|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je dovolj?
2.8.2007 10:06:54   
nky 23
lep pozdrav.

moj sin je star dva meseca in se je do sedaj zredil za dva kilograma in dveto gramov. Ne vem ali je toovolj, saj imam občutek, da mi primankuje leka, kljub ogrommnim popitim količinam vode okoli šest litrov, velikokrat si naredim polento, pijem sezamov čaj, no tega sedaj drugi dan, pa se količina mlekani povečala. Pijem pa tudi čaj za dojilje od hippa. Poskusila sem tudi s pogostejšim pristavljanjem na dojke pa noče vlečt, kar vjok plane in se brni z vsemi širimi. ko pa se on odloči da je lačen in bi jedel pa je nekje pet minut. no pa še en problemček je tukaj, desa dojka je skoraj vedno prazna, kot da v njej ni mleka, oz. ga je za kakpožirek.
Zelo rada bi ga pa dojila polno. ali poje  dovolj, ali naj me skrbi?

hvala za pomoč!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je dovolj?
2.8.2007 11:43:08   
ribica.
Če se je v dveh mesecih zredil 2 kili in še malo, potem je to več kot dovolj. Nisi napisala ali kaj dodajaš? Ker če ne dodajaš, potem imaš očitno dovolj mleka, neglede na tvoje občutke.

Drugače pa se je tudi moj mali nasitil v zelo kratkem času in mi je tudi patronažna rekla, da če pije samo 5 minut mu je pač dovolj. Češ da je velik in lahko močno sesa mleko. Verjetno je tudi pri vama tako. Glede na to koliko popiješ.... svaka čast.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je dovolj?
2.8.2007 12:22:07   
nky 23
se opravičujem za zgornje napake!
Zaenkrat ne dodajam ničesar.

Lep dan

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali je dovolj?
2.8.2007 13:56:32   
Anonimen
Mislim, da je 2.200g več kot dovolj pridobil v dveh mesecih in ne rabiš skrbet. S kolikšno težo je pa štartal? Koliko je imel ob rojstvu oz. odpustu?

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali je dovolj?
2.8.2007 14:17:20   
nky 23
ob odpustu je imel 3440g. Rodil se je s 3540 ampak mu je teža padla na 3300g. No sedaj ima 5670g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali je dovolj?
2.8.2007 14:34:02   
Anonimen
Čisto ok se redi, nič ne rabiš skrbet.

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ali je dovolj?
2.8.2007 15:27:30   
Naja30
Ne rabiš nič skrbet in nič dodajat. Bodi vesela, da se tako hitro nahrani. Moja bi kar visela na joški do onemoglosti, ko je bila toliko stara user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ali je dovolj?
10.8.2007 20:38:46   
jana77
Prsi po enem mesecu dojenja niso več tako trde kljub temu pa so polne. Meni se je tudi zdelo da niam dovolj mleka, ampak malček se nikoli ne pritožuje in s težo tudi ni problemov. Sem pa to glede prsi prebrala v eni knjižici o dojenju.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali je dovolj?
10.8.2007 20:55:58   
simona76
Moja se je rodila težka 3560, pri dveh mesecih pa je imela 5640. Včasih imam prav tako občutek, da se ne naje, saj je gotova v 5 minutah oz. se mi zdi da že prej. Res rekorderka, ker sin mi je pa ves čas visel na zizi. A očitno se v tem času dovolj naje. Tako da glede na vajino težo, nič ne skrbi in če bi bil lačen, bi tako vedela. Saj se mi zdi, da naj bi pridobivali na teži okrog 1 kg na mesec. A če manj, tudi ni panike.
Včasih se pa pri nas dogaja podobna situacija, da če ji dam jest prehitro, se upira z vsemi štirimi in plane v jok, tako da jo potem malo mirim, se z njo strinjam karkoli že pravi, pa potem zagrabi in je. To se dogaja predvsem po kopanju...


(odgovor članu jana77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?