|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 19:47:29   
emaa
Punce nekam je zastalo tole za nas, zdaj ko je Anitka na off, Astra se malo skriva.
Drugač sem v redu. Me je pa zafrkavalo zadnje dni. Sem prejšnjo sredo mojemu pomagala omare prestavljat, pa mi je blo žal, me še zdaj okol popka boli, pa rahlo sem krvavela vsak dan po tem. Sem bla tko :grrr:. Pol moram pa jemat tablete za med meno, poleg katerih pa zanosit ne smeš, pa sem v soboto in včeraj dobila ponovno mini M, ker sem prej nehala jemat. Me je čist presentilo.

Zdaj pa še nekaj bolj veselega. Sem šla včeraj v ZOO in so bli tam študenti biologije z živalmi. Valjda sem prešlatala vse kar se je dal. Sam ščurkov pa ne, tukaj potegnem črto. Sem pa držala krastače, moćerada, nekega madagaskersega kvazi ježa (pozabla ime), kače, škorpijona, mongolske skakače, pa clo pajka (ptičjega). Kače mam rada, pajkov se pa bojim ko šus, pa sploh ni blo tko hudo kot sem mislila. Pol sem šla pa še streljat z malokalibrsko pištolo in 9mm Glockom. Je blo vse v tarči, še v krogih, pa tud kaka 10 je padla, sem bla presenečena.

Zdaj pa punce malo bolj veselo, čestitam vsem nosečkam, me dva dni ne bo veliko tu, bom na Hevreki, pa če katera mimo zaide.

LP:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 20:03:27   
aljča
Ojla emamair!

Kar nisem mogla mim tvoje teme.Čeprav sem danes obljubila mojemu da bo najin večer.Dons praznujeva 13.obl.poroke.Uf....tolk hiter čas teče.
Ja priznam da že pogrešam Anitko pa še dan ni minil oreng od kar je ni.Moram priznati, da se čuti praznina in pa nekaj...ne znam povedati.Upam, da jo bo kmalu privleklo nazaj k nam.No jaz nimam skoz navado bit tu gori ampak kar dostikrat poškilim potem pa se najraje javim zvečer ko sem doma in imam čas.Zjutraj sem ponavadi v službi ampak sedaj sem zopet doma na bolniški,ker čakam rezultat od zadnje IUI.Bomo vidli kaj bo drugi teden.
Zate pa moram povedat da si fenomen,ker si si upala tolk žvaud šlatati....bljek.
V življenju sem božala BOO pa PITONA od kač, to se mi ni zdelo hudo.Pri LEGVANU sem imela pomisleke ampak sem ga vseeno pobožala je bil kar priden;).Drugače pa od pajkov pa ščurkov pa kej tazga sličnega da bi prjela ni šans:ups:.
Mislim, da sem dost naložila sedaj bom pa otpeketala k svojemu:love:in spila kozarček šampanjčka z njim ....čao ...čez čas pa upam, da se mi še porata prikazat tu gor...nikoli se ne ve kaj bo po šampanjčku;):)-:sloncek::sloncek:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 20:20:16   
tinkamiška
Se bom še jst malo javla tukej:)

Najprej glede živalic. Ema sem podoben patron kot ti:) Sem od malega vlačla domov živalice, smo meli od piščančka pa martinčkov, miške, papagaja, hrčka, muca je bla še najbolj normalna živalca, ki sem jo privlekla domov. Potem sem pripeljala psa, ko sem šla živet z bivšim fantom, sva si nabavla dva legvana, Metko pa Egončka:)-:)-:)-, no zdej pa nimam nobene, jih pa zmeraj občudujem, na vikendu živijo v maminem rastljinjaku živozeleni kuščarji, z turkiznim flekom na sp. delu glave, pa še kak polhek se kje najde:)-:)-:)-

