|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a katero bolijo sklepi?
1.11.2006 20:44:56   
Anonimen
ne vem v čem je hec. za znort me bolijo sklepi. začelo se je s kolki (ugotovljeno imam displazijo) in sem rekla ja ok, saj me je po 1. porodu tudi bolelo potem je bilo pa ok. no potem pa se mi je bolečina iz kolkov preselila še v desni komolec, pa kolena, pa v levo zapestje, pa še kr mal v rami. najbolj trenutno me pa boli desni komolec. bolečina ni prisotna kar naprej ampak samo ko kaj dvignem al pa pri premikanju na splošno. ne vem a ima to lahko kako povezavo s porodom? ali čem? kaj bi to sploh bilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a katero bolijo sklepi?
1.11.2006 20:58:11   
rija
Lara, mene od poroda naprej hudo bolijo stopalni sklepi, tako, da pridem zjutraj komaj po stopnicah dol. Mi je rekla prijateljica, da je to normalno in da se bo stabiliziralo oz. nehalo boleti okrog 6 meseca.
Jaz sem zdaj 10 mesecev po porodu, pa ni še nič bolje.

A je možno, da je to reumauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a katero bolijo sklepi?
1.11.2006 21:09:38   
triša
Sem mislila da sem edina,pa zgleda da ne. Tudi mene bolijo sklepi tako kot tebe rija stopala,če gledam tv, ležim, sedim pol pa ko vstanem je prvih par metrov zapo****t. Ste ble zaradi tega kaj pri zdravniku? Jaz si jih masiram pa ni nič boljše,upam da imate kakšen pameten nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a katero bolijo sklepi?
1.11.2006 21:12:26   
rija
Meni je kriza samo zjutraj, ko noge dolgo počivajo. Čez dan gre. Je pa tak, da ne morem normalno iti po stopnicah in stopicljam eno po eno kot kaka 80 letnicauser posted image
Bom vprašala mojega osebnega zdravnika, kaj bi lahko bilo.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a katero bolijo sklepi?
1.11.2006 21:21:18   
Anonimen
ma ja no, jaz sem tudi že 6 mescov po porodu pa je sam skos slabš. zdajle sem malo pušenjaka brala, ker sem se spomnila da sem že po prvem porodu tam videla da je kar en kup punc jamralo da jih po porodih bolijo sklepi ampak on še vedno trdi da tu ni nobene povezave user posted image  je pa v enem postu napisal, da res nosečnost lahko spoži revmo ampak ne vejo na kak način??!! ma ne vem a je to revma ma še to se mi manjka. moja mami jo ima, sicer ne v tisti hudi obliki, ko kar prste krivi ampak na vsake tolk jo pa cuka po kaki roki pa tako. ne vem kaj je to. sem prašala po mnenju še enga dohtarja na monu če bo kej vedu, drugač se bom pa en dan do dohtarja odvlekla, k tale komolc me pa res najeda. zdajle sem skuto z jogurom jedla pa sem jo komaj zmešala k me tolk boli??!!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a katero bolijo sklepi?
1.11.2006 21:26:49   
triša
Joj Lara tole je pa res hudo,kaj pa kakšne tople obloge? jaz opažam da mi je malo boljše ko grem v toplo vodo. Samo pri doktarjih je tako dokler se nič ne vidi, se jim ne zdi vredno pozornosti. Zato grem jaz drug teden k Domančiču na terapijo,pa javim če bo kaj boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a katero bolijo sklepi?
2.11.2006 9:24:00   
coolbabe
IZVIRNO SPOROČILO: triša

Joj Lara tole je pa res hudo,kaj pa kakšne tople obloge? jaz opažam da mi je malo boljše ko grem v toplo vodo. Samo pri doktarjih je tako dokler se nič ne vidi, se jim ne zdi vredno pozornosti. Zato grem jaz drug teden k Domančiču na terapijo,pa javim če bo kaj boljše.


