|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež 9-18kg: Kiddy vs. Maxi Cosi
21.8.2007 10:50:19   
živa
Hoj!

Imamo en star Brevijev avtosedež 9-18 kg, podedovan od nečakov, pa je že zelo obrabljen in moramo kupiti novega - tudi zato, ker bomo kmalu imeli dojenčka in ga bo slej ko prej tudi on potreboval. Glede na ocene avtosedežev leta 2007, objavljene na strani Motorevije (http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=559, tabela http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif), sta najbolje ocenjena Kiddy Infinity Pro in Maxi Cosi Priorifix.

Zanima me, za katerega bi se odločili? Cena za maxi cosi je še enkrat večja kot za kiddyja (308 vs. 150 evrov, če sem prav gledala na slovenskih spletnih straneh) - so kje cenejši, npr. v Avstriji? MC ima varnostne pasove, kiddy nekakšno mizico; kateri je večji, se lepše poleži, ima boljšo oporo za glavo?

Ali pa priporočate kako približno tako ustrezno alternativo?

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež 9-18kg: Kiddy vs. Maxi Cosi
21.8.2007 10:56:01   
P_Petra
Mi imamo maxi cosi in sem zadovoljna.Pa pojdi na Hrvaško ,maxi cosi dobiš že za 104 evrov z vrnjenim davkom

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avtosedež 9-18kg: Kiddy vs. Maxi Cosi
21.8.2007 16:35:17   
manetka
Tudi mi smo si že ogledovali tele sedeže za našouser posted image , pa sva si šla ogledat kiddya pa kar nisem čisto prepričana, smo jo dali noter in se mi zdi da je otrok notri čisto "zadihtan", tako da še malo kolebamo kaj bi naredili, obstaja pa še varianta KIddya od 9-36 kg ki pa pride okrog 250 EUR. Tudi ta je po testih dobro ocenjen, tako da mi bi vzeli potem to varjanto, zbegalo me je pa tudi to ker je sama prodajalka rekla da otroci radi jokajo notri dokler se ne navadijo te blazine spredajuser posted image user posted image user posted image

Nikjer pa še nisem zasledila nobenega komentarja kake mamice, ki bi že imela izkušnje s tem sedežem...

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avtosedež 9-18kg: Kiddy vs. Maxi Cosi
21.8.2007 18:41:09   
pravljica
jaz ne bi (in nisem) nič kolebala...maxi cosi ali roemer (ta je še bolje ocenjen ponavadi)...kiddy odpade - pa si predstavljajte sebe v tistem sedežu user posted image  od prsi navzdol negibne, celo pot do morja v istem položaju...niti v ležečega nima možnosti nagiba user posted image
jaz tega mojemu user posted image  ne privoščim, cena gor ali dol user posted image  

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avtosedež 9-18kg: Kiddy vs. Maxi Cosi
21.8.2007 18:50:48   
Putka
Mene pa ful zanima, kje na hrvaškem se dobijo tolk poceni? Ker jaz bi tudi Maxi Cosi, pa je prek eBaya najbolj ugodno, namesto 250€ za Tobija (pri nas BC), je tam 180-220€. Jaz bi tudi za 100€+ kupila.

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: avtosedež 9-18kg: Kiddy vs. Maxi Cosi
21.8.2007 19:06:46   
sazi
Prijateljica ima Kiddija in je zadovoljna, problem je poleti, ker se otrok v njem zelo poti.
Mi imamo MC Toby in MC priori XP. Oba sta bila kupljena pri nas, ampak po akcijskih cenah (toby 160, priori pa 120 EUR). Je pa priori brez isofixa, ker ga v našem avtu itak ne moremo imeti. Priorifix je precej dražji od navadnega in mislim, da je na Hrvaškem za tisto ceno navaden in ne FIX.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?