|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zahvala Kr. porodnišnici
20.3.2006 9:29:27   
zdrafka
Imam dve punčki.user posted image user posted image Prvič sem rodila v Postojni z epiduralno, drugič pa v Kranju - brez epiduralne. Ko sem se takole sprehajala po forumu sem videla mnogo kritik o kranjski porodnišnici in njihovem osebju, zato sem se za prvi porod odločila da grem v Postojno. Porod ni bil tako hiteruser posted image in mi ni žal da sem šla rodit s pomočjo epiduralne. Za drugič pa so mi vsi govorili, da gre mnogo hitreje in ker sem ravno iz Kranja doma, sem se odločila za kranjsko porodnišnico.user posted image

Torej, v porodnišnici sem bila vsega skupaj teden dni in v tem tednu nisem nalatela na eno samo neprijazno besedo. Bila sem začudena!!! Ni mi bilo jasno kako ima lahko nekdo slabo izkušnjo z njimi. Sama sem kar veliko spraševala , predvsem o možnosti lajšanja bolečin ( preden se je porod sploh začel) in na vse so mi zelo prijazno odgovorili. Marsikdo bi me že bil naveličan, tu pa so si vzeli čas in me vedno znova pomirili. Sestre na oddelku, so bile vedno na voljo pomagati, pa naj je šlo za mene ali za dojenčico. Kar se tiče hraneuser posted image user posted image , je boljša, kot pa jo kuha moja mama. Skratka v tem tednu dni nisem naletela na slabo voljo od nikogar.

Če napišem še nekaj o samem porodu. Bilo je zares nepozabno!!! Poleg tega da je bilo vsega konec v uri in 15 minut, naj se ob tej priložnosti še enkrat  zahvalimuser posted image user posted image  user posted image PREKRASNIMA BABICAMI GA. JELOVČAN IN GA. ŠKERL, ki sta me vspodbujali in prekrasno vodili. Naj omenim samo to, da ko je bilo vsega konec, sem bila deležna pozornosti, ki je ne bom pozabila do konca življenja - KOS KRUHA IN TOPEL ČAJ.user posted image
Takšno porodno izkušnjo želim vsem bodočim mamicam.

Še enkrat hvala vsemu osebju kranjske porodnišnice!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 18:48:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
20.3.2006 19:37:33   
x_srečka_x
joj se mi je že kr mal odahnilo,ko sem do zdaj brala same slabe stvari o kranjski porodnišnici saj bom namreč tam rodila.Zdaj pa vidim da so tud pohvale vredni user posted image

(odgovor članu zdrafka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
10.4.2006 13:08:41   
Anonimen
No hvala bogu!

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
10.4.2006 13:13:32   
Dadi
Jaz sem tudi obakrat rodila v Kranju in porodi so trajali cca 7, 8 ur in v vseh teh urah so bili zelo prijazni in ustrežljivi. Se strinjam babica JELOVČAN je zakon!!!  Naslednjič grem spet tja rodit. Se mi zdi da manjša ko je porodnišnica manj si obravnavan kot številka.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
10.4.2006 13:42:12   
CIPRESA
Tudi jaz sem rodila v KR porodnišnici in nimam nobenih pripomb, vsi so bili enkratni. Rojevala sem 13 ur tako da sem spoznala vse izmene babic in niti za eno nemorem rečt da bi bila kaj slabša vse so se trudile z mano. Polek tega sem ležala 3 dni na oddelku predno sem šla rodit in tudi tam so bili vsi super in po porodu še dva dni ko so mi mojega malčka odpeljali v LJ na pediatrično so sestre jokale z mano in me tolažile. Tudi jaz nimam eno negativno pripombo na kranjsko porodnišnico in v drugo grem spet tjauser posted image

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
10.4.2006 13:46:29   
dory
Tud mi2 sva bla v kranjski in lahko recem samo to, da so naju v vseh 10 dnevih k sva bla tam bolj al manj samo crkljali :)user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
10.4.2006 14:22:21   
Anonimen
Ja, samo Teja, ti vedno pozabiš povedati, da je tvoja teta tam bila do nedavnega babica.
Sicer pa je večina sester in zdravnikov verjetno povsod v redu, vsaka jim čast. Samo kaj ko potem kakšna "kopula" ali pa dve lahko povzročita grenak okus ob spominih na porod do konca življenja.
Drugače me pa veseli za vse, ki so rojstvo otroka lahko doživele kot nekaj lepega.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
15.4.2006 18:16:06   
petri85
Naj še jaz pohvalim kranjsko porodnišnico!!! Notri sem bila vsega skupaj 12 dni(4 dni pred porodom, ker so mi dajali tabletke, da bi se kaj odprla, potem pa še zaradi raznih pripetljajev 8 dni na oddelku. Ker je porod trajal celih 17 ur so se zamenjale tri izmene osebja in moram reči, da je bila ena izmena boljša od ta druge! Vsi so me vzpodbujali! Zlasti moram pohvaliti dr. Virantovo, ki je bila dežurna tisti dan- če ne bi bilo nje, bi skoraj gotovo bila danes šivana po trebuhu...No, pa tudi na oddelku moram vse pohvalit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
15.4.2006 18:36:02   
LARIKA
Moja najboljša prijateljica je tudi rodila v Kranju in je bila zelo zeo zadovoljna. Pravida so res zelo prijazne sestre in babce in da se je res dobro počutila ko sta bila s sinom tam. Všeč ji je bilo da se je počutila kot človek in ne samo kot številka user posted image ,..in da se sestre res zanimajo za počutje žensk na oddeleku,...vse pohvale user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
15.4.2006 20:54:08   
Martina
Pozdravljeni!

