|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
8.9.2004 9:18:57   
Sulfinija
Pozdravljene punce!!!!!

Bravo,čestitam za vaše včerajšnje 100.nadaljevanje :bravo::bravo::bravo:,prišla sem res pozno domov vendar sem vseeno vse prebrala.Danes pa sem si mislila,kaj če bi jaz enkrat odprla novo nadaljevanje,še nikoli ga nisen.
Punce kako ste kaj.Jaz sem kar precej delovno in naporno.Včeraj vsaj upam,da nise3m pozabile name in,da ste bile v mislih z monej,saj sem bila v MB na ultrazvoku.Nekaj je narobe na desni strani,vendar je sestri povedal v latinščini,vendar jaz tega ne razumem,jajčniki so v redu in neka sluznica debela za 2-3mm in ostalo vse ok,vendar nekaj vseeno ne in to na desni strani.Izvid dobim domov po pošti in takrat ga moram vzet s sabo oktobra,ko imava pri zdravnici.Upam,da bo vseeno vse ok.Kako pa kaj ve?Je katera ki ta teden ne pričakuje :hudicek:,jaz sem danes na 13.dan,vendar vem,da je več ne bo k meni!
Anitka,zelo sem čakala tvoje sporočilo v moj RR nabiralnik,upam,da se ti nisem s čim zamerila?
Bambi,Klarisa,Meeryane in vse ostale,ne smem pozabiti tu di naše prijateljice Enci in Bori in upam,da se imata na dopustih res super :morje: in,da bodo domov prišli res :duda::duda::duda:.
Drage dame upam,da se imate vse res lepo in,da se kaj kmalu tipkamo,beremo,...
Da ne pozabim za včerajšnjo misel ena pesnitev,ki sem jo prejela jaz na forum,mogoče je pa katera takrta res ni prebrala in si jo preberiti sedaj.
Ko življenje pokaže zobe in v trenutku ti uniči vse,nikar ne pozabi ne obupaj,,
pa čeprav se ti zdi,da ničesar več ni,
kadar solza po licu ti zdrsi in misliš si,da rešitve ni,
nikar ne obupaj,
pa čeprav je hudo in zdi se ti,da je vse odšlo,
a sanje so,sanje so in sanje vedno ostanejo,
v tvoj svet nov smeh in upanje prinašajo.
Upam,da bomo vse naprej sanjale in tako,kot smo dosanjele vsaka svojega princa,tako bomo dosanjele vsaka svojo zelo željeno :duda:!!!!!!!
LP vsem skupaj!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
8.9.2004 9:24:54   
meeryana
Aaaaaaaaaaaaahhhhhhh,.....dobro jutro.....celo dopoldne se že pretegujem. Včeraj sem šla pozno spat, sva imela obisk, danes malo zaspala, ampak o.k., bo že!

Danes sem se v službo pripeljala z novim avtooooom!!!! Hihihihi, kaki zakon!

Mojca9000, seveda te nismo pozabile.Jaz še vedno čakam tvoje fotke, ki še jih nisi dala v album, pa si obljubila.:zmeden: Seveda nebo M:hudicek: ta mesec. :sloncek::sloncek::sloncek:

Ja danes sem super :) vesela, malo sicer nenaspana, ampak bom danes nadoknadila :)

Lepo se imejte vse, pa se še kaj oglasim!
:angel::angel::angel:

LP:rozica:


(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
8.9.2004 10:59:32   
simonas
Pozdravljene!

Jaz sem tudi malo pozna, pa ne zato, ker bi malo dlje spala, ampak zato, ker je v sluzbi guuuuzva:zmeden:... Tak je to, ce si pri nas privoscis dopust - vse te pocaka.

Drugace pa ne pricakujemo :hudicek:M tam okoli 15.9... Upam, da se mi katera pridruzi na cakanju in da bo potem vsaj ena nedocakala...

