Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.

...ampak trenutno sem tako čist zadovoljna!!! Pa če sem iskrena čist mi je škoda denarja za poroka...si raje kaj drugega privoščim
.
...čeprav pa kdaj premišljujem kako bo blo hecno, da bi žlahti, ki ima veliko opraviti z nama kar enkrat poslala vabila da je poroka tam pa tam...
želela tako poroko, da te pride iskat domov, pa šranga, pa plačilo vaškim fantom in ves pomp ki sodi zraven.
. Pravi, da ni tip za poroko in da nekaj let še ziher ne. Teh nekaj let pa zdaj variira od 5 do neskončno. Že od majhnega sem sanjala o poroki in mi je na trenutke prav hudo, ker vem, da nikoli ne bo takšna, kakršno sem želela (v belem, brez otrok). Sicer pa mi ni žal, da bova dobila dojenčka ali da sem z njim, pa četudi me nikoli ne oženi. Želim pa si. Za poroko se mi ne zdi škoda denarja, pretiravala itak ne bi, ker itak nimam s čim. Pa tud brat se je pred dvema letoma ženil in sta imela zelo zelo lepo poroko, kakršne si jaz ne bi mogla privoščit in bi šla čisto v drugo smer, da ne bi pol žlahta na vsakem koraku primerjala, a je boljša a je slabša, samo povsem drugačna.
kot da mi ni bilo že dovolj hudo, da ne bom mama.