Sem malce brskala, po forumu, pa sem se mogla oglasit še jaz.
Leto in pol nazaj sem v kranjski porodnišnico rodila našo Nežo. Moram reči, da je bilo zame in za Nežo izvrstno poskrbljeno.
Sicer imamo glede kilometrov nekaj bližje ljubljansko porodnišnico, vendar sem se ravno zaradi "dobrega glasu o kranjski porodnišnici" na našem koncu, tudi sama odločila roditi tam. In ni mi žal.
Babica Maja Triplat je bila zelo prijazna, se tudi malo pohecala, kar je bilo zelo sproščujoče. Nasploh osebje porodnega bloka je bilo izvrstno in zelo skrbno.

Nežin bratec ali sestrica bo sigurno prijokal-a na svet v kranjski porodnišnici.

(odgovor članu zdrafka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
17.4.2006 22:06:43   
UrsaBursa
Lep pozdrav!

Sem noseča in 14.6.06. imam PDP. Ker živim v okolici  KR, sploh nisem razmišljala o kakšni drugi porodnišnici, čeprav sem o njej slišala ooooooooogromno kritik.user posted image

Hvala vam, ki ste povedale, da le ni vse tako grozno, kot se sliši. Junija bom šla tja z lažjim srcem .

LP,

Ursa

(odgovor članu Martina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
1.5.2006 9:54:30   
karin412
Jaz sem bila tudi zelo zadovoljna, tako z babico Triplat Majo in Tatjano, ker pa sem rodila v nedeljo, sta bili obe z mano ves čas (ker je samo ena izmena), pa tudi edina tisti čas. Porodni načrt sta tudi upoštevale, vedno vprašale, če kaj ni bilo po tem načrtu, pa smo se skupaj odločili (npr. zadnjo uro za iztis sem dobila umetne popadke, sicer jih sama nisem hotela). Tudi potem na oddelku je bilo super poskrbljeno, 3. dan ko je prišel naval mleka, so mi sestre pomagale, kako in kaj.

No, v službi so tudi mene prepričevali, da naj grem rajši rodit v Lj., ampak jaz imam Kr. porodnišnico takorekoč pred nosom. Pa sem itak rekla, da če je vse ok, je vseeno, kje rodiš.

(odgovor članu UrsaBursa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
1.5.2006 10:01:22   
cmokec
No, lepo, da vas je toliko zadovoljnih z KR porodnišnico. Jaz sem med njimi, tako na gineku, kot v porodni in na oddelku za otročnice. Moram edino dodat, da me moti ena sestra možača in anasteziologinja. Vse ostalo je bilo pa super.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
6.5.2006 17:22:45   
krfjolca
Mene pa zanimajo vaše izkušnje z nadstandarom v kranjski porodnišnici, če se je katera za to odločila. Ali moraš to prej povedati, ali kako?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
6.5.2006 18:12:03   
CIPRESA
Krfjolca jaz sem imela nadstandard v KR in ja bila sem zelo zadovoljna. Plačala sem po 3.000 na dan in sobo dobila takoj ko sem zanjo prosila. Obe sta bili namreč na voljo(imajo 2 nad.sobi) tako da sem še zbiralauser posted image user posted image Predno sem šla v porodno rodit je edino mož šel v zg. nadstropje in se pozanimal ter povedal da si jo želim ....in po porodu me je res čakala z malinovcem v sobiuser posted image user posted image .

Meni je bilo super se mi zdi da je tako kot nek apartma (kar prostorna) le da je namesto štedilnika tam previjalnauser posted image user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zahvala Kr. porodnišnici
12.5.2006 6:51:41   
pikapoka
Tudi sama sem prosila za nadstandardno sobo po obeh porodih. Prvič sem bivala v eni, drugič v drugi sobi. Res je fino in prav nič ni bilo dolgčas. Priporočam jo vsem in če bi rodila še enkrat bi sobo vzela spet. Tudi sestre te redno obiskujejo  in veliko pomagajo.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 18:48:49 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
15.5.2006 14:00:33   
Anonimen
U, jaz pa sem ravno v porodnišnici spoznala eno svojih najboljših prijateljic. Je bila krasna cimra, ki mi je dala ogromno dobrih nasvetov in bi mi bilo žal, če bi bila namesto tega v nadstand. sobi.

(odgovor članu pikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ZAHVALA KRANJSKI PORODNIŠNICI
29.6.2006 21:13:18   
Anonimen
Jaz sem 2-krat rodila v Kranju in bila  obakrat zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image .

Prvič mi je pomagala babica Maja Triplat, drugic pa babica Nada. Obe sta bili zelo prijazni in potrpezljivi, ko sta mi pomagali na svet spravit pred stirimi leti sina, lani pa se hcerko.user posted image user posted image

Tudi ostalo osebje je bilo prijazno, tako da ce bom slucajno se kdaj rodila, bom sla zagotovo zopet v Kranju.

Lani sem imela nadstandardno sobo in je bilo res super, saj je bila sosednja soba prazna in sem se pocutila kot v hotelu - se televizija je notri, tko da boste v tem casu lahko spremljale SP v nogometu(ha,ha)..
Punce; kar pogumno v Kranj in srecno!!! Katy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zahvala Kr. porodnišnici
30.1.2007 15:28:56   
Nincchy
Cena za nadstandardno sobo, kot sem videla v Supermami je 8000/33€, lastna soba pa 4000/17€. Mogoče katera ve kaj nudijo več v nadstandardni sobi?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 30.1.2007 18:48:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)


Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!