|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:11:05   
Tanyya
...testi.Punce,takole je.Danes sem zopet naredila test z BC mini,mi je še eden ostal od sobote.Po 5 minutah se je videla črtica,ampak komaj komaj komaj vidna(upam da nisem imela privide) Že testna črtica je bila zelo slaba,bolj obris.Vse skupaj sem vrgla v koš,čez kakšnih 20 min sem šla pa s firbca pogledat če je kaj drugače(ne morem verjet,da sem po smeteh brskala:)-:)- ) in je bila bolj vidna,ampak po tolikšnem času itak ne šteje več.Pogledat sem šla zato,ker se mi je tudi pri prejšnjem testu videla testna črtica zelo slabo. od :hudicek: bo ju3 že 60 dni,naj grem v lekarno še po Romed?Kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:12:29   
dolenjka
Reskiraj tistga jurja, pa ti bo vseen jasn! Definitivno pa nehaj po smeteh brskat:)-:)-:)-

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:12:55   
Anonimen
Ja!

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:13:59   
Anonimen
Pa sporoči potem rezultat. Saj veš, firbčne babe.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:18:28   
bobika
Ja, kar pojdi po novi test. Jaz sem delala test sereteck direck (baje je novi) in je bil rezultat viden že med lulanjem :bravo:
Cena pa je 670 sit.
Pa hitro se polulaj in nam sporoči, da se bomo lahko skupaj veselili :):):) 9nebesa

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:19:14   
lex
KAj pa Clear Blue? Meni je full lepo pokazal, pa mi ni žal 1600 zanj!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:20:34   
Jančika_
BC ima itak to finto, da če po 5 minutah ni nič, moraš počakat 10 minut (piše v navodilih). Ko so ga meni delali pri G, se je po petih minutah komaj kaj videlo, po 10 pa precej. Isto je bilo s kasetnim BC, ki sem ga delala sama. Bila sem seveda noseča.

Romed se je pa velikokrat izkazal za, hm, kako naj rečem, slabo narejenega - ni nobenioh črtic, nekaj je razmazano čez celo polje... No, meni je pri drugi nosečnosti brez dvoma pokazal zelo prav, za tretjo pa nisem ziher, ali je bil lažno pozitiven ali ne (ostali testi so bili namreč takrat še negativni), ker sem splavila, še preden bi lahko na UZ pogledali, kdaj sem zanosila.


Uh, sem naložila.:)- Na kratko - kot je napisala že Dolenjka, ne brskaj po smeteh:)-, pa naredi še kak test čez dan ali dva, mogoče katerega drugega kot Romed.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:21:52   
soncka
:)mene je zafrknu CB. ni pokazal dveh črtic. še drugo jutro sme ga gledala in fant mi pravi, da kaj si mislim, da se je čez noč kaj spremenilo. no ni se, ampak čez kak teden sem pri ginekologu med pregledom, ko sem mu jaz opisovala moje "kao" pms simptome izvedela, da sem :nosecka::)
najbolj sigurna boš po pregledu, sploh če ti že tolko zamuja. meni je približno enkao, ko sem šla na pregled in videla kar direkt pikico:angel:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 15:27:38   
Tanyya
lex,sej mi ne težko dati 1600 sit za cb,sam naj mi že :hudicek: enkrat pokaže :roza::modri: :)-:)- sicer pa mislim da sem ga kupila samo enkrat.Jančika,prav imaš,Romed testi res vse spacajo čez celo polje.Najraje bi šla pa kupila vsakega en komad :)- sam bi me pol že teta v lekarni čudno gledala.Ga grem ju3 iskat,pa vam javim,ko se spet do računalnika dokopljem,mi ga je doma strela razdevičla in je samo še za okras :)-

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 17:22:29   
rija
Moj CB je bil pa še 2 dni isti kot po desetih minutah! Ja, ga kar nisem nehala gledati, cel vikend sem preverjala, če se plus ni slučajno zbrisal!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zafrkavajo me...
30.6.2005 17:49:03   
Marogica
Sicer nisem strokovnjakinja, vendar mislim, da si noseča. Tudi, če se črta rahlo prikaže, pomeni, da ti je test pokazal dvig koncentracije hormona HCG, ki se v telesu prisoten samo v nosečnosti. Vendar pa BC mini testa ne poznam, jaz sem vedno uporabljala Clear Blue in pri ta zadnjem sinkotu je bilo ravno tako, kot pri tebi. Ko sem naredila čez 4 dni ponovno test, je bila črta normalno obarvana.lp

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....





sindarin

Se vam zdi, da imate doma preveč igrač?

da (65%)

ne (35%)


Število vseh glasov: 273

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!