|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki za težave
7.11.2005 12:30:41   
A_A
Pozdravček! user posted image

Nekatere tukaj gor imate raznorazne ginekološke probleme in so vam že diagnosticirali tip težav (npr. PCO, endometriozo,...) in že pridno delate na zdravljenju (tabletke, operacije,..).

Mene pa zanima kako ste odkrile, da imate to stanje - so vam ugotovili pri rednem G pregledu, po 1-letnem neuspešnem poskušanju za user posted image  , glede na izcedke, čudne M, ali kako?

A je možno, da je kaj narobe z mano pa da tega sploh ne vem? Že devet mesecev poskušava za user posted image  pa še nič ni ratalo, pa se že počasi mal sprašujem če je kaj narobe z mojimi rodili user posted image  Kakšnih posebnih težav nimam, razen prvi dan bolečo M, napihnjenost in špikanje v času O in zelo neredne cikle po prenehanju jemanja KT - vse to pa se mi ne zdi nič problematičnega.

Hvala za odgovore.

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki za težave
7.11.2005 12:56:08   
anja 26
Pozdravljena,

No, da ti povem moj postopek.
Bila sem že pred leti noseča, a žal se ni odneslo (ni bil načrtovan a če bi se obdržalo  nebi bilo nič narobe). Po dolgih letih (7) sva se odločila da bi imela user posted image  in po enem letu neuspehov sva kar šla v kliniko za neplodnost, moj je naredil spermiogram in je pokazalo da je vse OK, pri meni pa so z UZ ugotovili PCO katerega prej na letnih pregledih ni sploh nobeden opazil.
Šlo je že leto mimo in sem imela HSG, laparoskopijo in sedaj drugič klomifen. Upam da sedaj rata.user posted image

Nič me ni bolelo v teh letih nisem jemala KT.

Zato je najbolje, da greš k svoji G in ti ona pošlje na kakšno preizkavo UZ, kri (prolaktin) in podobno navadne rutinske neobremenjujoče zadeve za tvoje tolo še posebej, če si zdrava.
Ampak če ji rečeš, da poskušata komaj dva meseca te bo čudno gledala, ker za njih je problematično oz. omembe vredno šele po enem letu.

Upam, da sem ti kaj pomagala,

pa lep pozdravček,

Anjauser posted image user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Znaki za težave
7.11.2005 13:30:57   
Sisy
A_A pozdravljena,

ponavadi se ugotovijo morebitne težave po enem letu poizkušanja...Prevod: Večina ki se nas zdravi je po enem letu ne-zanositve stopila do svojega ginekologa,ki pa te običajno napoti naprej,do specialista....in potem sledijo razne preiskave,operacije,tabletke...Če je seveda sploh kaj narobe....Obstaja pa tudi zelo majhen procent nepojasnjenih neplodnosti... (ne najdejo vzroka zakaj ženska ne more zanositi).....

Upam da sem ti kaj pomagala user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Znaki za težave
7.11.2005 13:35:04   
corfu
Jaz sem ravno zdaj na tabletih, razlog pa so ravno neredni ciklusi, čeprav se ne zdi nič problematično, je vsaj pri meni ratalo.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Znaki za težave
7.11.2005 15:45:21   
PBJ
Nama po 10. mesecih poskušanja ni uspelo. Poleg tega so se pojavljale bolečine v sp. delu trebuha - brez vsakega razloga, kadarkoli v ciklusu. Med odnosi me je zmeraj bolelo, včasih tako močno, kot da bi me kdo vrezal z nožemuser posted image . M so bile zelooo boleče in so trajale 8., 9. včasih tudi 10 dni. Zaradi vsega tega sem se po 10. neuspelih "poskusih" odpravila h G. Vedela sem, da z menoj ni vse v redu. G mi je kar opravila UZ in povedala, da imam na enem jajčniku tumor z gostejšo vsebino, premera 7 cm, ki ga je bilo treba operirati. Šlo je za endometriom - posledica močno razvite endometrioze na rodilh. Ob operaciji endometrioma so mi odstranjevali še zarastline, ki so bile prisotne po vrhu maternice, jajčnik je zlepljen z zarastlinami....Skratka nič "lepega" niso našli v moji notranjostiuser posted image ...
Potem sva po tej operaciji pol leta poskušala zanosit. Ker to ni uspelo mi je G zopet pol leta spremljala cikluse z UZ, mi dajala stop injekcije za ovulacije. Nato me je napotila na HSG, kjer so ugotovili, da je en jajcevod popolnoma neprehoden, čeprav še na operaciji pred letom, temu ni bilo tako. Torej so se pojavile nove zarastline. Napotila naju je v ambulanto za neplodnost....
Čas

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Znaki za težave
8.11.2005 7:25:52   
A_A
Hvala vsem za odgovore.
Z mojim user posted image  sva se pogovorila in se odločila, da počakava še tri mesece (t.j. eno leto poskušanja na user posted image  ) in če se ne bo do takrat nič prijelo user posted image  se oglasiva pri G.

Lp, pa vsem veliko user posted image  in user posted image  !

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Znaki za težave
8.11.2005 7:27:42   
A_A
Pa še to:

PBJ mislim, da imaš najlepšo slikico pod svojim nickom na celem RR! user posted image

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Znaki za težave
8.11.2005 12:05:04   
Anonimen
Midva z dragim delava na user posted image  tri mesece. Ker ne želim čakati eno leto preden bodo kaj ugotovili, sem se odločila da bom šla k G in ji povedala, da se pač trudiva in da do sedaj še ni nič. Poleg tega nikoli nisem jemala KT in ker sva 'pazila' bi se nama lahko tudi kdaj 'ponesrečilo' pa se pač ni.

Z G bova sedaj najprej tri mesece spremljali BT, če pa v tem času še vedno ne bo nič, me bo poslala na preiskave.

Neodgovorno se mi zdi, da v primeru da je z menoj kaj narobe, čakala ne vem koliko časa, preden bodo kaj ugotovili. Naj se še oni malo podvizajo.....

(odgovor članu A_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Znaki za težave
10.11.2005 22:02:37   
PBJ
Hvala A_A. user posted image  pod tvojim nickom je tudi dober izbor.user posted image

lp

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?