|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ambulanta za neplodnost
8.10.2005 19:23:46   
mihi78
v petek sem, po histeroskopiji, od G dobila še napotnico za ambulanto za neplodnost v MB user posted image Zanima me, kako dolgo ste čakale na 1. pregled in ali je že pri prvem potrebna prisotnost partnerja (nama so svetovali naj greva oba, ker ima lubi eno nadležno kronično črevesno bolezen in so predlagali imunske ali imunološke preiskave). pa nasploh me zanima vse kaj se tam dogaja. torej, če nimate kaj boljšega početi, sedite za računalnik in se razpišite! user posted image user posted image user posted image
hvala za vse info, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ambulanta za neplodnost
8.10.2005 19:32:45   
Sulfinija
Ojla!!!!!!

Če ti lhko kaj pomagam bom zelo,zelo vesela.No midva se trudima za najino pikico od maja 2003.Prvič sma se naročila v ambulanto za neplodnost v MB maja 2004 in bla na vrsti na prvi razgovor 9.07.2004 ja odvisno pa je tut h kateremu zdravniku te naročijo.Moja gre sedaj na porodniško jaz pa še vdno nisem nosečka tako da naju bodo dali drugam k drugemu zdravniku sicer pa takole čakama na pošto za IVF umetno oploditev.
Naprevm razgovoru je fanj da imaš moža zraven je dosti lažje verjemi mi.Povesta vse dol,imejta vse izvide s sabo,....Ti boš najverjetneje dobila napotnice za kri med ciklusom,da preverijo če imaš naravne ovulcije in pa za uz da vidijo kako j kaj z tem.Nato sma spet čakala 2.meseca na zdravnico za razgovor in takrat je dal lubi tudi spermiogram tam.
Upam,da sem ti kaj pomagala samo svetujem ti lepo naročita se čimprej.Ponavadi ponovno tako dolgo čakaš na zdravnika kot prvič,ko boš nesla izvide.
Pa kar pogumno,pa brez straha želim vama da čimprej ugledata svojo željeno user posted image .
Če te pa še kaj zanima me pa lahko vprašaš na privat z veseljem ti bom ogovorila.Upam,da sem ti tudi tokrat kaj pomagala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ambulanta za neplodnost
8.10.2005 19:42:01   
mihi78
mojca, super! hvala 1000 krat user posted image user posted image
pa kar obveščaj me o novostih!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ambulanta za neplodnost
8.10.2005 20:12:03   
PBJ
Ja, na prvi posvet sva tudi midva čakala približno dva meseca (junija sva se naročila, avgusta pa sva imela posvet). S seboj imej izvide histeroskopije in še morebitne druge ginek. izvide, npr.če si bila kaj ginekološko operirana. Mož je imel na dan posveta že drugič opravljen sperimogram, tako da sva imela že v bistvu vse izvide mojega gin. stanja in izvid spermiogramov. Na podlagi teh izvidov sem imela kar naslednji mesec prvo inseminacijo in so naju dali tudi na čakalno listo za IVF (ta pa nato ni bil potreben, ker sem vmes zanosilauser posted image user posted image ).
Na dan posveta je mož kar dal kri za razne preiskave - HIV, hepatitis...- te krvne preiskave morajo opraviti vsi pari. Jaz sem dala kri kasneje, ker je vezano na ciklus, saj preverjajo stanje hormonov v določenem delu ciklusa. Mslim, da moraš dati med 2. in 4. dnem ciklusa.

Če še partner ni opravil spermiograma, ga bodo naročili. Zdravnik se lahko tudi pri tebi lahko odloči za kakšen dodatni pregled gin. stanja.

Jaz sem imela pred tem opravljen HSG, in laparoskopsko operacijo zaradi endometrioze, kjer so mi operirali tumor na jajčniku in zarastline zaradi te user posted image  endometrioze.

Kar pogumno in lahko da vmes čisto naravno zanosiš, kar je seveda najlepše in največje presenečenje.user posted image user posted image

lp

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ambulanta za neplodnost
9.10.2005 20:42:54   
mihi78
PBJ, hvala za odgovor ter vzpodbudo. user posted image user posted image user posted image pri meni ni težava zanositev, ker nama je to uspelo že trikrat ampak se je vsakič končalo s spontanim splavom tam nekje okoli 7. tedna.user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ambulanta za neplodnost
10.10.2005 11:42:56   
Neža81
Oj!

Jaz sem se naročila pred dvema tednoma in sva z mojim naročena na prvi pregled 19.1.2006 v MB pr dr. rejliču. Upava na najboljše.

Neža

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ambulanta za neplodnost
12.10.2005 20:25:42   
mihi78
tudi jaz sem dobila termin v začetku februarja 2006 user posted image to se bo vleeeeeeeeklo!
lp

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ambulanta za neplodnost
13.10.2005 12:16:32   
Anonimen
Naj vam vsem, ki cakate na pricetek postopkov cas hitro mine in srecno ter cimprej user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Sej bo, punce, kdor caka, docaka.user posted image

user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?