|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
16.7.2007 8:20:54   
2.2.
zdravo!kdaj lahko zamenjamo lupinico- ko je ta pramajhna ali ko že otrok samostojno sedi ali kako to gre???? sedaj imamo lupinico romer baby save ampak kaj preveč ni rada v njej, ker je zelo oblazinjena- zaradi varnosti ampak ona je kot ukleščena v njej. stara je 6.5 meseca, težka 7.5 kg in velika 67cm. glavica ji še ni do zgornjega roba lupinice- če mora bitiuser posted image . kaj mi svetujete, samostojno pa še ne čisto sedi malo je še pijanauser posted image . hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež
16.7.2007 8:38:34   
2.2.
še nekaj sem pozabila; kateri avtosedež za v naprej mi svetujete .

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avtosedež
16.7.2007 9:09:30   
Lenny
Jaz bi na tvojem mestu še vztrajala v lupinici. Štos namreč ni samo v samostojnem sedenju in stabilnosti glavice. V primeru nesreče je problem tudi v skeletu in mišicah vratu in prsnega koša. Pri vožnji v lupinici so obremenitve nižje, kot pri sedežu, kjer se že sedi v smeri vožnje.
Naša mulčka sta bila v lupinici nekje do 11. meseca, pa sta oba med velikimi. Ni problema, če gledajo nogice čez rob, glavno je, da je glavica na varnem.
Kar se tiče naslednjega sedeža, smo tudi mi ostali pri Roemerju. Kupili smo iso-fix in smo super zadovoljni.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avtosedež
17.7.2007 9:34:50   
martinuška
Praviloma daš otroka ven iz lupinice takrat, ko mu glava gleda čez naslonjalo lupinice.

Mi smo našo sicer dali prej ven. Imeli smo od Jane lupinico, ki bi naj bila do 13 kg teže otroka, vendar se je zadnje čase ful drla, ko si jo dal noter, pa tudi videla sem, da je bila noter ekstremno neudobno (bila je v precej skrčenem položaju). Ko je bila težka malo čez 8 kg, sva kupila Maxi Cosi Tobi (ki je sicer od 9 kg naprej), in ko sva jo dala noter in se začela peljat, se je začela na glas smejat. Ful se je videlo, da ji je dosti boljše.

Ne vem no, morala se boš pač sama odločit. Midva sva se za tako zamenjavo pač odločila, ker smo imeli stalno dretje med vožnjo prej, kljub temu da še naj zaradi varnosti ne bi zamenjali sedeža. V kolikor ti tvoj otrok ne dela nekih pretiranih težav zaradi tega, ker je v lupinici, bi ga jaz pustila noter, dokler glavica ne pogleda čez lupinico.  

LP

< Sporočilo je popravil martinuška -- 17.7.2007 9:35:02 >

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avtosedež
17.7.2007 11:11:20   
Aja1
Mi smo dali Nejo v sedež malo pred osmim mesecem (kil je imela pa malo čez 8). V lupinici se je skoz drla, zdaj je pa boljše.

_____________________________




(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: avtosedež
17.7.2007 11:32:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: martinuška

Praviloma daš otroka ven iz lupinice takrat, ko mu glava gleda čez naslonjalo lupinice.



Točno tako.

(odgovor članu martinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: avtosedež
17.7.2007 20:42:56   
eya
In avtosedeži so načeloma testirani za user posted image  , ki so težji od 9 kg. Pred nakupom si poglej še varnostne teste.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?