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
8.9.2004 16:54:30   
bambi
No, danes pa na Za nas ni kaj dosti debat, zato se tudi jaz poslavljam za danes, grem veselo na učenje..... Končno zopet lepe novice, drug teden zopet pričakujemo nosečke, lepo se imejte, in CARPE DIEM!!!!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
BAmbi

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
8.9.2004 16:58:11   
koala
Hojla!
Mojca9000, ti, ti da lahko pomisliš da bi pozabile nate!! Pri katerem dr. pa si bila?? Ne se preveč sekirat, saj se da vse uredit!!

Aja, jaz sem OK, samo malo utrujena ker sem bila včeraj pridna, pa sem mela generalko doma!!

Klarisa a špikanje napreduje??

Punce maksimalno uživajte v sončku!

Koala

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
8.9.2004 22:32:15   
Anitka
Hojla punce!

Madonca sem jaz zadnje tedne brez časa, saj me bo še povozil8)8)8) Vsak dan imam neke poti tako da komaj kaj dohajam na RR-ji. Sem pa vsekakor zasledila, da imamo novo srečko nosečko, ki nam je dala spet več upanja, a ne?;);) Moja O je mimo tako, da bomo sedaj spet čakali in čakali in morda končno dočakali. Sicer pa M ne pričakujem tam okrog 20.9. Še prej pa me čaka laboratorij in sicer zdaj v nedeljo. Me je že kat strah igel, ki jih tako sovražim:grrr::grrr::grrr: A za :duda: bomo prestali tudi to. Sem pa malce žalostna, ker gre moj predragi ta vikend službeno v Amsterdam:(:(:( Še sreča, da je O že za mano, če ne bi šla kar v njegovem kufru z njim.

MOJCA9000 hvala za sporočilo, sem ga prebrala, a kot sem že napisala me hoče čas povoziti. In ne skrbi nisi se mi z ničemer zamerila. Drži se in upam, da boš kmalu tudi ti v 9nebesa

MEERYANA a si zadovoljna z avtekom? Kaj sploh sprašujem, a ne? Pa ne dirkaj preveč :)-:)-:)-

SIMONAS se ti v prihodnjih dneh oglasim, do takrat pa šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

BAMBI a veš kaj mi je nekdo prišepnil? Da bo naslednji teden spet invazija srečk nosečk na RR-ji in baje bodo med njimi končno tudi fosilke. Ob kanglici z mrzlo vodo sem se pa tako nasmejala, da še sreča, da ni bilo nobenega v moji bližini, ker bi si msilil, da sem malo čez les. Morda bomo začeli prakticirati tudi to:)-:)-

Ja ja KOALA generalke pa znajo človeka kar fajn utruditi. A maš kaj časa tale vikend, da bi naredila generalko še v moji sobi? :)-:)-:)-

KLARISA drži se in s tabo smo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa naša TIA je v zadnjih tednih tudi tako delovno razpoložena, da komaj kaj utegne pokukati k nam. Bo naje drug teden več počivala.

Punce uživajte, lepo spite in lep jutrišnji dan vam želim,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 7:00:32   
biba77
Dobro jutro vsem!

Naj vam povem zalostno novico. Sem se bodrila in pozitivno razmisljala in upala, da do tega ne bo prislo, pa je.
Po dobrem letu in pol hopacupanja in poskusanja na ta in oni nacin, z domacimi in predpisanimi zdravili, sem dobila napotnico za bolnico (antisterilitetna ambulanta).
Saj vem, da bi v bistvu morala biti vesela, ker se bo zdaj vse skupaj naprej premaknilo, samo... tak NEkompletno se pocutim. Kaj pa ce ne bo nikoli. :( Vceraj sem se mojemu tak na rami zjokala, da je ostal cist brez besed. Se zdaj se ne morem potolazit... In okoli mene same nosecke in dojencki...
Pa se sestra na sprejemu me je vceraj tak neucakano vprasala: Je uspelo? Jaz pa... :((
No, saj bom se skupaj vzela. Morala sem to tudi vam povedat, da mi bo malo lazje. Hudo je. Nocem mojega dodatno zalostit... ko mi vedno stoji ob strani...vsaj eden, ki je (kolikor navzven kaze) pozitivnega razmisljanja...
Danes bom sla vprasat, kak je postopek. V Mb-bolnisnico grem...

