|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:04:46
|
|
|
|
madela
|
V zrečah meni osebno ni kaj preveč všeč, V zdravilišču Laško se mi zdi glede bazenov in vsega drugega zelo mala ponudba,torej jaz priporočam Dobrno. Okolje je zelo lepo za sprehode,bolj vstran od glavne ceste,ponudba pa super!
|
|
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:19:05
|
|
|
|
Pia73
|
Od teh treh variant absolutno Laško. Tam sem bila vedno zelo zadovoljna pa sem poskusila že veliko njihovih storitev.
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:19:52
|
|
|
|
Pia73
|
VZa Dobrno sem že od veliko žensk slišala, da so tam dobile glivice. Me niti slučajno ne spraviš tja.
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:27:53
|
|
|
|
F*S*M
|
Laško, sploh savna je full super
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 19:52:54
|
|
|
|
ajja
|
Kaj pa na Rogaško Slatino si pomislila? Ogromno kozmetičnih in masažnih salonov, različnih kopeli, krasne sprehajalne poti pa fini lokali v zdraviliškem parku...
|
|
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 22:06:36
|
|
|
|
HuAnita
|
Del zreških Term imaš tudi na Rogli - pa savno, bazenček in nikoli do zdaj - GNEČE---- jaz sem bila vedno tam sama oz. s Capinko.... Meni je super, pozimi smučaš, sankaš, potem pa v termalno vodo in savno
|
|
|
|
|
RE: Zdravilišča v CE za populacijo 40+ 11.6.2007 22:09:21
|
|
|
|
Meggi
|
Kaj nisi ti na morju ???? A tako ti poznaš ponudbo teh turističnih razvajanj? Se vidi da maš veze? Ma da še jst pridem enkrat tak dauč? Počutje je ok? Želim mirno noč!
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDružinske počitnice na Liburnijski rivieriLiburnijska riviera ponuja popolno družinsko destinacijo ob morju – od varnih vodnih užitkov in otroških programov do ud...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?