|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča trtica po porodu
9.4.2009 18:55:11   
FOCUS13
Ojla!

Mene pa zanima, če je katero bolela trtica po porodu (baje, da poči oz. se nalomi). Mene boli kt user posted image .  Ne morš sedet,komi vstaneš... Sem pa dober teden po porodu. Kok časa to traja? A si lohk kej pomagam sama user posted image ?




LPuser posted image


_____________________________

it,s a beautiful day.... Tanja :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča trtica po porodu
9.4.2009 19:14:06   
mulan
Meni je tako počila trtica, da so mi vzeli hčer in ji vse kosti pregledali (so mislili, da je njej kaj počilo). Bolelo je res ko user posted image , kot praviš ti. V porodnišnici sem izprosila ene bolj močne tablete proti bolečini (ne vem, kaj, nekaj, kar dajo po carskem tudi). Doma pa lekadol. Drugače si nisem mogla dosti pomagat. Ampak mine, mislim, da mi je v dveh, treh tednih minilo. Zdaj (od tega je 3 leta) me samo vsake toliko boli, ampak ni sile. Čuvaj se, naj ti drugi dvigujejo dojenčka (in druge stvari), tudi kasneje, ko je že boljše.

(odgovor članu FOCUS13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleča trtica po porodu
9.4.2009 19:52:26   
tintin
17m po porodu, boli ko sedim v službi. KO sem bila na porodniški in non stop v pogonu me ni nič bolelo, odkar pa 7 ur na dan sedim pa boli....user posted image

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleča trtica po porodu
10.4.2009 7:38:50   
Isabellabina
Ja ta bolečina ,ajaj ,ko se spomnim ,me kar zaboli.Mene je bolela že pred porodom in potem tja do šestega meseca ,pa še sedaj ,ko dolgo sedim(recimo v avtu do Avstrije)boli ,ko se vstanem.Počasi bo minilo,tud jaz upam.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleča trtica po porodu
10.4.2009 17:52:49   
FOCUS13
jaj,pol bo to še kr trajal lahko. zdej sedim na otroškem šlaufku za v vodo user posted image .
hvala za odgovore...


_____________________________

it,s a beautiful day.... Tanja :)

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleča trtica po porodu
15.4.2009 19:45:46   
nia5
Meni pa se je zgleda premaknila, takoj po porodu sem dobivala v porodnišnici injekcije, saj še ležat nisem mogla. Zdaj sem 11m po porodu in v določenih pozah (ko je pritisk na trtico) sploh sedet ne morem in mislim da je to za vedno. Slutim da se mi je premaknila pa zato, ker mi bolj ven štrli kot prej in se mi zdi da je na drugem mestu user posted image . Skratka groza user posted image

_____________________________

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu FOCUS13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleča trtica po porodu
12.5.2009 22:49:31   
dana
Meni je počila pri prvem porodu. Ta prvi mesec me je tako bolelo, da mi niso pomagale nobene tablete, sedela sem komaj, dojila sem lahko samo leže. Grozno! Boleti je nehalo po 6 mesecih, čutim jo pa v določenih pozah še zdaj, ko sem že 4 leta po porodu.
Me je bilo zdaj pri 2. porodu tudi tega strah bolj kot vsega drugega, pa je k sreči ostala cela, pa čeprav je bil ta drugi otrok tudi tako velik in težak kot prvi.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: boleča trtica po porodu
14.5.2009 10:12:53   
detelja
jaz sem imela že počeno trtico sedaj po porodu pa boli še 3x bolj...včasih si komaj vsedem in sedim...bi kar tulila včasihuser posted image

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?