|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baterijsko vozilo
16.2.2008 19:27:47   
zuza
Pozdravljene1
Lepo prosim, če katera ve kam bi se bilo najbolj pametno odpravit po nakupu baterijskega vozila za našo 3 letno sončico. najraje bi kupili kakšen punčkast dvosedežni jeep. razmišljamo da bi skočili kar v Avstrijo v Toys-a? Zelo bi bili hvaležni za konkreten podatek s ceno. Hvala vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baterijsko vozilo
16.2.2008 20:18:27   
katjes
Pri nas doma imamo fante in tudi že od 3. leta starosti prakticiramo te avtomobile. Prvi jeep je bil enosedežni in z tem tudi počasnejši - samo 1 prestava. Z tem avtomobilom sta se naučila voziti avto - tako kot pravega. Pa tudi varnost je važna. Še zdaj, ko sta že stara 7 let, jih ne spustim iz oči, ko sta na ulici.
Poglej si na  internetu - v Avstriji imaš veliko večjo izbiro, mi smo oba naročili v Baby centru - jih pa imaš na Bolhi kar nekaj na razpolago.

_____________________________

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!




(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: baterijsko vozilo
16.2.2008 22:20:55   
gapimasa
Oktobra smo malemu kupili peg perego štirikolesnika 24W, ima dve predstavi in gre ful dobro, po hribu, mokri travi, itd. Naročili smo prek inetrneta Soncek.si, in je bila ista cena kot v baby centru. Smo pa ga našli v Avstriji ceneje za 40 E in sploh vse peg peregove jeep imajo cene. Nismo pa gledali v toysu (tam nismo nikoli našli nekaj ceneje), amapk v Lipnici v eni trgovini, ki žal ne vem kako se imenuje. So pa ful prijazni, znajo še malo slo in če nimajo robe tam, te pokličejo ko dobijo.
Če te zanima naslov, se bom pozanimala.

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: baterijsko vozilo
17.2.2008 16:59:45   
zuza
Živijo gapimasa!

pa veš da bi te res lepo prosila, če se lahko pozanimaš za omenjeno trgovinico. Vozilo bomo namreč 100% kupili naši malčici za rojstni dan. najlepša hvala , super si!

(odgovor članu gapimasa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: baterijsko vozilo
23.2.2008 14:48:51   
Anonimen
Jaz bi tudi lepo prosila za anslov te trgovineuser posted image

(odgovor članu zuza)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: baterijsko vozilo
23.2.2008 18:59:59   
zuza
Evo, že dve nestrpno čakava na naslov omenjene trgovine, ki jo je omenila gapimasa. Pa seveda vse druge ste tudi zelo dobrodošle z informacijami kam po baterijsko vozilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: baterijsko vozilo
24.2.2008 8:30:02   
Anonimen
Jaz se odločam kaj kupiti nečakinji za pisanko. A je tale motor sploh vredu? Zdi se mi namreč bazno poceni.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165394

Na kaj naj bom pozorna pri nakupu takega vozila?


< Sporočilo je popravil nefretiti -- 24.2.2008 8:31:46 >

(odgovor članu zuza)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: baterijsko vozilo
24.2.2008 8:45:38   
sayuri
Mene pa zanima, zakaj otrokom kupujete ta baterijska vozila? Nočem izpasti tečna, ampak me res zanima, kaj starše privede do tega, da 3 letniku kupijo takšno vozilo user posted image  Ko sem svojega bratranca vprašala, mi je rekel, da zato, ker on tega nikoli ni mogel imet user posted image , moj brat pravi, da zato, ker se malemu ne da pedal poganjat user posted image . Še vaša mnenja me zanimajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: baterijsko vozilo
24.2.2008 9:10:02   
Anonimen
Zato, ker se je na morju vozila in je noro uživala.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: baterijsko vozilo
25.2.2008 8:20:38   
NinKa
Jaz sem bila tut med tistimi, ki so od začetka tečnarile, da je treba jeepa od PPja kupit. Pol sem pa uvidela, da je mož imel prav...to je eno in edino podpiranje lenobe otroka.

Ko je sin imel najprej kolo z ročajem in ga je bilo treba potiskat, se je gospod mali pustil samo potiskat. Potem je tut on imel željo po baterijskem, valda, da bo zopet sam čepel na avtu in užival. Gonit kolo pa bog ne daj da bi se naučil. Tako, da drugo svoje kolo je prerastel brez da bi ga sploh uporabljal.

Pol sem pa sva se pa z možem odločila, da tega večjega vozila mu ne moreva "vzeti" ker si ga je zlo želel, smo pa šli srednjo pot - kupili smo traktor na pedala, ki mu je v BCju takoj padel v oči in ga je tudi hotel imeti.

In glej ga zlomka, v trenutku se je naučil gonit, ker drugače ni šlo ne naprej ne nazaj. In sedaj sta s traktorjem največja prijatelja že več kot 2 leti. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: baterijsko vozilo
28.2.2008 19:49:33   
A.J.
Pri nas je tudi cel vozni park, ampak vse na pedala. Mi tut na kraj pameti ne pade, da jim kupim akumulatorskega. Saj ne rečem, na morju se tut našedva gresta pelat. Ampak to je tko za gušt, ne pa da to nadomesti vrtenje pedalov... Še preveč bodo presedeli!
Lp
A.J.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?