Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Vasja je fasal neko trebušno virozo, verjetno rota virus, kaj pa vem. V soboto ponoči je začel bruhati in danes zjutraj je bil že tako apatičen, da ga je mož peljal k zdravniku, od tam pa v bolnico na rehidracijo. Mi je ful hudo, ampak po drugi strani sem pa vesela, da je tam, da ga bodo porihtali. Doma sem se ves čas spraševala, kaj naj zdaj. Če bo lepo reagiral na infuzijo, morda prideta že danes domov, sicer pa jutri. 
samo zate! In upam, da bo Vasja kmalu zdrav
. Če vam že božič ni namenjen, pa upam, da boste za silvestrovo skupaj in da boste zdravi zakorakali v novo leto
!
, tako da bom pogledala, kaj imamo v špajzi za zlato rezervo.
in sem dobila hujso obliko, sem bruhala in imela drisko, tako da sem bila zelo dehidrerana, ker nisem nic v sebi zadržala sem imela v treh dneh štiri infuzije v zd.domu, no ja ampak zdaj pa ze imamapetit.
za srečo.
. Med drugim sem uničila novo Kajetanovo igračko (ogledalo z muziko), ki sem jo umila, pa je prišla not voda in zdaj seveda muzike ni več
.