmalu sporoči novičko o :modri: in naj jo na tej poti :angel::angel::angel::angel: spremljajo.

Tako od mene bo to za danes vse. Tudi vse vas naj čuvajo :angel::angel::angel::angel: in če imajo kaj moči, naj vsaki čimprej prinesejo vsaj eno :duda: Jaz pa vsaki pošiljam še eno :rozica:

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?