Joj, upam, da nisem tudi vam pokvarila dneva.

Zelim vam cimmanj neg. novic in cimvec :modri: :roza: !

:miska:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 7:18:23   
anadejka
Draga Biba77:rozica:
Kr hudo mi je ratalo zdaj ko sem te brala:((,ker točno tega je tudi mene strah,nevem zakaj,ampak imam občutek da se bo meni isto zgodilo kot tebi.Midva sicer poskušava šele dobre pol leta ampak vseeno meni se to tko vleče in zdi se mi kot da nikoli ne bom dočakala tega srečnega trenutka.Sej vem,sej vem da je treba ohranit upanje biti optimističen in verjet da nekega dne bo.Samo res upam da mi ne bo treba hodt okol dohtarjev,rada bi zanosila po naravni poti.
Vsekakor ti želim veliko sreče in da bi čimprej dobila svojo štručko.:duda:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 7:31:07   
meeryana
Dobro jutro.....
Tudi jaz sem vedno bliže temu, da bom morala na preiskave.....pa daaaaj, kak je včasih kar ratalo?? Pa sploh niso hodli na nobene preiskave. Ko so se odločli , so imeli otroke....skoraj no, nekateri jih pa niso imeli. Ampak večina pa. Pa saj pomoje je pri nas tut tak, samo smo preveč neučakani. TAKOJ si želimo. Saj je normalno, do leta pa pol, da še nič ni.....vleče se nam, kot kača, ampak bo že. Jaz verjamem v to, da bo......da bomo vse po vrsti mamice. Le potrpežljivost je pomembna in hudo potrebna v naših primerih.
Vse smo enkrat obupane, drugič pa imamo toliko pozitivne energije, da jo lahko delimo z drugimi in spodbujamo druge :) Čisto normalno! Probajmo biti čimbolj optimistični.
Jaz čakam sedaj v nedeljo na M:hudicek: in moj dragi mož pravi, da je ne bo in da ta mesec pa ziher bo :modri::roza:, vendar punce....jaz VEM, da nebo, ker čutim. Nekako sem prepričana, da bi čutla, če bi bilo......imamo popolnoma enake znake, kot pred vsako M:hudicek:, tako, da......vsaj nekaj bi bilo drugače....mogoče brez one bolečine v jajčnikih, ki me vedno spremlja. In sem zato malo žalostna! Ampak se že pripravljam na novi boj! Bom še malo počakala z obiskom G, tako sem se odločila.....:sloncek:

Tako punce, lepo pridno :sloncek::sloncek:, pa bo, tako kot je blo pri naših mamah, babicah, prababicah, tetah......sigurno bo......:modri::love::roza::love:

LP:rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 7:31:34   
meeryana
ANITKA.....AVTO???? SUPEEEEEEEEEEERRRRRRRRR :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 7:44:01   
pika74
Juhu, jest grem pa dons po nove čevlje :bravo::bravo::bravo::bravo:. Tok težko se odločim za kakšne. Včerej sm pa najdla ene :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in dons grem v MASS in jih kupim - juhu:bravo::bravo::bravo:.

