|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 6:56:33   
meeryana
Jooooj, upam, da je prava številka nadaljevanja......:zmeden:
Kak ste kaj punceeeeee???
Antika res te je blo lepo brat zjutraj :) Daj povej mi kako ti je, ko si vsak dan obkrožena z malimi pamžeki??? Pa ko vem, da so vsi taki cukrčki, potem pa še :((:((:(( jokajo prve dni.....boooogi malčki.
Danes pa zadnji dan ta teden. Jutri imam dopust in, če bo vse po sreči greva po avto.....huuuuh, upam, da bo. Potem pa na Rogloooooooooo, pa cel vikend uživancija. :sloncek::sloncek::sloncek:
3 dni brez interneta???? Ha, pa kaaaaaaj, glavno, da bomo uživali, ne?
Nasledni teden bo več novičk se mi zdi. Jih je kar nekaj, ki nasledni teden ne pričakujejo M:hudicek:. Potem oni še nasledni pa že jaaaaaz čakam,da je nebo :) :metulj:, pa nebom prej nič kaj fejst na to mislila....ko bo čas, bo čas. Pa prej tut nebom več nikoli naredila testa. Ker tako ali tako ti ne preostane drugega, kot to da ČAAAKAAAAŠ! Ker, če nardiš, pa je potem rahla črtica, al pa je ni, pa se ti pojavi spet 1000 vprašanj, kaj je? LAhko pa da sem prehitro delala? Bom še enkrat, ko bo čas....in smo spet tam, da je treba čakat na takrat, KO JE ČAS! Potrpežljivost mislim, da je v teh naših problemih najbolj pomembna........uuuuuuuuuuuuuh, kak sem pametna zdaj, ko sem skoraj dva tedna pred tem, hahhahahaha, saj me lahko spomnite na te besede, če bom kontra govorila takrat :)
Nič, grem zdaj, pa se vam še kaj javim.
Pesti za :modri::roza::modri::roza::miska::miska::miska::miska: ZA NAS!!!

LP
M:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 7:56:50   
neža76
:)Ojla,
sprašuješ kako smo?? Jaz sem odlično! Še jutri, potem pa vikend!:bravo:

Tebi želim, da čimbolj uživaš na Rogli in da se s tvojim dragim crklata kar se da!
Naslednji teden si pa pišemo!
Potem pe medve skupaj pričakave :modri::modri: :roza:!

Do takrat pa uživej kar se da!

Neža76:racka: :metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 8:40:11   
Sulfinija
Ojla punce!!!!!!!

Jutro vsem skupaj,lepo,da je že na vse zgodaj odprto novo nadaljevanje za klepetanje.
Meeryane si pa res hitra.Ne pozabi na besede,ki si jih danes v našem nadaljevanju napisala.Tudi jaz sem pred vsem tem pametna :hudicek:,ko pa pride potem pa uh,bi jo najrajši cvrla.Vidim,da vas jutri večina gre uživat,ker je vikend pred nami vsemi.Da se še vam jaz pohvalim tudi mene moj možek pelje na Gorenjsko in to za dolge tri dni.Jutri navsezgodaj kreneva in potem uživava do onemoglosti na vseh teh njihovih lepih krajih.Mogoče pa bo ravno tale mesec ploden za nas vse skupaj.Uh,da bi vsaj bil potem bi srečo dobila junija,ko imam rojstni dan.Pri naju z možekom vse postarem vendar sva ponosna,ker gre za nama že drugo leto zakona,uh kje je le še 50,potem bova tako ponorela,če sva že prvo tako na veliko proslavljala.
Neža tudi ti si danes zelo hitra takoj za meri in potem še jaz ne smem manjkati.
Bambi,kje se skrivaš ti,pa Tia,Bori,...
Joj,zanima me če katera kaj ve kako je sedaj z Kiro ona je imela namreč avgusta rok za :duda:,je ful dobra punca in meni je vse lepo obrazložila glede ambulante in jo na tem forumu zelo pogrešam.
Punce boste videle sedaj nam je ta forum tolažba in igračka in še malo pa bomo dobile tiste prave igračke,ki ne bodo samo na miru ležale in nam bodo vzele večina našega časa.Nič ne de samo,da bi že enkrat ratale pa bomo me ponosne mamice z vozički hodile naokrog.
Anitka ti ki si nonstop obkrožena z malčki in,ki boš oktobra postala teta.Veš prosila bi te,če bi bila tolko prijazna in bi mi lahko pisala v RR nabiralnik imam zatre polno novic oziroma izkušenj,ki sem jih dala skoz dve leti nazaj isti mesec kot boš ti oktobra.Zanimiva reč,vendar vseeno upam,da te bo zanimala in,da ti bo sedaj dobrodošla in mi boš mogoče še kdaj hvaležna.
Uh,punce sem malo zabluzila vendar je zato naše nadaljevanje,da si ispovemo svojo dušo.
Vse tiste ki vas nisem omenila naj pa vas čuvajo :angel::angel::angel: in čimprej vsem skupaj :duda::duda::duda:.
LP in se še kaj beremo in pišemo,še danes pol pa tri dni nič in samo uživanje!!!!!!!!

