|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na mleko, jajca-recepti
23.1.2007 12:58:32   
muriel
zivijo!

se vnaprej opravicujem, ce načenjam staro temo. veliko časa me ni bilo na forumu in žal nič ne najdem.

doma imam 15mesečno deklico, alergično na kravje mleko in jajca, in zelo nenavadno; banane. počasi mi zmanjkuje domišljije, kaj ji kuhati.

veste za kakšen link z recepti brez mleka in jajc?

hvala!

m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na mleko, jajca-recepti
23.1.2007 16:26:43   
BarbaraO
Saj ti ni treba toliko drugače kuhati. Le uporabljaj živila, ki ne vsebujejo jajc (npr. testenine Barilla), namesto kravjega mleka pa uporabljaj sojino ali riževo (v kolikor ju lahko uživa). Sicer pa so meni svetovali še npr. uporabo sončničnega ali olivnega olja. Drugače pa lahko v trgovini Bios-M v LJ kupiš nadomestek jajc (v prahu - npr. za peko peciva ali palačink) in še nekaj ostalih stvari, ki pa jih dobiš tudi v bolje založenih prodajalnah Mercator ali Spar.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Moja Enja se je alergije na mleko že skoraj znebila (drugi teden ima provokacijo), jajce bo pa verjetno ostalo še nekaj časa.

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na mleko, jajca-recepti
23.1.2007 16:36:14   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraO

Drugače pa lahko v trgovini Bios-M v LJ


Ali lahko bolj natančno opišeš kje ta trgovina je?

No, pri nas smo tudi probali s sojinim mlekom, vendar se jima je na ličkih pojavila močna rdečica očitno jima ne paše in zato se ga izogibam. Uporabljam pa riževo.  

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija na mleko, jajca-recepti
23.1.2007 18:33:10   
POKPOK
Sojino mleko nekateri odsvetujejo pred drugim letom. Riževo s kalcijem dosti boljše. No naši sem zgodaj zjutraj, v spanju, podtaknila Pregomin. Ga je vedno spila. 

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija na mleko, jajca-recepti
31.1.2007 23:34:42   
mirjanajelenko
o jas se tdi čisto obupaa mam2 mesčno hčeropane pnese nobenega mleka d aptamila donovolaka ič ji e odgvarja ia suhokožo po brazupoglavci er v pregibh lihtao koteence  os. d je sklepaa da je alerga a kraje mleko ajti vve mleih jekave mleo, aročenaem na alergetso amb ampak koaj čez 2 esea zdrastvoje v p.....neve kaj naj
moram vam to povedat da semprobaa  alpskim mlek pa se sanje izbošuje
moja hčerka se mi smili ker ma suhokožo kar jo 100 srbi ji mažem ampak nič ne pomaga ma katera kakšne izkušnje

_____________________________

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: alergija na mleko, jajca-recepti
9.2.2007 16:10:11   
Dadi
mirjanajelenko kokr sem prebrala iz tvojega pisanja ima tvoje dete zelo suho kožo. Naša punčka tudi...kupili smo nešteto krem, bili na testiranju za alergijo in ji nič ni pomagalo, razen OGNJIČEVA krema. Vsaka krema jo je pekla, in srbelo jo je pa tako,da si je tudi do krvi spraskala. Nekaj časa sem jo mazala s karitejevim maslom (ki ga dobiš v L"occitane) Zdaj jo pa mažem z eno ognjičevo kremo, ki mi jo je predlagala in malo tudi dala njena vzgojiteljica. Če se bo dobro obneslo jo bom naročila....in zaenkrat se dobro obnese.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?