Punce,

mejte en lep dan:):love::love::).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 7:52:02   
klarisa
Meeryana,včasih ni bilo takšnega tempa kot je danes, tudi ne tako zastrupljene hrane kot je danes...Če si kaj spremljala razsikave vsako leto narašča neplodnost, vsak 5 par ima probleme pri zanositvi..Po moje je to kar precej velik problem-pa sploh ni nujno da je pri katerem vzrok za to, narašča tudi nepojasnjena neplodnost. Dekle iz sosednjega foruma se je trudila za otroka 8 let, vmes je imela 1x IUI, 8x IVF-ICSI pa ji ni uspeli...Pri njiju je bila nepojasnjena neplodnost..In uspelo jima je ta mesec po naravni poti..To so res čudeži! Ne pišem vam zato, da se boste ob tem postu zgrozile ampak zato, da boste vedele da s tem problemom živimo vsi, ljudje okolinas, prijateljim znanci...S tem se je treba sprijazniti in pogledati resnici v oči! Tudi jaz sem mislila da nama bo uspelo, pa sva bila nekaj let brez zaščite ampak sva kao pazila pa ni bilo nič, potem sem začela malo računati O, pa tudi ni bilo nič in mimogrede so okrog 4 leta, potem preiskave ki se tudi zavlečejo...Sem bila pa vesela, da je vsaj vse steklo, da ne tavaš v temi...Pa četudi bo otroček po umetni poti, še vedno bo najin..Sedaj imamo to možnost, pred leti pa so se jim popolnoma zaprla vrata za možnost imeti otroka. Vsem vam novim in starim forumkam želim da bi vam kljub vsemu prej uspelo in vam ne bi bilo treba skozi vse to! Kar te ne ubije te krepi-evo, to je moj moto!

Držite pesti zame za moj 3. poskus!

pa pa :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 9:05:22   
simonas
Pozdravljene punce!

Punce nikar obupat. Biti moramo pozitivne, pa če se nam še tako svet sesuva pod nogami. Moramo biti prepričane, da je za vsako ena zvezdica na nebu - slej ko prej...

Res je, da se nam zdi, da so ljudje včasih kar tako dobili otroke (1,2,3,4...10), vendar pa so ženske živele psihično v manj obremenjujočem okolju, bile so bolj fizično utrjene... Zdaj smo vsi vsak dan pod stresom, ki zagotovo ne vpliva dobro na naše telo, pa so razlogi morda tu. Zato se lotite aromatičnih kopeli, sprehodov v naravi, prijetnega druženja... morda pa pomaga...

Jaz še sicer nimam zakaj obupovat, ker sem komaj na začetku željene poti. Če tudi ta mesec še ne bo nič, še to nič ne pomeni, saj se telo še verjetno ni spopadlo z vsemi spremembami. Je pa res, da sočustvujem z vsemi vami, ki že tako dolgo čakate in se trudite, pa vas življenje vedno znova razočara.

Držim pesti za vse, da jih ta mesec ne bi obiskala :hudicek:M. Upam, da se na naslednjem srečanju dobimo vse s pikicami v trebuščkih.

Lep dan!

Simona:rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 10:53:30   
bambi
Ah Bibika77, draga moja, ni še konec sveta.... vem da je hudo in to je tisti prvi šok, ko si misliš, tako zdaj pa gre zares..... veš, veliko sem se pogovarjala o teh postopkih, poznam kar nekaj punc ki jim ni in ni ratalo, pa so šle v razne postopke, in je veliki večini od njih potem uspelo po naravni poti..... mogoče zato, ker potem razmišljaš o postopku in se osredotočiš na to, pa ne razmišljaš več o tem, da ti lahko uspe po naravni poti.... no, in potem prideta :modri: Priznam,da je tudi mene strah postopkov in sem včasih totalno na tleh, ampak vse to nam nič ne pomaga, tako si želimo :duda:, da smo pripravljene dati prav vse poskuse skoz, in verjemi da nam bo vsem enkrat uspelo, tako ali drugače....

Malo se nasmej, vsaj zame in boš videla, da bo dan takoj lepši :rozica::rozica::rozica::rozica:

Bambi

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 14:01:08   
GoYa
Hej, Klariska veš da držimo pesti. Jaz vem, da ti bo tokrat ratalo priti v 9nebesa
Potem se ti pa še ostale pridužimo. Biba77, ti tudi. Nič obupat!

LP, GoYa

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 19:37:50   
Anitka
Hojla pupike moje!

