|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (275.nadaljevanje)
25.9.2005 19:54:41   
Anitka
 
 
Ojla!
 
Končno mi je uspelo oglasiti se še v Za nas. Jaz sem kar po starem in v pričakovanju konca tedna, ko bomo videli ali sta Klomifen in Dabroston kaj pomagala. Izcedka sicer še ni, tako, da je v vsej stvari vsaj nekaj pozitivnega. Me pa tokrat bradavičke bolijo kot hudič. Eh bom že preživela.
 
No Tinkamiška pridna si, da šparaš prostor za nas. Sem nekje slišala da bodo kmalu spet začele deževati srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kot za stavo. Pa baje bo tudi kar nekaj fosilk. Gordy je že uspelo in vedno se zelo razveselim vsake nove nosečke, še posebej iz "vrst" fosilk. Gordy jaz ti želim lepo in srečno nosečnost in naj vaju/vas anglečki čuvajo.
 
Špela100 morda je pa ne bo. Držim pestke.
 
Bambi tvojega javljanja sem pa bila tudi zelo vesela. Te kar nekaj časa ni bilo med nami. Pa kdo bi ti zameril, saj te razumemo, da se raje cartaš s pikico pod srčkom. A fajn brca? Moje snidenje z dragim je bilo pa bolj tak. Kot za stavo sva se malo po tistem skregala na smrt in zdaj greva vse skupaj bolj na easy, saj naju je ta močna želja po pikici skoraj razdružila.
 
Ameli a si še doma?
 
UnderEja a je šel dragi po teste? Jaz upam, da se bo iz tega kaj lepega izcimilo.
 
Punce a katera kaj ve, ali več v Sparu ne prodajajo testov Yes or No? Jaz sem jih zadnjič pri nas iskala pa jih ni bilo.user posted image
 
Ronni kako si pa kaj ti? Kako je bilo na izpitu?
 
Emamair jaz grem tudi jutri migat. Že komaj čakam.
 
Astra jaz ti iz vsega srca želim, da ne bo potreben IVM.
 
Vampirka upam, da bo pozitiven rezultat tudi pri tebi. Morda pa uspe tokrat vsem trem. To bi bilo res enkratno. Zdanjič smo bile "skupaj" na UZ-ju, pa še srečke nosečke bi postale isti mesec.
 
Pia73 tebe pa že tudi malo pogrešam tule gori. Kako kaj sinčka? Upam, da ste zdravi.
 
In Pika74, a si že odšla avanturi nasproti? Želim ti tudi, da boš težavice čimprej odpravila.
 
Tia ku ku, pokukaj kaj k nam, ko bo čas.
 
MucaMaca kje se pa ti skrivaš? Verjetno že kar odštevaš dneve do ponovnega snidenja s Slovenijo.
 
 
Punce vsem en lep pozdrav in se beremo,
 
Anitka


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
25.9.2005 21:14:02   
Massa26
Pozdravljene,

nekaj sem mutila z registracijo in imam sedaj malo drugačno ime, ampak sem ista user posted image

Joj Anitka, sej te nočem nervirat, ampak men se pa to tako dobro sliši.... Da nimaš izcedka in da te bradavičke bolijo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Kdaj naj bi user posted image  prišla?

Bom kasneje še kaj več napisala, ampak to sem mogla pa takoj!!




(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 8:24:47   
Špela100
Draga Anitka, hvala ker si držala pesti, ampak ni pomagalo, včeraj sem dobila M. Kako naj povem...v prejšnji ciklus nisem šla z nobenimi pričakovanji, nobenim upanjem, nakako sem že otopela, verjetno ste že vse šle čez to fazo, ampak ko je prišla sem bila tako razočarana in žalostna...ne vem zakaj ne rata to je že 11. M. Saj vem da bo. To M je bilpa še moj dragi ful razočaran.To bo za zdaj dovolj, si grem rane lizat...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 8:24:57   
Sulfinija
Dobro jutro!

No da se vam še jaz javim v temlem malce meglenem jutro,čeprav bo pozneje sijalo spet lepo sonce.

No in kkao ste kaj vse bodoče nosečke?
In kako ste tiste,ki čakate na rezultate,če bo ali pa ne?
No jaz sem ena izmed tistih in moram povedati,da se počutim ok,čeprav me malček že matrta,kajti v četrtek je moj 28.dan od prejšnje M,v petek pa dva tedna od mojega četrtega postopka IUI.Tkole punce,da držite pesti,če se v četrtek slučajno ne pojavi gosspod izcedek bom pa v petek delala test in sigurno zagledala +.

