Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 17:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aceton za lak. Tisti, kateri ga uporabljaš za svoje lakiranje.
|
|
|
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 17:26:15
|
|
|
|
kajalin*
|
Aceton?Pa ne bo belega fleka pustil na hlačah?Si ti že to naredla,al ka?Js ne upam... Pa ful so ji pasale hlače,zdej pa to
|
|
|
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 17:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Z acetonom sem spravla smolo tud dol. Drgač pa pomaga tud slina, ki je naravna kislina.
|
|
|
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 17:39:15
|
|
|
|
Urša
|
Jst imam od Dr.Beckmann flaško prav za odstranjevanje flumastrov.
|
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 17:40:26
|
|
|
|
kajalin*
|
Ki pa ga kupim?A dm ima kej takega?
|
|
|
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 17:44:01
|
|
|
|
Urša
|
Ja, v DM in Millerju.
|
|
|
RE: alkoholni flumaster na kavbojkah 5.8.2007 19:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aceton ja. Jz sem tut enkrat uporabila aceton - tistega s posebnimi negovalnimi olji, pa sem imela potem še večji mastni madež na hlačah Tko, da, ni vsak aceton dober
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
imenosečka semali vam je všeč ime Lovro?Da (
55%)

Ne (
45%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!