Drugače pa se moje slabosti izmenjujejo, en dan so hujše drugi pa malo manj, nimam največjega teka in nikoli ne vem kaj mi bo pasalo, potem pa poskušam vse mogoče:)- Danes je blo fajn, ker je bil cel dan sonček:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz pogrešam Anitko, Astro pa Piko in vse, ki so se ponavadi oglašale pri nas. Še dobro, da si Ema načela spet novo "Za nas". Eh, tako pač je vsake toliko si moraš pač malo časa vzet:( Tudi jaz upam, da se bodo kmalu vrnile med nas:)

Lepo se imejte, Ema ti se ne naprezaj preveč in pazi nase, Aljča bomo draži psti za drugi teden:miska::miska::miska:

Aja Ema, ti si spet na delu( :sloncek::sloncek::sloncek: ) ne?;)

Se beremo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 20:36:46   
Maša26
Ema :bravo:, da si odprla Za nas. ;)

Ali imaš mogoče tablete cyclo progynova?

Jaz sem tudi nora na živali, sicer bolj na ta velke, moj favorit je :sloncek:, čeprav tudi :kuza: :kuza::kuza: obožujem :)

Ja, Anitka res manjka. Ampak vam povem, najkasneje ko bo :nosecka:, jo bomo dobile nazaj in to bo kot bi mignil :)-:)-:miska::miska:


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 20:57:28   
Udb
Čer punce!

Tudi jaz visim pred rač. ker moj :love: vadi!

Cel dan sem se preganjala z :muca: - mama jih še vedno vztrajno nosi na podstrešje! ;) Jaz pa dol!!

A o živalcah?? Jaz sem itak nora nanje!! Imam 9 mačk, 5 kanarčkov. Ko bom "velika" bom imela tudi :kuza:!! Drugače imam pa ful rada kače, pa moj srči ni navdušen nad njimi!! ;)

Moj :duda: me vztrajno brca. Vsakič se nasmejem!! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 21:55:54   
buškica
evo, še jest se pofočkam v za nas. Danes je zadni dan moje :hudicek: tako da se pričakuje :sloncek::sloncek::sloncek:.
tud jest sem nora na živali, sem imela kuža, kanarčka , hrčka, pa še bi lahko našteval. ampak ko pa začnemo govoriti o pajkih pol pa zginem, teh se bojim kot hudič križa.


aja da se mal považim, dons sva naročila nov avto(škodo fabio elegance), čez mesec in pol jo dobiva.

Zdej grem pa mal k mojmu lubiju,
papa

lep večer:rozica:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za nas (231. nadaljevanje)...
23.5.2005 21:56:15   
Nannn
Hojla ema,

Ja lepo da si se ti spomnila in odprla za nas...hmmm nikjer nic ne vidim Astre in niti ne vem kaj se z njo dogaja da je kar ni...Anitka pa itak verjamem da se bo kmalu javila spet...jest sem mela danes pregled in vse je v redu...moj soncek je velik 12.5mm :love: tako da imam za sabo en lep dan...

Z velikim veseljem bi sla v ZOO sam se nekaj casa ne ker moram bit se vedno bolj na izi...tudi jest obozujem zivali in kot pravi UDB ko bom velika bom imela tudi jest :kuza: sedaj imam doma tole zivalco ki jo vidite zraven mojega nika...Emamair ti pa se ne naprezaj prevec in bodi bolj na izi vidis da ti telo ne dovoli da pocnes stvari ki naj jih ne bi...

Lepo se imejte Nannn :muca:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 8:59:43   
buškica
A kolk je stal, preveč al pa tud ne.

Avto sam z vso dodatno opremo, je bil v akciji (škoda fabia elegance-ma vse kar hočeš od tempomata do parkirnih senzorjev in vse kar sva dodatno naročila je prišel 2.750.000,00 sit. Ker pa ga dobiva šele čez 50 dni, čakalna doba je dva meseca. Ker sva naročila posebno notranjost. Ti še ne morem povedat kaka bo cena registracije, aja je pa dizel.

Kar se pa tiče rabljenih, dvakrat premisli. Kolk boš pa dala za rabljeno astro?.

Midva sva ga vzela na kredit, na 72 mesecev pa me pride obrok 32.000,00 sit(krekova banka ima najboljše pogoje za kredit pa še tisti dan ga dobiš)

Kar se pa tiše ZOO, lahko te pelljem, če se zmeniva po drugem tednu lahko. Ta vikend mam zaseden drug pa bo kar vredi.
Kaj praviš?
lp
buškica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 9:05:15   
koala
Hojla punčke!

