|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj ne gre??
22.9.2006 15:25:58   
Afnica
Lepo pozdravljene!!
 
Ko vas takole berem, vidim, da se ene zeeeeelo matrate!! Po tistem kar so nam predavali v šoli in po tistem kar preberem v knjigah, kar se vidi na TVju naj ne bi bil takšen problem zanosit. Sploh, če pomislim koliko je nezaželjenih nosečnosti. Pa NE delajo na tem in celo delajo čisto proti temu. Mogoče je pri tem vprašanje, kje je tu pravica??
 
No, mene zanima zakaj je takšen problem zanosit?? 
 
Morda zato, ker ste jemale kontracepcijske tablete pa še morda ostane kakšen vpliv?
Ali se ne trudite dovolj?? Ali ste preobremenjene s tem? No, sej ne vem kako bo z mano, saj delava komaj prvi mesec na tem in še ne vem rezultatov.
Zdravstveni razlogi?
Ali pa ste tu skoncentrirane tiste, ki se zelo matrate? Tiste, ki jim pa hiter rata pa hop na drug forum?
ALi ima partner pač počasne al kaj je zdaj to!?!! Res sem si predstavljala to kot bolj enostavno zadevo!!!user posted image
Kaj za vas sploh pomeni delat na tem? Ker mi2 to prakticirava vsak večer. user posted image  In vse ostane tam!! In ni hudič, da ne bi ratalo. No, tako sem si jaz vsaj zamislila zadevo. user posted image




_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj ne gre??
22.9.2006 15:30:29   
Anonimen

tudi če imaš plodne dneve je baje samo 25 % da ženska zanosi.
Kt nimajo veze s tem.žal,psiha veliko vpliva na zanositev.
če ima partner počasne plavalce ugotovi zdravnik.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj ne gre??
22.9.2006 15:35:01   
Anonimen
nikar se že zdajle ne obremenjevat s tem.. ko bo pa bo.. čist tko si morš to predstavljat. ker če boš že sedaj razmišljala kaj pa če je kaj narobe, si probi predstavljat, kako se boš počutila, ko vama prvi mesec ne bo uspelo... in potem bo iz meseca v mesec slabše..

aja, pa ni vama treba vsak dan.. dovolj je na 2-3 dni..pa še sperma je bolj kvalitetna na 2-3 dni.. vsaj tako pravijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   firs sign
22.9.2006 15:56:20   
soni
Ali ima katera izkušnje s First sign-om? Kako hitro ji je pravilno pokazal?Ali ji sploh je?

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: firs sign
22.9.2006 17:29:39   
naja2
Jaz sem ena izmed tistih, ki nikoli nisem jemala KT, pa se tudi trudiva že eno leto. Menim, da je zelo veliko psihološko, ko si v mislih želiš pa nato pomisliš, da mogoče nikoli ne bo ratalo - to je verjetno najslabše za oba. Ko bi obstajal kakšen gumb in bi lahko vse odklopil in odmislil pa bi verjetno ratalo.
Razen seveda tistih, ki imajo zdravniške težave, operacije, izostajanje M,...

p.s. sem bila ravno pri G - in mi je moja G rekla, da če vsak dan delaš, da je skoraj tako kot bi jemala KT (težje se zanosi, ker niso fit). Vendar poznam prijateljico, ki je zanosila, pa sta v času O 2x na dan. Tako, da verjetno res ni nobenega pravila.

Tudi jaz sem si vse predstavljala bolj enostavno! Šele tako na forumu vidiš, da nisi sam, da si jih več želi, pa žal ne more - toliko o nataliteti slovencev, saj jih bi naredili še več, pa kaj ko ne gre.

Drugače pa je danes moja prijateljica rodila sinčka user posted image  in sem zeloooooooo vesela, da vsaj nekaterim rata user posted image user posted image .

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: firs sign
22.9.2006 21:39:30   
sjug
Moja izkušnja. Midva sva imela vse zgoraj našteto. Nič resnega torej, ampak veljala sva pa za neploden par. Vse kolegice okoli mene noseče, jaz pa nič. Tik pred laparoskopijo je šel moj dragi k sreči na študij čez lužo (na laparo jasno nisem šla). Pride domov, čez dva meseca sem prvič zanosila user posted image . Moje mnenje, večina težav z neplodnostjo je psihičnega izvora. Za zanositev je potrebna ena sama vitalna semenčica in godno jajčece. Pa seveda dva, ki uživata v družbi drug drugega in sta neobremenjena.

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zakaj ne gre??
22.9.2006 21:49:26   
nataša k
Hm, ja midva sva se trudila več kot leto dni. To je zgledalo prav komično: ko je končal, obvezno noge gor, da ja ne bi kaj ven steklo user posted image (zato sem se pri filmu Maybe baby nasmejala do solz). Vedno, ko je M malo zamujala, sem letela po CB, tak da sem celo premoženje ven zmetala. Potem sem odkrila en cenejši test, pa sem še za tiste malo premoženje dala. No, in ko ni in ni bilo nič, sem obupala. Rekla sem si, da pol pač očitno ne bomo imeli. Pa sem se sprostila in samo uživala v postelji. No, pa nista minila dva meseca 'uživanja' in se je že pokazal +. Tako sem prišla do zaključka, da je vse v glavi. Bolj ko se trudiš, manj si sproščen, manj zares uživaš v sexu. Misliš samo na to, katera poza bi bla boljša, da bi 'primlo'. Ko pa sexaš s 'prazno' glavo, je pa to to.
Punce, ne se sekirat, ve samo UŽIVAJTE!!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zakaj ne gre??
4.10.2006 11:09:47   
artepa
Trudila sva se eno leto, še eno leto je trajalo, da so s preiskavami ugotovili zdravstveni vzrok pri meni. Sedaj pa čakava v vrsti za umetno oploditev. In ne, ni vse v psihi, tudi ta ne dela čudežev. V kolikor se ne zanosi po enem letu rednih spolnih odnosov je smotrno pomisliti na organski vzrok. 

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zakaj ne gre??
4.10.2006 11:30:26   
dorina
Soni, če ni prepozno, ti lahko povem, da sem jaz delala First sign in mi je pokazal prvi dan izostanka user posted image , sicer bolj rahlo črtico, ampak vseeno...

(odgovor članu artepa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zakaj ne gre??
5.10.2006 7:52:10   
mala zirafa
Ko si boš najkmanj pričakovala, takrat vama bo ratalo in jih je kar nekaj takih s foruma.ni lahko odmislit, nekaj pa se mora zgodit da si rečeš zdaj pa si ne moreva privoščituser posted image , ker....,in  si ga bova čez nekaj mesecev, npr.takrat ti ga bog da.
Pa srečno!user posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zakaj ne gre??
9.10.2006 11:29:54   
blue sky
Ojla! Jaz sem zanosila "po hitrem postopku", saj se z mojim dragim sploh nisva obremenjevala s tem. user posted image user posted image user posted image  Rekla sva si, ko bo, pa bo. In naju je res kar hitro presenetila novica o user posted image .  KT prej že 2 leti nisem jedla, ampak sva uporabljala kondome ali pa sva "pazila".

Upam, da bo tudi tistim, ki zavzeto delajo na tem, čim prej uspelo!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?