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 9:38:27   
koala
Hojla hojla!
Eno sončno dobro jutro!

Čeprav me še od nedelje križboli kot :hudicek: sem full dobre volje! Sonček sije malo se bo ogrelo :bravo: :bravo: vreme!!

Tia ja M ne pričakujem okoli 20, a se mi zdi, da se bo vseeno priklatile, le naj se enkrat jo bo minila volja. Ravno včeraj sem razmišljala da nekateri pa res ne razumejo da niso zaželjenei, kajne g. M??

Bambi a si že kaj boljše volje??

Klarisa, a je g. M blagovolila prikolovratit tam okoli??

Anitka, lepo da si preživela prvi dan in jaz vem, da se bodo malčki že kmalu bolje počutili, saj se v tako dobrih in prijaznih rokah enostavno morajo!!

LP!
Koala
Pa na :modri: ali :roza:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 10:18:34   
klarisa
helouuuu! Moje m še ni, jo pa pričakujem jutr, v soboto moram pa na mejo po menogon.pol pa štartamo...
Sem se samo na hitro javila, ker imam gužvo v službi..

čauči:sloncek::sloncek:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 10:33:39   
Mijavček
halo,
jest mam tud fuuul gužvo.. tako, se vam na hitro javim : bejbike, jaz ful držim pesti za vse ki NE pričakujete grde M:hudicek:. zmeraj sem ful vesela ko pride kakšna nova novica o 9nebesa srečkah nosečkah in upam, da bomo v naslednjih dneh fuuul veseli :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Pri nas je teta M zdaj na obisku.. ful nekulturna, sem ji rekla naj zgine, ona pa nč. Mi bi pa že tako radi hopa cupa :sloncek::sloncek: :((

No, bučke, lepo se mejte,

Mijavček

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 12:25:17   
bambi
Na hitro se javim, da vam povem čudovito novico.... kupila sem si čevlje, takšne "španka" stil, okrogle odspredaj in s pasekom okoli gležnja 9nebesa.... tako sem danes razveselila sama sebe.... sedaj pa letim na delo, ker me čaka že tako polna miza, da še komaj monitor vidim ;)

Pa pa
se še oglasim

LP Bambi

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 15:18:03   
Anitka
Hojla bejbe!

Še malo pa bomo pri obletnici – 100. nadaljevanje. Samo sem malce žalostna, ker tako pozno prihajam do interneta in ga najverjetneje ne bom mogla odpreti in začeti. No no saj se hecam. Veste se spominjam še ko je bilo še ZA NAS (I. nadaljevnaje) in zdaj smo že skoraj pri stotem?!?! Mislim, da je skrajni čas, da fosilke kmalu odidemo v 9nebesa. Sicer pa sem že zdavnaj obljubila, da se bom vračala tudi še ko bodo na forumu nove članice.
In kako sem preživela dan? Hja je bilo spet kar nekaj solza in žalosti. In veste kaj se mi je zgodilo? Otroci so počivali na ležalnikih pa je en fantek jokal in spraševal za mamico ter mi govoril naj jo pokličem. Pa sem mu govorila, da jo bom, če ne bo več jokal. Potem sem šla vmes na WC pa pridem nazaj in me vpraša, če sem jo klicala. Sem rekla, da ja in da naj zdaj lepo počiva. Potem pa čez nekaj časa reče: »Hvala ka si jo zvala« se mi je revček tako zasmilil. On potem je še enkrat to ponovil, čez nekaj časa pa je končno pomirjen zaspal. Res so v začetku booooooogi tile moji malčki. Tako da MEERYANA je v vrtcu kar pestro. Tebi pa želim pester :sloncek::sloncek: podaljšan vikend pa uživajta sto na uro. Boš vidla tako vama bo fajn, da na internet sploh ne boš imela časa pomisliti ;) In tako se govori punca – ko bo pač bo! Enkrat bo že moralo biti. Pa se beremo v ponedeljek.

NEŽA 76 lepo, da si odlično. In veš tudi jaz že komaj čakam vikend, ker sem že kar fajn izčrpana te prve dni v vrtcu.

MOJCA 9000 ti mi kar pusti sporočilo v nabiralniku. Sicer pa uživajta tudi vidva na zasluženem vikendu in držim pesti, da bo mesec september tudi vajin mesec.

Ja KOALA kaj pa si počela, da te križ boli oz. kaj sta počela? Da ni bilo to od kakšnih posteljnih akrobacij hehehe ;) ;) Pa ne mi zamerit se malce šalim. Upam, da bolečine kmalu minejo in da tudi k tebi gospodične mične M ta mesec in ostalih devet ne bo.

KLARISA M pride vsak čas do tebe potem pa vama želim uspešen štart v tretjem poiskusu.

MIJAVČEK a tvoja M je tudi pozabila na kulturo. Ma reci ji naj spoka hitro proč, potem pa veselo na delo :sloncek::sloncek:

Ohoho BAMBI pa je malce zapravljala? Nič hudega, si storila nekaj za svojo dušo in telo in prav je tako. Pa ne delaj preveč.

