|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je možno???
15.2.2008 12:50:28   
anči13
olja!
že v porodnišnici najprej nisem imela mleka in sem se en teden matrala s črpalko,da je kaj priteklo.pa ga je blo nekaj.čim sem prišla domov ga je bilo skos manj,sem se matrala tud po pol ure in načrpala je 20-40ml.pa sem rekla da bom  nehala,ker je preveč naporno dve user posted image user posted image poštimat,pa še črpat.sem vprašala patronažno kako se mleko vstavi in je rekla,če ne bom črpala se bo enostavno po enem tednu posušilo in bo to to.pa sem nehala in pustila dojke čist na miru.
zdaj po dveh mescih so me zažele boleti in sem mal stisnila pa priteče mleko.sem kr pogledala.a je možno da se je šele zdaj začel zares delati?trde sicer nimam,pa vozličkov tudi ne.ampak,da bi si pa zdaj spet črpala pa ne.kaj torej loh naredim,da se bo nehal delati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je možno???
15.2.2008 12:53:37   
Anonimen
mleko se ni začelo delat zdej, skoz je tam, to je dokaz, da ko je enkrat laktacija vzpostavljena, ga ne zmanjka kar tkouser posted image samo pri miru pusti in nič ne stiskaj...če boš stiskala, se bo spet začelo bolj tvorit. drugače pa ženske tud po večih letih še lahko stisnejo mlekouser posted image

(odgovor članu anči13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je možno???
15.2.2008 13:45:31   
bskrle
A dojila pa ne bi, vsaj toliko za pocrkljat otroka? Vprašj na LLL

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali je možno???
15.2.2008 14:06:08   
polona5
Če nočeš dojit pa pejdi h svojemu ginekologu po tablete za zaustavitev mleka. Lp

(odgovor članu anči13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali je možno???
15.2.2008 14:38:44   
MissLady
Jst tud nisem imela mleka takoj po porodu. Dobila sem ga šele 4. dan. Sem imela CR. Ampak sem full ustrajala in se ga dojila in si tudi izčpavala. V porodnišnici sem ga tako vstrajno pristavljala, da se mi je vnela bradavica user posted image Dojenčku pa sem dodajala še po flaški, ker se ni najedel.

Od 2. meseca naprej pa ga polno dojim... torej nič dodatka. Sedaj je star 4,5 mesece in se še vedno polno dojiva.

KO sem se v porodnišnici sekirala, da nimam mleka, mi je ena sestra rekla, da vsaka ženkska dobi mleko in ga ima tudi dovolj, če si le to želi in vstraja. Narava poskrbi za vse. Pri meni je to čisti dokaz.

Ti najtopleje priporočam, da otroka vseeno pristavljaj. Vsaj toliko, da se pocrkla in je pri tebi. To je najlepši občutek, ki ga lahko podariš svojemu otroku.

(odgovor članu polona5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali je možno?
15.2.2008 18:01:18   
Anonimen
Verjetno se ti bo delal se dolgo...meni se je se vec kot leto po prenehanju dojenja.

Lahko poskusis dojiti user posted image , ali pustis tako kot je. Tudi tablete ti ne bodo pomagale. Sploh ti jih ne priporocam, ker znajo imeti nezelene stranske ucinke.

(odgovor članu anči13)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?