Astra tebe sem pa pogrešala, a da :hudicek: odhaja, kar naj gre hudoba, kar se pa ZOO-tiče, jaz bi tudi šla. Obožujem pa vse živali, no razen kakšnih majhnih žužkov.
Buškica, ti kar malo zavidam, jaz bi tudi fabio mela pa mojemu:love: ni preveč všeč, parav da preveč prijazno "gleda".

Tudi pri meni se :hudicek: poslavlja, komaj že čakam da gre!

Pia73 se slišiva!

TIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kako kaj :duda:?

Pa Bambi, a je vse OK????

Anitka tebe pa pogrešam, razumem te, pa te vseeno pogrešam!

Koala:muca::muca::muca:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 9:13:49   
Gea1
Hojla, da se še jaz malo javim. Tole nadaljevanje kar malo izzvenelo. Ampak Ema hvala bogu, da si ga oživela in da ste se v tolikšnem številu javile.
Anitka se ima sigurno fajn. In jaz sumim, da bo tale njen premor na koncu prinesel prelepo novičko.
Nann superca, da je vse O.K. in da tvoja :duda: veselo raste.
Astra ti pa se kar malo predahni od :hudicek: in potem veselo na delo. Kajti junij bo ploden, da bo joj. Upam vsaj, da bom tudi jaz med tistimi srečnicami. :(
In kako ste kaj druge nosečke? Slabosti vidim, da se vsake lotevajo po svoje, vendar brez izjeme.
Eh, tako je pač to.

Lepo se imejte in preženite deževen dan z nasmehom na ustih. :sloncek:

Aja, pa še nekaj moram povedati. Da se danes dobiva s Tinkomiško in da komaj čakam, da jo spoznam, saj je ona ena izmed tistih, ki vedno za vsako izmed nas najde tolažilne besede in vlije upanja.

Pozdravček! :kuza:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 9:23:50   
PiaM
Pozdravljene.
Mene pa kar nekaj muči spet , šraufa in križ boli, zamuja mi, drugače sem pa kar o.k.Bomo vidli, mogoče pa bo kaj ta mesec :zmeden2:.Mogoče malo psiha vpliva, čeprav sva ta mesec res samo ko nama je pasalo in se nisva ozirala kdaj je O, da bi v tistih dneh bolj :sloncek:.
No, da vam povem, včeraj sem tudi jaz spoznala 3 članice RR in to čisto po naklučju.Sem se sprehajala po Evroparku in vidim ene fletne punce kofetkat.Spoznala sem Bobeka po albumu, ki ga ima na RR, pristopila sem k njim in se predstavila.So bile tako presenečene in so me povabile k mizi.Bili sta še Meceno in Pbj, vse tri imajo rok v juliju.Simpatične punce, je bilo lepo kofetkat z njimi.

Lepo se imejte vse nosečke in tiste, ki boste to kmalu.;)

Rožica vsaki.:rozica:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 9:38:14   
biba77
Thja, ves, buskica, ce midva ne bi nameravala v kratkem zidat zacet, bi si jaz kaj drugega nabavila. samo, eno Xsaro ze itak imava, ta Astra pa bo kot 2., slabsi avto.
V smislu - primeren za VSE prevazat (tudi :kuza: in gradbeni material).
Za rabljeno Astro boma dala nekaj pod 400 tisocaki, oz. z zavarovanjem, servisom in reg. okoli 650.000. Sma se malo menla z kolegi (saj ves, mehaniki in izkusnje) in je ta avto padel v najozji izbor...
Itak pa nikoli zagotovo ne ves, kaj se je z rabljenim avtom dogajalo pred tvojim casom... Bomo upali, da bo se kar nekaj casa drzal. Vsaj, dokler ne bo hiska tako dalec, da se vselima.