Nič punčke moje za zdaj bo to vse in se kasneje spet beremo.Aja še to, sem se prej naročila na naslednji pregled z izvidi h G in sem prišla na vrsto šele 12. oktobra, ker ima res gužvo. No morda bomo pa takrat opazovali že tudi kako :duda:

Pa pa,
Anitka:metulj:



(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 18:37:48   
tinkamiška
Pozdravljene pupike!

Danes sem bolj pozna, sem delala kot butec in sem samo enkrat na brzino pokukala tu gor. Še tolk časa nisem imela, da bi kaj napisala. Zdej se pa tudi na brzino oglašam, ker letim pol še na en tečaj.
Joj, se mi zdi, da nas je velik, tistih, ki okrog 11.9. ne pričakujemo somatne M:hudicek:. Me že res živčki dajejo, pa se ves čas malo nazaj držim. Upam, da bom zdržala dovolj dolgo preden bom šla delat test.
Se mi zdi, ds so mi uni tam gor zanalašč naprtil tolk dela, da nimam časa niti test it kupit!!!

Če se ne oglasim več, hvala, vsem, ki držite pesti in pomislite tu pa tam na mene.

Jst držim pesti za vas in bom zelooooo vesela, če kateri rata!!!

Poljubček, Tinka.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
2.9.2004 18:42:01   
ninca
D:sloncek:R:sloncek:Ž:sloncek:I:sloncek:M:sloncek: P:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I

:angel:S:angel:R:angel:E:angel:Č:angel:N:angel:O:angel:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
3.9.2004 8:39:27   
diamantka
dobro jutro vse soborke,
jaz sem danes izjemno dobre volje, saj bom videla mojega srčka:love::love:, po celem tednu in bova danes začela z :sloncek::sloncek::sloncek: in delom na :angel::angel::angel:.
zato mi morte opravičit,da se ne bom več javila, no vsaj danes ne, ker komaj čakam objem svojega srčka.
lepo se imejte in krasen vikend vam želim.
pa veliko dobrih novic o novih nosečkah in njihovih :modri::modri::roza::roza:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
3.9.2004 21:06:35   
tinkamiška
Hvala Ninica!:rozica:

Pa se za vse ostale!:rozica:

Tinka.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
4.9.2004 10:31:29   
tia
Hojla,

pa kje ste punce,jaz npr. delam celi teden kot n ora tako ,dfa se še oglasiti ne morem.Prebrala sem skoraj vse ali kaj ko pa sem bila tako zmantrana ,da sem samo v postljo padla.

Mi bomo tudi začeli z HUPA -CUPA :sloncek::sloncek::sloncek:,pa ni vrag da nebi uspelo v krtkem.14.09. grem k G. pa ji bom povedala naj me da naprej na še kakšne preiskave.

Veste to naj bi bilo vse ,saj spet morem iti v slubo,joj kako se mi ne da.

Aha,Anitka v četrtek grem v Grez,a moreš tudi ti ?
Oglasi se kaj!

LP

Tia

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
4.9.2004 14:56:44   
Anitka
Hojla!

Pa je ta vikend spet malce zatišja na naših nadaljevanjih. No morda mi pa le uspe odpreti 100. nadaljevanje:)-;):)

Kako ste kaj?Jaz sem še kar glede na to, da me danes/jutri čaka O:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Smo imeli danes zjutraj že :sloncek::sloncek::sloncek: pa zvečer bomo verjetno vajo še ponovili. Pa naj vam rpiznam, da sem spet začela z uporabo O testov iz ZDA in mi je malo prej pokazal :roza: In veste kaj, jutri je tudi moja lunina ovulacija tako, da se ta mesec obe O pokrivata. Morda nama pa le uspe in ne bo potrebnih raznovrstnih preiskav. Punce držte pesti:miska::miska: še zame.

A se še spomnite naše "akcije" kaj smo/bomo danes storile zase? Ja me fosilke se je že spomnimo a ne? No jaz sem si včeraj šla prvič ogledat vadbo joge in mislim, da se bom kar vpisala. Kaj pa ste ve kaj storile zase? (razen hopacupanja seveda:)-:)-:)- )

Punce uživajte še naprej in se beremo. Pa na :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS (98. nadaljevanje)
4.9.2004 15:33:51   
tinkamiška
Anitka, seveda bom držala pesti zate:angel::angel::angel: in če tako pridno:sloncek::sloncek::sloncek: bo pa ja menda kaj ratalo! Mora!

In to "kaj bomo danes naredile zase" se mi tudi zelo dopade. Tudi jaz sem se odločila in grem v ponedeljek prvič na Thai Chi(upam, da sem prav napisala):ups: Je baje dobro za sprostitev, ravnovesje v telesu in koncentracijo. Se že veselim! Sploh se mi pa zdi, da veliko bolj pazim in se imam veliko bolj rada odkar sva se možekom odločila za:duda:.

Lepo se imejte in ulovite še kakšen sončni žarek ta vikend.

Pa-pa, Tinka.



(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?