Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Zadeva je sledeča. Zadnje menstruacije so bile 11.1, 7.2. in 6.3. torej sem okrog 28 dni. 20.3. sem imela uz in folikel mal čez 20mm ki naj bi še tisti dan počil...po besedah ginekologa....torej bi menstrucaija prišla 14 dni za tem?
Nekako 2.4.... No definitivno se je napovedala že takrat z vsemi pripadajočimi znaki. Boli me trebuh, zdi se mi kod da se bo vsak čas ulilo...na wcju sem na tri minute.... in kar je še najhuje sedaj sem začela upati, da mogoče kaj je.... Bijem živčno vojno s testom v roki in se komaj zadržujem, da ga ne grem delat. Sklenila sem, da počakm do zjutraj in če tečke še ne bo ( glede na to da se intenzivnost bolečin stopnjuje, kar dvomim) naredim test. Kaj mislite ve? Je še prezgodaj? 
. Bila sem najsrečnejši človek na svetu. Kot veš pa se ni srečno izteklo, ampak to je že druga zgodba. Mislim, da ti je tokrat uspelo in držim
.
Lana hvala za lepe želje. Tvojo zgodbo poznam in me je pretresla. Upam, da tudi ti ponovno zagledaš
in naredi test. Če bi M morala dobiti 2.4., ti bi že danes pokazal pravilno. Jutri zjutraj pa tudi. Tako da ga naredi in skrivnost bo razrešena.
Pa se ce se januarja rodi, se bodo vsi izprsili z evri, ne pa s tolarji. Pa noben ne bo tocno vedel, koliko bo dal
. Sicer pa upam, da ne bom sedaj spet mogla čakat dva meseca za drugi datum laparoskopije... Mogoče majska pride prej pa se pokompenzira.
.