Anitka spraševala si za test yes or no?Moram ti povedati v našem Intersparu se tale test dobi in pa jaz sem tale test tudi dobila v MB lekarni,ko sem si tamle dvignila dabraston,mislim da bi ga tudi v naši lekarni morali imeti.Pa malo bolje poglej saj ga imajo tudi v sparu samo mogoče so jih dali na drugo mesto.

No in naša Tantra upam,da se nam bo kaj javila?

Vsem in vsaki posebej želim lepo jutro še naprej in kasneje lep dan naj vam čimprej mine da bomo vse skupaj zagledale čimprej naš željeni +.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image (bodoča seveda,da ne bo kake pomote).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 8:43:18   
Špela100
Mojca9000 tudi jaz ti držim pesti, da bi ti končno ratalo tudi tebi in te Anitka vpiše med nosečke.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 9:37:38   
TANTRA
Dobro jutro,
no vesela sem, da sedaj tale rr hitro dela. No, v petek sem imela dopust in sem bila pri bioenergetiku in me je odlično spravil v ravnovesje, ki se mi je porušilo ob ss. V soboto sem se potikala po Pokljuki, včeraj pa pohod na Slivnico...Polna energije, sedaj pripravljena na nov teden v pričakovanju ovulacije konec tedna, saj sem včeraj pojedla zadnji Klomifen...
Mojca 9000, držim pesti, da boš zagledala ++, Anitka boleče bradavičke bi pa lahko bile znak nosečnosti, vsaj pri meni je bilo tako..Sicer pa si že naredila test??
Želim vam en lep pozitiven teden poln novih novičk o nosečnicah, za vse ostale pa veliko energije pri user posted image ...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 10:30:19   
hati
Lep dan vsem skupaj.
 
Punce, kako ste kaj? Predvidevam, da ste izkoristile tala sončen vikend in počele same lepe stvari.  ( user posted image  za vse sorte barv).
 
Mi smo tale vikend več ali manj prežurali in sem danes kot kak zombi. Zaspana in s podočnjaki in brez delovne vneme. Bom danes nadoknadila zamujeni spanec. Sicer se mi ne dogaja nič pretiranega. Klomifen sem popapcala, ovulacija je bla, al pa še bo, če bo. Čutim ne nobenih bolečin, nobenega špikanja in nič bolečihuser posted image , tako da sem že malce skeptična. Najbrž bo čas, da si omislim ovulacijske teste. Aja pa še to, nobenega izcedka in nobene sluzi. Izgleda, da sem res čuden primerek.
 
Mojca 9000, držim pesti za user posted image  user posted image , Anitka in Astra vama tudi in upam da je Klomifen pomagal.
 
Tudi vsem ostalim veliko energije in volje v novih bojih. Bitk bo še veliko, ampak vojno bomo dobile.
 
Prelep dan še naprej in vsaki ena user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 10:44:45   
cmokec
Se pa še jaz malo javim, da ne bom samo vohunila.

Sem dobro, le čas mi mineva vse počasneje. Za našega sončka je že vse pripravljeno, tako da čakamo le še nanj.

In ko bom rodila, mora nekdo zasesti moje prazno mesto user posted image . Vse na svetu bi dala, da se z dobro novičko javi katera fosilka.

Zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsako izmed vas.

Lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 10:49:08   
anadejka
Ejjjjjj Cmokec jest se takoj javim da te zamenjam,ampak jaz imam IVF šele nov/dec,a je prepozn???Dej mi špari plac plisuser posted image

user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 12:17:37   
Anonimen
Hej sončice!
Danes sem se zbudila z obupnim glavobolom. A katera ve, kjer se da glavo zamenjat? user posted image
Moj bo šel danes po teste ja, sem mu rekla, naj prinese  vsakega po enega, od vseh, ki jih imajo v lekarni :) in se bom potem odločila katerega bom uporabila. Do zdaj mi še nobeden ni deloval "pravilno"! V drugem okenčku se mora pokazatuser posted image aliuser posted image ali pa +. Meni se pa vedno samo - user posted image user posted image user posted image

Vsem želim, da vam bi test čimprej delal pravilno user posted image , da se že končno preselimo iz fosilskega območja na nosečnost user posted image . A bomo potem Fosečnice? user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 12:19:35   
biba77
Fosecnice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 12:36:48   
nelky
Hoj!

