|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 19:16:34   
stuhica
ojla punce,

mene pa zanima lai je morda še ktera nesrečna v svoji službi!? Jest namreč sem! Lani sem imela IMN in ker je v podjetju več moških kot žensk morm rečt da so lani imeli cele polemike preden so izvedeli zakaj me ni bilo en mesec poleti v službo! Nekateri so celo izjavili da zato ker sem raje doma ... jest pa sem vsak dan objokovala izgubo svoje pikice kar počnem tudi letos ker se mi je zadeva ponovila !

Ta teden sem še na bolniški potem pa spet v boj z svojimi nemoralnimi sodelavci! ko pa sem povedala zakaj me ni bilo so vsi utihnili ker sem popenila do konca! Letos pa nemislim več razlagat zakaj me ni bilo v službo mislim saj kaj jih pa briga al ste ve kej povedale za svoje težavice!

pa sej povem tistim s katerimi se ful dobr zastopm ne mislim pa vsem razlagat!

moram, reči da imam tako velik odpor in ko se zjutraj zbudim da bi šla v službo mi gre kar na joka! Kaj naj nardim!? a se še ktera počuti tako v svoji službi!?

Ah ne vem a se preveč sama sebi smilim ampak tako vesela sem bila že da bom lahko vsaj malo doma če bom srečka nosečka pa je šlo vsse po gobe... Pa sej ne da ne maram delat... na živce mi gre že ta podjetje in folk in odnosi sem 5 let že tu in vse mi res preseda ko vidim kako se mečejo polena pod noge in ko vidim s kakšnimi hinavci delam! Al morda lahko to pričakujem povsod!?
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Sorry k morim ampak mogla sem se vsaj tu mal razpisat in olajšat svojo dušico!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 19:28:47   
GoYa
pri nas je pretežno ženski kolektiv. drugače pa moja šefica ve za moj problem in ve vsakič, ko sem v postopku, tako da ni blema

edino moj sodelavc mi je mal fouš, ker misli, da sem non stop na dopustu :)- pa ga kr mal zafrkavam, da grem spet na dopust

ne vem, kaj je boljš, povedat ali ne. v končni fazi tvojih sodelavcev nič ne briga, "ali se tebi da delat" (beri: žaluješ za pikico). mogoče uredi samo z nadrejenimi. upam, da so razumevajoči.

in ne, tega ni za pričakovati povsod...očitno imaš smolo s kolektivom

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 19:45:11   
Še ena T
Stuhica, moj kolektiv je tudi tako zajeban... S tem, da so nekateri sodelavci čisto v redu in jim marsikaj povem (tudi večino moški kolektiv), problem imam z dvema nadrejenima.
No, zdaj sem srečka :nosecka: in se poskušam čim manj sekirati. Sem zdrava in nosečnost je normalna, počutim se fizično čisto v redu, le psihočno me služba zaradi neurejenih odnosov zelo obremenjuje. Pa vseeno raje delam, naj bodo na bolniški tiste, ki imajo zdravstvene težave, jaz pa nameravam tole službo za nedoločen čas obdržati še nekaj let, otroček bo potreboval marsikaj, zato mi bo plača prav prišla. Danes zelo težko sploh najdeš službo, tako da nočem razmišljati preveč negativno. Mi je pa slabo vsakič, ko pomislim v prostem času na tista dva nadrejena...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 20:04:44   
stuhica
ma pr nas ntud nadrejeni nažalost nič ne naredijo sej največ so v bistvu tud oni tisti k se znjimi človk nemore nič normalno pogovort sploh desci!

Pr meni bo najbrž rizična nosečnost (sicer ne vem točno ) ampak glede na situacijo 2xIMN vprašanje ali bom celo nosečnost delala!

Sem pridna in delavna, samo določene stvari, nefer odnosi in podjeb...... tega pa res ne maram! jest bi tud če bi bila še naprej nosečka, da bi blo vse ok, bi rada delala, ker ne vem če bi bila lahko vedno samo doma ampak ko pomislim s kakšnimi ljudmi, v kakšnem stresu in nerazumevajočemu kolektivu ( večji del šefov pr nas je več šefov k pa navadnih delavcev )
mi pa rata kr slabo!
dost je recimo pr nas fizičnega dvigovanja težkih stvari katere jest tud zdej po operaciji ne smem dvigovat pa mi je že rekel šef da naj prnesem potrdilo, da nesmem dvigovat težkih stvari!
8)8)8)8)8):zmeden::zmeden::zmeden:

mislim da popeniš lani sem mu prinesla potrdilo pa misliš da je kaj pomagalo nič! Mogla sem iskat in prosit sodelavce, da so mi pomagali- pa to tko težko prosim koga in jezna sem sama nase ker nemorem narediti sama - samo kaj čmo tko pač je!