Ja z mano je enako. Po topli kopeli je mal boljše drugače pa imam kot Rija najbolj boleča stopala. Nona pravi da zato ker nisem nosila hlačne nogavice prvih 6 tednov po porodu in da ima ona pri sebi zaradi podobne napake od takrat zatečene prste na rokah AMPAK TAKRAT (junij) JE BILO TAKOOOO VROČE! Mi še na pamet ni prišlo.
Triša res javi če bo Domančič kaj pomagal.


(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a katero bolijo sklepi?
2.11.2006 12:14:33   
Pinga
Pozdravljene!

Sedaj sem si pa tudi jaz kar malo oddahnila. Sem namreč 3 mesece po porodu in že kakih 14 dni me zelo bolijo sklepi, predvsem vsi členki na rokah. Sploh ponoči je hudo.
Upam da nas to čimprej mine.

Lep pozdrav.

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a katero bolijo sklepi?
2.11.2006 15:31:57   
Barbs
Še ena, ki si je, kakorkoli se že grdo sliši, ob branju vaših prispevkov, oddahnila. Mene še zdaj, ampak že malo manj, bolijo kolena - enak sindrom kot Rija - zjutraj sem se praševala in se še vedno včasih, če bom sploh prišla iz splanice v dnevno, tri mesece po porodu me je kar naenkrat začel bolet komolec na levi roki, pa zapestje, pa..bolečina se je rahlo selila, potem sem imela zatečena členke na prstih..pa take... nazadnje sploh nisem več posevačal pretirane pozornosti, ker mi je osebni zdravnik, ko so bile bolečine najhujše ( to je bilo takrat v komolcu) rekel, da bomo mal počakali in če bo slabše, bomo šli na nadaljne preiskave... potem je pa kar nekam izzvenelo. Tudi jaz sem že vse živo prebrala in si postavila že cca 3 diagnoze, za katere sem bila prepirčana, da je to to... Pa očitno ni.... user posted image  Tako da... eeeh.... ni fajn, še posebno, ker je naš sinko bolj kot ne rad na rokah... In kos ovsi v šoli in v službi.. ostane - mamiiiiiii...user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a katero bolijo sklepi?
3.11.2006 11:28:38   
štorkljica
No vidim, da nisem edina, ki jo po porodu bolijo kolki. Sicer me boli samo levi kolk, začelo se je pa nekako po 1 tednu po porodu. In vsak dan me boli bolj. Včasih prav težko vstanem in komaj shodim tistih nekaj prvih korakov. Da ne govorim kako je na sprehodih, po 15 minutah hoje sem kot račka in šepam kot če bi mela nevemkaki zlomuser posted image  Upam. da bo to minilo, pa hvalabogu se ni ta bolečina nikamor preselila, še zaenkrat.
Vidim, da pa vse pišete da vas sklepi bolijo nekaj mesecev po porodu. Kaj se vedno tako začne, da najprej kolki bolijo, nato pa sklepi po celem telesu?

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: a katero bolijo sklepi?
3.11.2006 23:17:36   
lily975
pozdravljene!Jaz sem imela podobne težave, ko sem zjutraj vstala sem par korakov hodila kot raca, vse me je bolel, potem pa sem opazila da so mi začeli zatekati gležnji, pa razbijanje srca sredi noči ... Pa sem mislila da je to od poroda, sprememba ritma življenja.. pa sem čakala in čakala, dokler me moj ni nagnal po 5,5 mesecih po porodu k zdravniku. Žal so pri meni ugotovil povečano delovanje ščitnice,toi je baje zlo pogosto prisotno po porodu.Vendar je v naši familiji prisotna bolezen ščitnice ,tak da je več verjetn da gre pri men tud in da bo potrebna uničitev le te. Sedaj ko jemljem terapijo so se težave umirile, tak da mislim da je blo pri men to krivo za bolečine v sklepih. TO NE POMENI DA JE PRI VAS TAKO !!!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: a katero bolijo sklepi?
27.11.2006 10:55:27   
Vesna
tudi mene bolijo sklepi,sploh po dojenju,ena med.sestra mi je rekla da je to od dojenja in da bo minilo(upam).mene so pop orodu začeli bolet vsi sklepi od gležnjev do komolcev,zdaj se mi zdi malo bolje hudo je le še v desnem kolenu,sem pa skoraj 4 mesece od poroda.
mama mi je rkela,da se one včasih niso tuširale(samo umivanje s krpico) po porodu zaradi revme,nas pa takoj isti dan naženejo pod vodo,mogoče je kaka povezava user posted image


