Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Na prazen želodec še nisem nikoli nobene tablete vzela in tako tudi ne agluraba. Sem lepo navajena, da vsako jutro obvezno jem zajtrk, pa naj je zgodna ali pozna ura. Zajtrk pri meni mora biti obvezno. Tako sem vzela tableto vedno po jedi. Vzrok pa je sigurno kje drugje. Lahk je tudi v tem, da sem že itak suha in ob aglurabu sem imela malo apetita in sem še dodatno shujšala. Ne vem.
enaena
).
in sem sedaj srečka
29.11. imam kontrolo.
brez vsake zascite in se ni zgodilo nic, nakar mi da g. klomifen in mi rata v prvem mesecu, sledi ss, po treh mesecih pavze spet terapija s klomifenim in spet v prvo rata, zal spet sledi ss. Potem po treh mesecih ponovno terapija s klomifeniom najprej 2 tableti na dan - brez uspeha, sedaj terapija s 4 tabletami na dan. Sedaj drugi ciklus ne cakam na
, ceprav po obcutku in spikanju mislim da bo prisla. Torej me caka se en cikel z klomifenom, potem pa naj bi se prikazala pri g. da se pomeniva za naprej. Po vsej verjetnosti bo obupal nad mano in me poslal kam drugam. In tu sem mu mislila namigniti ce je klomifen edina moznost ki jo imam. Niti pa ne vem, kaj me caka ce bi sla naprej na preglede, ne vem ali si sploh zelim - priznam da mi je padlo upanje po
,(pa sem že upala da je
,predusem popoldan, prve tri dni sem imela tudi drisko.