Tko bi rada zamnjela to službo ampak če jo zamenjam je tko težko kot prvo jo dobit kot drugo pa če jo dobim bo mal čudn da bi šla recimo po parih mesecih na bolniško oz da bi zanosila! Danes te nihcče več ne vzame za stalno takoj! Jest bom pa pač začela načrtovat že čez dobra dva meseca tko da je najboljš da še ostanem tle dokler vsdaj enega otročka ne rodim al kaj pravite ve punce! Hvala za odgovor!
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 21:06:33   
naja78
stuhica!:bravo::bravo:
ti mi pa bereš misli.

veš kaj,ne bom privat pisala,ker se mi zdi prav,da vsi berejo,ker je danes stres na delavnem mestu eden izmed vodilnih preglavic na svetu,včasih povzroča že bolezen.samo me se ne damo.in me briga,če je to odprto na tem forumu,saj kamor koli greš na svet te zasipajo z enimi pogoji in pravili in tralala,...........................:)

tud jest se ubadam,no ne več ker sem dognala,da je brez veze,sama seb škodiš,kar se tiče delavnega mesta,te k.......službe pa kjerkoli že delaš.pa še veš kaj,tam kjer človk pričakuje da te ljudje vsaj malo podpirajo(služba),te zajebejo prvi,pi.......pa skor cel cajt si tam na šihtu.
posluš ti to:

kake 3 leta nazaj sem mela en virus,pač virus,ni važn,pa sem bila tud okol 1 meseca na bolniški,bla sem res v bedu,ker sem se res mal ustrašla,pa še več veš- bol si blesav,sploh če delaš v bolnici.

no in po 3 letih jest slišm govorice,da sem bla takrat čist zmešana in da se mi še to danes pozna.naj grejo v ..................:grrr::grrr:in to od tistih,ki sem jim kokr tolk zaupala.pa tud ne vse.ful mi je žal da sem sploh šefu omenila da delamo na :duda:in ker valda že 1 let ni nč.pa laparo bo glih zdej in se mi zdi fer da nadrejeni to ve,da te pač okol 3 tedne nav.a pr nas že vsi vejo,pa me briga če vejo.klinc jih gleda.:)-
in še zapovrh mi mirne duše povejo da če mi kej fali da si naj poiščem enga psihologa.:grrr::grrr:

ne vem sm brez besed.ma če bom jest še kej komu rekla,ej nič.kva jih briga če te spet nav na šihtu,ti maš svoj life,oni svojga.naj si ga rihtajo posvoje.

pa še veš kaj.čim manj se razburji,delaj vse z mirnim tonom,bodi vesela,daj jim občutek da uživaš v življenju,ker oni imajo ziher kako štalo,zato pa tko tud je.

pr nas je tud vse več šefov,pa še neki: ne ustrež jim v vsem.reci enkrat Ne!stuhica pa ne bo šla tja ....npr.ne ne grem dvigovat,....boš vidla reakcijo.tapridni in pošteni vedno najebejo.:ups:-(beri:pardon kletju)

najhuj je pa tud to,da ob vsem tem pomisliš menjat službo.saj vem,sem tud sma mislila na to.samo....ne

pojdi s ponosom na šiht,ne zaupaj nobenmu nič,ampak nič,tud tistim s katerimi se mal bol štekaš,povej samo obvezne stvari šefu,ne pusti si razlagat in razglabljat o vsem mogočem,to ljudje hitro izrabjo.pozabi na menjavo,spremeni imidž,ko boš :nosecka:,pa na bolniško.saj po 20 dneh al po kolk,bolniške vzameš 1 dan dopusta,pa si spet v blniški,samooooooooooooooooooooooooooo...............................ne razlagaj nikomur,da bo mogoče rizična itd,.....svoje osebne stvari pust doma.:zajcek:

:rozica:pa še nekaj vsem.saj tako ko srečujemo veliko ljudi,točno veš kateri te imajo radi,te spoštujejo in ti njih.zakaj bi se torej sekirali za tiste,ki so BLENTAVI(beri:nas enostavno nimajo radi in jim konec koncev ne pomenimo prav nič)!!

zato glavo gor,in oprosti mojemu pluvanju čez pokvarjen folk.ampak naj kera reče če sem se zmotila!!
no in isto nastopim jaz,po dopustu,.....pa pa


(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 22:42:30   
Biba1
Stuhica jaz imam isto sranje v službi. Sem že jokala danes...spet....!!!
Pa nimam poguma dat odpoved, ker se pač enako trudim za :duda: in vem, da ko bo, bom rabila denar; seveda, on je sveta vladar, zato pa vztrajamo.

