|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZELO NUJNO!!!!!!
5.9.2005 22:02:05   
SANČI*
v sredo imam pregled v lj z možem zanima me kaj delajo obema na pregledu ali sva skupaj istočasno pri zdravniku.mož je šel že na spermiogram.
neki bi rada vedela ali te kaj tehtajo na pregledu in kako dolgo približno traja vse skupaj.
PROSIM ZA ČIMPREJŠNI ODGOVOR. SANČI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZELO NUJNO!!!!!!
5.9.2005 23:46:49   
kapica
Jaz ti zal ne znam pomagati, se se sama ne znajdem kakor je treba . Imam pa tudi jutri termin pri G, tako da me ze malo stiska kako bo.
Midva se namrec nisva tako dalec, komaj zacenjava z celim postopkom preiskav.
Zelim vseeno da gre vse dobro, upam da ti bo se katera kaj vec povedala.

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZELO NUJNO!!!!!!
6.9.2005 11:20:45   
Leni72
Če se prav spomnim, sma šla oba na pregled k zdravniku, ko sma imela vse preiskave za sabo. To je bolj pogovor, kot pa kaj drugega; lahko vprašata, če vaju kaj zanima, pa mislim, da se pogovorite o nadaljnem postopku. Tako je bilo vsaj v MB.
Veliko sreče!

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZELO NUJNO!!!!!!
6.9.2005 12:26:23   
aljaz p
Jaz sem vse to dala skozi ko smo se matrali za prvega otročka.Pri G imata oba pregled in pogovor kako naprej in za kateri postopek se boste odločili.Nič takega ni ,nič te ne tehtajo saj pri nas je bilo tako.Ti pa priporočam da čim več sprašuj vse kar te zanima o postopku.Zdaj ne vem kako si daleč ampak po vseh pregledih sem jaz začela z insiminacijami(po cevki ti vbrizgajo moževa semenčeca)imela sem dva postopka vendar ni uspelo.Potem smo začeli postopek za epruveto.Uspešni smo bili v drugem poskusu in tako se nam je rodil Aljaž. Drugič pa sem tako zanosila da nisem vedela kdaj,po naravni poti. No jaz vam vsem ki se trudite za pikico želim veliko sreče,ne smete obupati vztrajati morate do konca,saj je potem ves trud poplačan ko primeš otroka v naročje in veš da je tvoj.Upam da sem vsaj malo pomagala.Kar pogumno!!

(odgovor članu SANČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?