|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na banane?
19.9.2010 21:19:21   
biga
Pozdravljeni, 6-mesečni hčerki uvajam gosto hrano in se ji je včeraj okoli ust proti ličkam in malo na ličkah pojavil izpuščaj. Gre za rdeča in suha flekca, na ličkih so pa pikice. Te je imela že vseskozi, ne glede na to, da sem bila na dieti brez mleka in jajc (zaradi suma na alergijo na KML in atopični dermatitis). Drugje ima čisto kožo. Včeraj sem ji dala banano. A je to pogosta alergija? Ne vem, kaj naj si mislim. Srbi je očitno ne, drugih težav ni. A naj ji še dam parkrat, da vidim, če se bo izpuščaj širil? Bi se praviloma razširil na druge dele telesa? Ne vem, kako naj se rešimo pikic po obrazu, ki jih ima že skozi. Drugje se je po dieti koža lepo sčistila, nima nikjer nobene pike ali izpuščaja ali suhe kože, le na obrazu vztrajajo. Testirali so nas le na mleko, sojo in jajca. Lahko bi bilo krivo tudi drgnjenje kože okoli ust, ko jo po hranjenju umijem z mokro krpico. Kaj pa vem. Ima kdo podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na banane?
19.9.2010 21:32:09   
khurde
a jo umivaš s krpico in vodo ali s kakšnimi robčki?

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na banane?
19.9.2010 21:48:49   
biga
Po obroku jo umijem z mokro papirnato brisačko, vmes pa parkrat obrišem s slinčkom, ker ji dosti teče ven iz ust. Edino če bi bil kriv prašek ali mehčalec? Samo potem bi bila koža verjetno razdražena tudi drugod po telesu.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na banane?
20.9.2010 8:35:07   
K_a_t_i
Banane pri nas ni dobro prenesel niti moj prvorojenec, niti je ne prenašam jaz in tudi malega je zvijalo, kadar sem jo jaz pojedla. Tako da - čisto možno!
Se pa take pikice našem naredijo po ličku tudi, če ga nosimo malo bolj "nerodno", da dlje časa drgne ob tkanino. Ali pa, če mu je vroče.
Predlagam ti (če ni imela prebavnih težav), da stvar z banano ponoviš pa boš hitro videla.


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?