|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začelo se je z neplodnostjo
6.4.2005 14:41:24   
Anonimen
To je eden od naslovov dolgega članka,ki sem ga danes zasledila v reviji Jana.Je odgovor na peticijo,ki je bila tudi na RR objavljena,ki smo jo podpisale_o boljših pogojih posvojitve,tudi iz tujine.

Članek pravi,da so priplavale težave s posvojitvami na površje nepričakovano,čeprav ne po naklučju.Ena od tem na internetnem forumu je namreč neplodnost in pari izmenjujejo izkušnje,tudi zelo grenke,saj mnogi kljub mnogim terapijam in posegom ostanejo brez zaželenega otroka.Potem namreč pomislijo na posvojitev in pri priči padejo v ledeno vodo:otrok ni!
V Sloveniji čaka na posvojitev več kot 200 parov,na leto pa jih potem posvojijo od 20 do 30.Preprosta statistika pove,da je treba na otroka čakati skoraj

deset let,če ga sploh dobiš.Čalnek se še nadaljuje tudi o počutju zapuščenih otrok v sirotišnicah,da se ti srce trga.Birokracija politika pa melje medtem pa otroci čustveno in telesno sestradani životarijo.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Začelo se je z neplodnostjo
6.4.2005 16:48:42   
Anonimen
Jaz tudi močno dvomim:(Naše politike take zadeve ne brigajo.:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Začelo se je z neplodnostjo
6.4.2005 17:49:49   
Anonimen
Še en kratek odlomek:
Novinarka se je odpravila v enega takih otroških domov:
Kjer so bili majhni otroci-od dojenčkov do nekaj let starih.Nekateri so se tam znašli zaradi trenutne bolezni matere ali začasno neurejenih razmer,to človek seveda razume,mnogi pa so bili brez vsakršne možnosti,da bi lahko v bližni prihodnosti zaživelinormalno čustveno življenje.Dogajajlo se je da so jih matrere vsake toliko časa prišle pogledat,da bi preprečile postopek za posvojitev, in dogajalo se je da svojih otrok sploh niso prepoznale.
Stala sem sredi igralnice z dvema malčkoma v naročju in s pravim grozdom bitjec,ki so se oklepala mojih nog,da jih ne bi prezrla in pozabila objeti in pobožati.Kako zelo so otroci hrepeneli po dotiku!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Začelo se je z neplodnostjo
6.4.2005 18:03:28   
Anitka
Neva sem prebrala ja - žalostno no, saj ne vem kaj naj rečem :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Začelo se je z neplodnostjo
6.4.2005 18:20:17   
Anonimen
Jaz sem se zjokala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Začelo se je z neplodnostjo
6.4.2005 20:21:42   
wawa
:((Kako žalostno

Meni je ena punca razlagala da so v romuniji sirotišnice tako polne, da nimajo otrok kam več devat, da bo pa naša država uredila tako "malenkost" kot je hitra možnost prekomejne posvojitve, pa niti slučajno. Ne dvomim da obstajajo dekleta, ki jih nebi motilo če bi posvojile otroka iz hrvaške ali romunije. Ampak dokler naša država raje kot da bi glasno priznala in nekaj naredila, zanika probleme, tudi problem neplodnosti in pomankanja otrok, se ne bo nič premaknilo. Raje bomo obdavčili pare brez otrok namesto da bi jim dali boljše in ugodnejše pogoje.

Saj vem da so to samo kritike, ki nikomur ne pridejo do živega, a nekaj nas je in nas bo, ki se bomo še naprej trudili da bi nekaj spremenili in na konec koncu lahko še živimo v upanju da se nekoč naleti na odprte glave!

Lep pozdravček!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Začelo se je z neplodnostjo
7.4.2005 15:53:13   
Pikipoki
Tudi jaz sem danes prebrala tisti članek. Hvala bogu, da so še ljudje, ki nas razumejo ...

Vesela novica pa je ta, da bo par (možev prijatelj) kmalu dobil otročka iz Makedonije!:)
Sem ful vesela zanju, ker vem, koliko sta dala skozi(sploh on, ki je popolnoma neploden) in vem, kaj jima bo ta sonček prinesel!:)



LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Začelo se je z neplodnostjo
7.4.2005 15:58:47   
Anonimen
Pikipoki dobr dan.
Ja pol sta pa imela veliko srečo,da jima je uspelo.Sem prav srečna za njih vse tri.Onadva bosta starša malček pa bo dobil družino in vso ljubezen,ki jo potrebuje.Joj kako lepa je ta novica.:bravo:9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?