Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
...še nikoli mi ni bilo tako slabo kot ta teden....), bolečine v predelu maternice in jajčnika (občutek imam,da mi bo razneslo jajčnik)....bolečine v križu.....in noro občutljive bradavičke na prsih ....(ne morem se niti normalno stuširat, niti se pokrit s kovtrom, zdi se mi,da so celo malo otekle!)......
...test nosečnosti sem naredila v petek..ampak ni pokazal nič...(verjetno je bilo prehitro en teden "po" delati test!).
- po kolikem času nosečnosti??

skakou naokoli ampak nisem bila tako pozorna ( in mislm da se je ravno takrat zgodila oploditev, čeprou ni nikjer napisano da bi se oploditev čutila). Panike prej nisem delala ker sem itak vedla da nimam redne M, so me pa noro prsi bolele ( nikoli prej nisem imela nobenih znakou pred M, razen grozno boleče jajčnike) in ko mi živc več ni dal miru sm naredila 2 testa CB in oba sta pokazala
. In se je začelo...
(aja zanosila sem konec junija)
.
.
No morda so tudi ti znaki le vzrok kakšne podzaveste nervoze
.