|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča zapestja
17.10.2008 15:45:51   
halep
Že nekaj tednov se mi pojavljajo bolečine v zapestjih. Najprej samo zjutraj ko sem vstala in predno sem se razmigala, sedaj pa tudi zvečer ali celo čez dan. Sem 9mesecev po porodu, hčerka ima malo več kot 8kg.
Ali ima katera podobne težave? Lahko da gre samo za pretirano obremenjenost rok, zaradi gibov, ki jih prej nisem izvajala npr. pri previjanju in dviganju. Bojim se le dan ne gre za kakšno revmo?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča zapestja
17.10.2008 15:53:54   
K_a_t_i
Kar potolaži se - še nas je. Mnogo user posted image . Ja, preobremenitev sklepa. Nasvet doktorja eni kolegici - ne dvigujte otroka user posted image . Jeah, right! user posted image

Evo - po 19h mesecih še ni dobro, je pa mnogo bolje.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu halep)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleča zapestja
17.10.2008 15:56:20   
Naja30
V bistvu gre res za bolečino, ki nastane zarad kretenj, ki jih prej nisi delala. Ne skrbi, vse mine. Pri enih prej, pri enih kasneje.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleča zapestja
17.10.2008 16:38:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

V bistvu gre res za bolečino, ki nastane zarad kretenj, ki jih prej nisi delala. Ne skrbi, vse mine. Pri enih prej, pri enih kasneje.


Se strinjam,. pa bolečine v lopatah,. križ...

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleča zapestja
17.10.2008 21:57:52   
facka
lahko pa da gre za sindrom karpalnega kanala. Probaj si nabaviti sling, da bi hčerko nosila noter.

(odgovor članu halep)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleča zapestja
17.10.2008 23:00:58   
polma
Mene tut zapestja bolijouser posted image . Včasih tut členki prstov na rokah, na nogah pa sploh-zjutraj, ko vstanem, kot bi bla zatečena. Pa mamo komaj 4mesece pa slabih 8kg. Kaj šele bo...user posted image user posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleča zapestja
18.10.2008 10:15:58   
tinatona
To je tipičen znak bolezni ki se ji reče Sindrom karpalnega kanala. Jaz sem imela med nosečnostjo mir, sem si ga pa pridelala pri brizganju mleka po porodu (zaradi ponavljanja istih gibom) - sem si namreč 4-5 mesecev brizgala mleko za skoraj vse obroke. Na začetku je bilo full hudo - zjutraj naprimer niti skodelice za kavo nisem mogla držat. Odkar imam ponoči opornice za zapestja je bolje. So mi pa na preiskavi EMG (električne dražljaje spustijo v roke in merijo odzivnost živcev - to je čisto po domače povedano) že povedali da bom mogla na op. (za katero še nimam poguma), ker ne bo nikoli bolje.

LP

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: boleča zapestja
18.10.2008 10:17:15   
tinatona
Aja še to sem hotla rečt... moja prijateljica je imela težave samo v nosečnosti in si je pomagala tako da je ponoči nosila kar opornice za zapestja, ki jih je sicer imela za rolat.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: boleča zapestja
20.10.2008 11:34:08   
halep
Hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: boleča zapestja
24.10.2008 23:58:46   
wing
Super tema. Tudi mene boli zapestje, ampak samo desne roke, pa se mi zdi, da gre za prav neko okvaro. Zjutraj pa predvsem sklepi na nogah, točneje v gležnjih pa še cela nart. Tudi, če čepim, pa niti ne dolgo, se komaj vstanem. Sem že pomislila na osteoporozo. Povezujem pa to z kar dolgim dojenjem.(do zdaj 11m)

Aha, zdajle sem prebrala o sindromu karpalnega kanala. Ampak po napisanem sodeč pri meni ne gre za to. Ni posledica ponavljajočega giba.

< Sporočilo je popravil wing -- 25.10.2008 0:01:22 >

(odgovor članu halep)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?