_____________________________

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu lily975)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: a katero bolijo sklepi?
30.11.2006 20:27:33   
robida76
Pozdravljene!
Sem mislila, da sem edina s takšnimi problemi. No, mene sicer ne bolijo kolki in kolena ampak členki na rokah in o vsako jutro, ko vstanem. Ne vem od česa je to, me je pa bolelo že v nosečnosti (zdaj je 6 tednov po porodu) zadnje tri mesece. Sem hotela vprašati zdravnico, pa sem mislila itak mi bo rekla, da je to hormonsko pogojeno. Grem pa jutri spet na pregled, pa bom vprašala. Ko kaj izvem vam javim.
LP!

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: a katero bolijo sklepi?
18.12.2006 22:40:00   
Luskan
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Lara, mene od poroda naprej hudo bolijo stopalni sklepi, tako, da pridem zjutraj komaj po stopnicah dol.


Mene tud, pa ne samo zjutraj, po vsakem daljšem sedenju pol minute hodim kot da se tega šele učim. Ne vem, kaj je to. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: a katero bolijo sklepi?
22.12.2006 21:55:20   
S@nta
zjutraj hodim kot po jajcih,ker mi noge kr klecajo v gležnjih in kolenih,da ne omenjam sklepov v zapestju, le to je občutljivo že od prej,zdaj pa zaradi nošnje otroka spet trpi in posledično boli.saj bo minlo,se tolažim.sem slišala,da je to posledica dojenja.zdaj pa ne vem,bomo vidli kaj bo, ko bom nehala.

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: a katero bolijo sklepi?
26.12.2006 22:10:44   
mika
mene so po porodu boleli gležnji. kadarkoli sem ležala in ko sem vstala mi je šlo na jok, tako so me boleli. potem sem še v knjigi z otroškimi bolezni prebrala, da je to znak za levkemijo. gležnji so me nehali bolet nekje 4 mesece kasneje. sedaj (2 leti po porodu) me pa bolijo kolki, da imam občutek kot da bom razpadlauser posted image  in to že en mesec. kolki so me boleli že pred porodom in sem bila pri ortopedu, ampak me je odpravil z obrazložitvijo, da ima veliko tako suhih pacientk,  z enakimi težavami in da sem premlada, da bi bil rak. dobila sem vaje in je bolečina izzvenela. po praznikih grem k zdravniku, ker je nevzdržno.

< Sporočilo je popravil mika -- 26.12.2006 22:12:05 >

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
27.12.2006 10:32:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: a katero bolijo sklepi?
27.12.2006 14:02:12   
TONČI.
Še sedaj eno leto po porodu se počutim kot 100 let stara. Sklepi me bolijo vsak dan. Ob menjavi vremena pa sploh. Eh bo že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: a katero bolijo sklepi?
31.12.2006 17:03:24   
ajamr
sem se kar malo pomirila, ko sem prebrala tale post. mene namreč že dva meseca zjutraj ali po daljšem mirovanju tako bolijo členki na rokah, da se mi kar meša. zjutraj nekaj minut nič ne morem. sem pa 5 mesecev po porodu. roke imam tudi malo zatečene. bom zelo vesela še kakšnega komentarja ali izkušnje na to temo. ne vem, ali naj grem k zdravniku ali naj počakam, da mine.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?