Danes sem zagledala tisti dve user posted image , ki nam vsem tako veliko pomenijo. Sem že odprla novo temo, a rada bi to veselje delila prav z vami, ker smo se skupaj spodbujale, saj mi današnje veselje pomeni upanje tudi za vas. Bom mislila na vse, da se mi čimprej pridružite. user posted image user posted image user posted image

Nelky

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 13:04:55   
ameli
Haloha, jaz sem še tuuser posted image . Moj user posted image  uživa v bušiju in se mu nikamor ne mudi. Če do sobote ne bo nič, bom verjetno šla na "prisilni" porod.
Je že tako, da v življenju,  vedno nekaj čakamo in si želimo. Jaz sicer uživam v teh zadnjih urah user posted image , ker vem, da so to moji zadnji dnevi z bušijem. Z user posted image  sva se odločila za enega otročička, sva že prestara, da bi še enkrat prestajala kalvarije po ambulantah, hkrati pa sva hvaležna Bogu in vsem višjim silam, da nama je poslal tega.
Tako tudi jaz prepuščam mesto user posted image  fosilkam. Ajde: Mojca, Astra, Anitka, Pika, Neni, Goya, Undereja...... mogoče bo mesto prosto že v naslednjih urahuser posted image

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 13:16:10   
biba77
Zlata Ameli! Hvala! user posted image user posted image user posted image user posted image Cimlazji porod ti zelim! user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 14:00:04   
vampirka
Punce, zdravo!!! user posted image

Jaz sem krasno - navkljub ogromno dela! Sem bila danes na UZ, dobila dabroston in dr. Kovačeva je rekla, da so popokali vsi možni folikli (me je tudi bolelo v petek zvečer in celo soboto!) user posted image ...sedaj pa čakat, čakat, čakat...še 10 dni user posted image . Mislim, da je bila Anitka zadnjič tista, ki je dala briljantno idejo - takoj po O bi se moralo videti ali smo user posted image  ali ne! user posted image

Jaz nam seveda vsem želim, da bo user posted image user posted image ...bi bilo pravo (prijetno) naključje in presenečenje, da bi skupaj šle rodit. Eh, sanje in upanje niso prepovedani.

Vsem skupaj en velik pušeljc user posted image  in pojdite malo ven na sončka, če imate možnost...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 14:17:40   
gordy
No, pa da še jaz napišem dve, tri vrstice...
Malo prej sem odložila slušalko in 10. 10. sem naročena na prvi pregled! Tisti dan bom polnih 8 tednov noseča in iskreno upam, da mi bo pikec pomahal! (Obljubim, da bom veliko domišljije uporabila!user posted image user posted image user posted image ) Bom takrat kaj več lahko napisala!
Glede na to, da sem se prvič v takem terminu z diagnozo, ki me je neusmiljeno vodila k čiščenju, upam, da bo tokrat vse ok...

Punce, vsem držim pestke, da bo vse prav!

Ups...user posted image  zdej so pa dve vrstice mimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 14:58:11   
anadejka
Gordy tudi tebi vso srečo,veliko zdravja in enega lepega zdravega in krepkega otročička,zaenkrat,potem pa še kakšnega ;)

(odgovor članu gordy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 15:03:10   
Anitka
Aloha!

Pokorno se spet javljam in vam sporočam, da me moje bradavičke še vedno bolijo kot user posted image  Bom znorela, če takoj ne nehajo.user posted image user posted image  Hi hi tile levčki so mi pa zelo všeč.
Sicer pa izcedka še tudi ni (to je verjetno zaradi Dabrostona), M pa ne čakam nekje od srede do petka ali pa še malo dlje tudi zaradi Dabrostona. In tole čakanje je prav ubijajoče. Res se sprašujem zakaj ne izumijo naprave, ki bi nosečnost pokazala takoj po O.

Maša 26 čakam na tvoje javljanje user posted image

Špela100 upam, da bodo rane kmalu zaceljene, potem pa en dva tri v nov boj, novim zmagam nasproti - velja?user posted image

Mojca9000 do zdaj so bili testi vedno na polici zraven kondomov, zdaj jih pa ni več.

TANTRA za moj test je še čas, čeprav bi ga že najraje kar jutri naredila.

HATI tudi tebi hvala za lepe želje. O testi so pa prav zanimiva stvar in pri meni so bili zelo točni. Sem imela oz. imam tiste iz ZDA.

UnderEja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj ti test pokaže user posted image user posted image  ali + Ob fosečnicah si mi pa zvabila nasmešek na usta user posted image user posted image

NELKY čestitke in lepo nosečnost ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image

AMELI tvoj pikec pokec pa noče in noče v lepo jesen. Upam, da bo prav kmalu v tvojem naročju - že danes.