Za ZOO: bom se javila naslenji teden se enkrat (no, razen, ce ne pride kaj vmes) in :bravo::bravo::bravo::bravo: Koala. Ti kar pridi zraven. Mogoce pa bo spet eno srecanje nastalo iz tega. Tokrat v Ljubljani. :)

Punce, pravkar sem se pogovarjala z Bambi. Je v redu in vas lepo pozdravlja. Izcedka nima vec in tudi ne bolecin. Samo nekaj belega toka.

:miska:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 9:45:03   
PiaM
Ahaaa, zdaj pa vidim, da si se preimenovala...;)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 9:51:48   
biba77
Eh, to je samo finta. Cez dva dni bom astra... :)- Trenutni navdih...:ups:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 10:04:25   
pupika
Ja Vitez 1. reda oz. Astra pozdravljena spet nazaj. Ti si pa faca s tem navdihom.

Sej sem i je kar zdelo ko si pravila zaradi zidanja in menjave avtomobila, da si pa to ti. Te je pa res težko spregledati. Kako je kaj z gradbenim dovoljenjem, ste že dobili?


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 10:19:42   
biba77
Ne se...:(:(:( Cakamo, da zakljucijo projekt (bi naj bilo do konca meseca), potem pa bomo vlogo dali...
Kako pa vidva napredujeta? :zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 10:28:37   
TANTRA
Ojla,
da je treba na škodo tolk časa čakat me pa prav preseneča.:ups: Jaz jo imam točno tako elegance že skoraj 4 leta in jo lahko pohvalim, da je resnično super. Ima gretje sprednjih sedežev in pozimi je to najboljša stvar. Pa hlajenje sprednjega predala ko maš lahko pijačo hladno, če greš kam dalj... Dobro sta se odločila. Jaz sem kupila testno, ker imam veze na škodi, pa tudi na audiju... Mogoče lohk kako pomagam? :love:
Glede rabljenih avtov sem pa slišala, da je najbolje takega kupit, ki ti dajo zraven še garancijo, ker nikol ne veš, kako je bilo prej z njim! Midva sva ta vikend testirala novo octavio combi in je resnično velik prtljažnik 8)za eno velko familio. Namreč odločava se za en večji družinski avto, pa sva v dilemi med škodo, citroenom C5, ....Bova pa najbrž kupila rabljenega, pa kak miljon prihranila.:angel:
Če hočeš kaj ustvarit je res treba gledat na vsak dinarček. Tudi naju še čaka nakup novega doma....:miska:
ZOO je pa luštno obiskat vsake toliko časa, sploh ko imaš :duda: ko je že večji....Ful rada gledam opice, ko so tako smešne...:)-



(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 10:33:54   
pupika
Vitez mi smo parcelo zravnali, pa eno drevo podrli, sedaj pa čakamo, da bo malo lepše vreme in bomo drva, ki so ostali še na parceli prodali. Potem bomo pa kar sami zakoličili kje naj bi stala hiša, nato pa ikop. Jaz že nestrpno pričakujem kdaj se bo fiksno začelo delat, ker bi rada gledala kako najina hiška raste.
Kaj vi že veste iz katerega cigla boste zidali, midva sva se odločila za Ytong. Pri k1, je njen hiško zgradil v 10 dneh, imel pa je samo enega, ki mu je prišel pomagat. Baje, da gre z ytongom neverjetno hitro.


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 14:08:22   
buškica
Ja midva sva se odločila za mal dodatkov, pa še take barve še ni v Sloveiji, zato jo morava čakati. Sva si izbrala grafitno sivo in bež notranjost. Je rekla prodajalka da sva prva ki sva se odločila za tako notranjost.
Ja kje pa maš veže a v Lj, Kranj, Murski soboti ali kje drugje?
lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Za nas (231. nadaljevanje)...
24.5.2005 19:54:31   
emaa
midva mava tud škodo fabio comfort, 4 leta staro, super avto, samo menjave olje in nič drugega.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Za nas (231. nadaljevanje)...
25.5.2005 11:47:48   
TANTRA
Ojla, veze imam v Domžalah in tudi v Ljubljani - Porcshe Verovškova....
Ja, škoda je kar fajn.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?