|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmedena
3.4.2005 13:35:26   
aljča
:modri:
:hudicek:Kar nekaj zadev v zvezi z dabrostonom sem
že prebrala in pa tudi izvedela.Pa me še vseeno nekaj muči in upam, da mi boste pomagale.Za menoj je drugi IUI poizkus.Po prvem poizkusu sem začela tabletke jemati tisti dan, ko so me osemenili.:duda:Po enem tednu jemanja teh tabletk sem imela različna znamenja;boleti so me začele brdavičke in tudi prsa,malo se mi je vrtelo,pa tud slabost me je malo dajala.No 33dan sem pa lepo dobila:hudicek:.Sedaj v drugem Poizkusu pa sem tabletke šele začela jesti tretji dan po IUI.V petek 1.4.pa sem dobila rahel izcedek svetlorjave barve,nobenih takih znamenj kot so bili prvič in pa tudita izcedek še kar traja, da bi se mi oreng prpravlo da bi dobila:hudicek:pa še ni.Zato me zanima kako dolgo lahko traja rjav izcedek, če si v dvopičju:nosecka:.In kakšne barve je ponavadi izcedek, če si noseč in imaš vseeno krvavitev.Vem, da je tudi to možno.
:modri:test sem naredila v petek pa mi ni nič pokazalo.Jutri ga imam namen ponoviti.Ker jutri je 32 dan.
Hvala za informacije punce.
:metulj::metulj::metulj::metulj:
alja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zmedena
3.4.2005 19:49:23   
Sulfinija
Pozdravljena Alja!!

Spet ta dabraston.Veš tudi jaz sem bla že na eni insemianciji in jutri čakam da se spet naročim na drugo,kajti kot veš prva je bla neuspešna.Upam,da bo vsaj druga nama prinsla najino :duda:.Veš jaz bom pa zdravnico kar vprašala.Zakaj take bolečine 5.in6.dan poinseminaciji.Zakaj tak apetit,drugi dan pa nič jest?Zakaj tak napihnjen trebuh sem imela in zakaj ti lažni znaki celi dva tedna konec pa žal spet nesrečen :((:((:((.Veš meni se je izcedek začel v torek na 27.dan od prejšnjega ciklusa in potem krvavitev šele včeraj :hudicek::hudicek:.Veš tudi jaz sem najprej imela tak svetel rjav izcdek,postajal je vedno bolj rjav temno in včeraj :hudicek::hudicek: in cele kepe črnih strdkov ne vem zakaj?

Tako draga Alja si videla dve nevednici in obe v poiskusu IUI in z istimi težavami,upam,da bove kaj kmalu ugledali svoje :duda::duda::duda:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

P.S.Ko odide obisk pridem spet na internet v rr nabiralnik,do takrat pa lep večer.

LP Mojca,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zmedena
3.4.2005 20:38:31   
mujcek
te presnete tablete, kako nas zavajajo....:grrr::grrr:

Meni gra tale dabroston še posebno na živce, pa vsi ti grozni stranski učinki :grrr:

Ampak saj se vse preživi in vem, da bosta tudi vidvi to pretrpeli za pikico :duda:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zmedena
4.4.2005 10:33:22   
Skorpija
Tudi jaz sem na dabrostonu in vsak mesec imam drugačne stranske učinke, vedno pa se konča isto... Prejšnji mesec sem bila napihnjena kot balon, bolele so me prsi, jokala sem pa vsakih 5 minut. Ta mesec pa me boli križ, da komaj vstajam iz postelje, prsi me nič ne bolijo, prebavo pa imam kot šus - zame zelo netipično. Res te tablete niso tako nedolžne kot si mislimo, pa jaz recimo nisem bila na inseminaciji - problemi so pa podobni.

Držim pesti, da nam bo vsem uspelo najti v sebi mirnost in moč, da bomo lahko kmalu zibale svoje:duda:!

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?