Strinjam se stabo Naja78, taki ljudje, ki nas takole ****, sigurno nimajo sreče v svojem privat življenju. Vse kar imajo je velik dnarja. Pa kaj jim bo to. Očitno uživajo, ko vidijo, da jim uspeva kvariti življenje še komu drugemu-v tem primeru nam. Sem opazila pri sebi, če jim ne dam vedeti, da so mi prišli do živega, pa :hudicek: še bolj ****, dokler te ne sesujejo. Pol pa dajo glavo pokonc: "Zdaj sem pa uspel."
Tak da ni recepta kako se obnašat, sploh če imaš še težave, kot so naše: matranje za :duda:. Pol ti vedno, ko te sami sesujejo, in ne moreš več biti trden in to pokažeš, očitajo, da svojih osebnih težav ne smeš nositi v službo!!! Da popiz.......!!!!!
Človek res ni več pameten...

Lepo spite.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
21.8.2005 22:44:34   
Biba1
Aha, najhuje pa je to, da vsa ta štala verjetno precej vpliva tudi na našo zanositev! Ob tem se pa zamisliš, kaj je sploh vredno....

Nočko.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
22.8.2005 10:17:59   
Anonimen
Naj vam pa še jaz svojo izkušnjo napišem:
Jaz sem pa mnenja, da se name dere lahko s pravico samo moja mama in oče, noben drug ne (pa že za dretje staršev sem prestara :) ) no skratka, če se onedva ne dereta name (kar sploh ne spomnim, kdaj sta se nazadnje) potem se nima pravice nihče do mene obnašat, kot da sem njihova lastnina. In od tega me odstopam. Dretje v službi zamenja: slab odnos, zavist, nevoščljivost, obrekovanje, opravljanje za hrbtom, narejeni nasmeški, podkupovanje, metanje polen pod noge, tečne sodelavce in še bolj šefe, ...skratka: nosiš slabo voljo še domov.
In tako sem bila v eni službi srečna tri leta, nakar so se začele dogajat čudne stvari (ki sem jih naštela zgoraj + da so se začele razglabljat osebne stvari, ki se nobenega ne tičejo) in sem se po temeljitem premisleku odločila, da meni ni treba tega prenašat, da se bo že kaj drugega našlo, ampak če tu ostanem me bo vse skupaj dotolklo do tal. No in sem šla stran! Še zdaj sem ponosna na ta svoj korak.
In čez en mesec sem dobila službo, ki je boljša od tiste prej :)
in še enkrat bi storila isto. Meni se že ne bo godila krivica, ne bom več objokana zaradi službe. ker služba je le služba in ni moj osebni prostor. V službi ne smeš imet prijateljev, ker te to lahko pošteno tepe čez čas.
Zato, če lahko svetujem: ni ga denarja na svetu, ki bi te zadrževal v neznosnih pogojih dela. Pojdi stran, se ti bo že ponudila boljša služba (ali pa jo išči ob tem, ko še delaš tam ;) ) Tudi otroček, ki se bo rodil v tvojo družino si zasluži prijetno mamo, ne pa vsak dan utrujeno in objokano. Vse bo še uredu in tudi to bo prešlo! Vsaka stvar je za nekaj dobra. Če si res nesrečna POJDI, ne se matrat brez veze.

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali je še katera nesrečna v svoji služ
22.8.2005 11:40:13   
stuhica
hvala punce sem se mal potolažila, ko vidim da nisem edina in da ne hodim edina objokana iz službe ki mi že preseda!
:zmeden::zmeden::zmeden:

Problem je v tem da en korak naprej sem že napoti pišem prošnje pa ni nič odgovora, dobila sem le 3 vabila na razgovor od tega vsi trije neuspešni potem sem mal počakala, ker smo delal na pikici in je šlo vse v franže IMN zdej pa spet ne vem no! Vsi pomoje vidijo mlada poročena brez otrok in vsak pomisli, da jih bom prej ali lsej v kratkem dobila ... k bi jih vsaj.. pa še nišlo nič po sreči!

Tko kot praviš naja 78 boljš da en :duda: priveka najprej, pa potem naprej iščempo porodniški! Zdej bom počakala, pa bom vidla kaj in kako naprej.

Res pa je tudi kar praviš tudi ti, res ne bi rada visla da bi moj :duda: imel zorpno, napeto mamo ki bo vsa v stresu od tega butastega šihta!

Punce res vam hvala za vaše izkušnje in mnenja ker bmi veliko pomeni saj sem že mislila da sem edina ki se ji meša od te butaste službe!

lp od stuhice pa upam da bo čimveč srečk :nosecka:!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?