VAMPIRKA tebi pa naj teh 10 dni mine zelo hitro in upam, da boš na koncu srečka nosečka.

ASTRA ti pa tudi in vse ostale.

CMOKEC še pred tvojim porodom ti bo prišla družbo delat cela garda srečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim še naprej en lep sončen in z veseljem obdan dan in se še kaj beremo,

vaša Anitkauser posted image



_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu gordy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 15:40:54   
Špela100
Punce samo, da vas pozdravim, danes zvečer grem na pot in se vrnem v četrtek, upam, da ko pridem nazaj, da bo čimveč novih srečk nosečk.
Držim pesti za prav vsako posebej, fajn se imejte
nosečke božajte trebuščke, tiste z dnevi O čimvečuser posted image , tiste pa ki čakate user posted image user posted image  držimuser posted image ,če pa slučajno  ampak res slučajno ne rata in se ne pokažeuser posted image user posted image  potem pa ne user posted image , ker gremo skupaj v nov boj, nov mesec poln upanj in želja...čao

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 20:51:09   
tinkamiška
Naj se še jst malo oglasim tukaj, samo toliko, da veste, da mislim na vas.

Anitka, zbiraš predloge kako se znebit živčni vojni pred Datumom, ko naj nebi prišla M, ko bi le bil kakšen pameten, se mi zdi tisti od Jančike še najbolj zabaven, a kaj, ko je nakupovanja tako hitro konec, ko zmanjka dinarčkovuser posted image  Jst sem vedno bežala nekam ven, sem si kakšne "nujne" opravke izmislila, pa je bilo malo boljše. No, kakorkoli ti želim, da bo čas hitro minil in joj kako fajn bi blo, če bi test pokazaluser posted image user posted image !

UnderEja tudi tebi želim, da bi bil vsaj eden od testov tisti tapravi, ki bi pokazaluser posted image user posted image  ali pa +user posted image  Tudi zate držim pesti!!!

Nelky, ti še tukaj čestitam in veselo nosečnost ti želimuser posted image

Punčke, na vse mislim in vam pošiljam en šopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in jutri lep dan!!!

Tinka



_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
26.9.2005 21:00:42   
GoYa
Da vas še jst mal pozdravim bejbike user posted image  in vam povem, da bom kmalu v akciji. Čakam naslednjo M (tam okoli 11. oktobra), pol pa začnem s klomifeni (tokrat je opustil injekcije, da probamo še to varianto). Enkrat konc mesca pa punkcija in ET. Komaj čakam. Če rata, bom imela enga tazga micenega user posted image (tako kot bodoča mami user posted image ).


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 6:01:00   
biba77
Dobro jutro, drage moje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem se, kaki dan bo danes, ampak navsezgodaj imam en vroc krompircek za vas: Uganete, katera nasa srecka user posted image bo v kratkem mamica? Je ze v porodni sobi... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sibam se do konca zrihtat in na siht. Se vam kasneje javim. user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 6:59:39   
Massa26
Evo mene ob user posted image user posted image

Anitka, držimo pesti!!! Tele tvoje bradavičke kot bi hotle kej povedat user posted image . Testov pa zato verjetno ni, ker je bilo pred tabo cel kup ne-čakalkuser posted image .. Če bi pa kdo izumil tak test, ki bi pokazal takoj po O, to pa ni dovolj dobre nagrade zanj... Koliko živcev bi bilo prišparanih.

Mojca9000, sem prebrala, da nimaš velikega upanja. Nič ne bomo rekle, da nisi optimistična, če je kdo, si pa to ti user posted image . Se pa strinjam s tabo, da same še najbolj poznamo svoje telo oz. kdaj se pripravlja na M.

Hati, danes si verjetno že naspana user posted image . Mogoče pa O še bo, pride lahko menda tudi še kakšen dan kasneje kot tistih 5-10. dni po zadnji tabletki. O testi pa baje niso ravno najboljša kombinacija s klomifenom user posted image , mogoče lažno pokažejo..

GoYa, a ti bi pa user posted image  user posted image  .No jaz bom pa user posted image  user posted image user posted image  

Astra, a je to ameli?

UnderEja, poročaj o user posted image user posted image !! Kdaj boš delala test?

Tantra, jaz imam tudi še kakšnih deset dni user posted image

Vampirka, hura za tvoje počene folikle, naj rata!

Lep jesenski dan! (med smajliji pogrešam sonček)


(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 7:16:03   
biba77
Ni ameli...user posted image No, za ameli ne vem user posted image - mogoce je ona tudi...user posted image

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 7:18:12   
emaa
a je naša bambi?

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?