A vas tudi kaj prehlad lovi? Mene nekaj skuša in upam, da me ne bo napadel v hujši obliki. Saj pijem čajčke, a kakega Lekadola pa nočem vzeti. Bom raje potrpela in morda se jutri zbudim že zdrava ko riba v vodi. Ja pa še glava me boli, ker je pri nekaterih otrocih v vrtcu nastopila uvajalna kriza malce pozneje in nekateri jokajo po tri ure skupaj. Pa saj bi še bilo za zdržati, če ni bila to že prava histerija in kričanje. Upam, da mi jutrišnji dan hitro mine in da bo naslednji vikend že bolje.

BIBA 77 nikar obupat, saj bo. Morda pa vama vseeno uspe še preden bi morala iti v bolnišnico. Pri dosti puncah je bilo tako. Že držim pesti:miska::miska::miska::miska:

PIKA 74 kake čevlje si si privoščila? Jaz zadnje čase ne najdem nič zase :(

KLARISA moje misli so pa tudi pri tebi in želim ti, da bo tretji poskus obrodil sadove :miska::miska::miska::miska::miska: In :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoj moto.

In BAMBI sta kaj pridna? :sloncek::)-:sloncek::)-:sloncek::)- A si še kak test naredila? Jaz sem testerje spet zaprla v omaro in upam, da jih bom še ta mesec lahko kateri podarila.

TIA ti pa se ne sekiraj, bova že uredili tako da bo prav:rozica:;):rozica:

Hja SADE žal je tako na tem svetu in me žal ne moremo nič. Verjeti moramo v uspeh in uspelo nam bo! Želim ti, da bo zate že četrti poskus :modri:

Vse ki ste v fazi O veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, vsem, ki v naslednjih dneh pričakujete :roza::roza::roza: želim uresničitev te velike želje, vsem, ki imate na obisku M želim, da čimprej spakira kufre in podajte se v nov boj, vsem, ki si M želite želim, da čimprej pride k vam.... Skratka vsem želim le vse dobro in naj vas :angel::angel::angel::angel: vodijo na tej poti

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ZA NAS NADALJEVANJE (101)
9.9.2004 20:59:22   
Sulfinija
Pozdravljene punčke naše!!!!!!

Spet je minil en naporen deloven dan,komaj čakam da skočiva z dragim pod tuš in na :sloncek::sloncek::sloncek:,se stisneta kot dva klopa in zaspiva srečno in z lepimi sanjami se zjutraj zbudiva za nov dan in nov boj,ter novo upanje,saj to umre zadnje.

Drage forumke sem prebrala celo nadaljevanje in tudi sama sem si želela,da mi ne bi bilo trebva okrog zdravnikov in vsak mesec sva si govorila in si želela,da bi tole najino zelo željeno :duda: naredila po naravni poti.Kar nekaj preiskav je za nama vendar še sedaj ni uspelo.
Andrejka 76,in Meeryane vesta kaj vama povem bodita veseli,če bosta čimprej prišli v ambulantoi,če nam je to usojeno kajti vsak pregled,vsak pogovor z zdravniki in vsak izvid,ki ga boste prinesle je novo upanje in bližanje k našemu zelo željenu cilju,...
In kar narenkrat bo cel forum poln veselih novičk in polno novih :duda::duda::duda::duda::duda::duda:.
Toliko nas bo naenkrat srečk nosečk,da bodo še v porodnišnici morali sestre zaposlit zraven,kaj izračunajte koliko nas je rednih na forumu in če vsaka odnah rodi vsaj dva otroka in to v enem mahu,...Ha,ha šala malo mora bit,da dobite nova upanje in novo veselje.Sedaj uživajte z možeki in fanti koliko se le da,vsaka na svoj način.
Vsem skupaj želim lahko noč in lepe sanje o naših 9nebesa9nebesa:duda::racka::sloncek::sloncek:.

Naj vas vse skupaj čuvajo :angel::angel::angel: in za našo čimprejšnjo srečo :rozica::rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?