|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ma katera...
2.3.2007 14:35:04   
puhica13
slučajno takoj zjutraj drisko. user posted image  Mislim sej vem da je neumesno vprašanje ampak, men se mal čudno zdi, nikoli prej še nisem imela zjutraj take probleme. Jem normalno vse tako kot prej, nič posebnega , tko da ne vem od česa bi zdej to prišlo. Razen zvite noge se počutim čist uredu. user posted image . A je možno , da so to kakšni znaki za user posted image . To se mi dohaja že ves teden, drugih znakov nimam, ker je še itak več kot teden dni do nepričakovane user posted image . Lahko pa da sem se spet mal napsihirala ! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a ma katera...
2.3.2007 14:47:03   
Anonimen
Naj te potolažim, da te viroze so grozne, tako, da mislim, da imaš eno virozico....seveda pa ti želim, da zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puhica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a ma katera...
2.3.2007 16:15:04   
Anonimen
Dvomim, da je to znak nosečnosti...... sicer pa počakaj še 1 teden pa boš videla, lahko da si user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a ma katera...
2.3.2007 21:01:55   
kepica
Jaz imam drisko že 8 dni in danes naj bi mi test pokazal rahlo črtico. Tako, da ne vem ali je to znak user posted image ali ne. Bi bilo dobro kakšnega G vprašat. Čeprav sem že od parih slišala, da so pred pozitivnim testom imele drisko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a ma katera...
2.3.2007 21:20:28   
bskrle
To pa prvič slišim, pa sem bila že 3x noseča ...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a ma katera...
2.3.2007 21:23:51   
aljaža
to je najbrž mal blažja oblika viroze. Jest sm driskala 5 dni skupej, pa proti večeru ne, noč pa sm večinoma preživljala na WCju user posted image .

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a ma katera...
2.3.2007 23:04:01   
upica
Puhica13
Tudi to je možno. Ker če je prišlo do nosečnosti, se telo pripravlja na sprejem (oprosti da tako napišem) tujka (ker je iz mikrobiološkega vidika sestavljen iz tvojih celic in celic tvojega partnerja (tujih celic) in ga mora tvoje telo prepoznati kot svojega (torej sprožijo se hormoni, ki preprečujejo, da bi telo zavrnilo tvojega user posted image ). Vse skupaj lahko v organizmu sproži blago alergijsko reakcijo, ki se kaže lahko tudi kot driska. Samo mislim, da bi pri tebi prej bil to znak alergije na Lekadol (morda si ga preveč zaužila), zato saj ne vem kaj ti naj svetujem, glede na to, da imaš takšno čudno os. zdravnico, v glavnem, poskusi pač če bo šlo brez Lekadola, vsaj nekaj časa, da vidiš, če je to vzrok tvojim driskam. Pa pij veliko tekočine (vode), ker pri driskah hitro pride do dehidracije, se sploh ne zaveš, potem pa imaš naenkrat porušeno elektrolitsko ravnovesje. Če si noseča (pa tudi če nisi), pazi, da ne bo prišlo do tega. Pa čimprejšnje okrevanje in kmalu user posted image  ti želim in ti pošiljamuser posted image  za srečo v zdravju.

(odgovor članu aljaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a ma katera...
3.3.2007 8:30:07   
pika74
Jaz sem jo imela v zadnjem postopku IVF kar pogosto. Mogoče ne ravno vsako jutro... ampak sigurno pa takrat, ko so hormoni najbolj delovali.

Pri enih hormoni tako vplivajo, da je potem tudi prebava drugačna. In jaz sem že ena takih.

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a ma katera...
4.3.2007 12:07:19   
mala zirafa
ko sem jaz srčno čakal da se mi ne bo pokazala user posted image , sem imela že od samega čakanja in nestrpnosti drisko tako da me je fejst spucalo še vse za nazaj.mislim da dela psiha vse to.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a ma katera...
4.3.2007 12:33:13   
puhica13
Mala Zirafa ,
pa sej  vem vse kaj psiha dela, sem pomojem postala že prov strokovnjak. Pa sploh se ne bom več obremenjevala s  tem al sem user posted image ali nisem, ker sem že prov zoprna zaradi tega. Z mojim user posted image  sva se odločila, da če do poletja ne zanosim me pelje na en fejst dopust, tko nekam na Karibe ali kej podobnega, pa da bova tam pospešeno delala na user posted image , ker bova na dopustu uživala in se ne bova obremenjevala z ničemer. HURAAA komi čakam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)


Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!