|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče bradavice
18.10.2007 18:27:40   
Anonimen
Pozdravljene,

s fantom poskušava že kar nekaj časa zanositi, pa kar ne gre. Sedaj pa imam že cca. 1 teden boleče bradavice, od ovulacije pa je poteklo 10 dni. A je možno, da bi tako kmalu imela takšne znake?

Aja pa še to kako je s kopanjem v bazenih v času nosečnosti? Slišala sem da poveča možnost splava.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče bradavice
18.10.2007 19:16:05   
Erin
Seveda je eden izmed znakov nosečnosti tudi to...

Občutljive, zatečene prsi
En izmed prvih znakov nosečnosti so občutljive, zatečene, vnete prsi in bradavice. Vzrok za to je povečana raven hormonov. Občutljivost je lahko podobna obdobju preden dobite menstruacijo. Občutek neugodja bi se moral po tretjem tromesečju močno zmanjšati, saj se telo navadi na hormonske spremembe. Možno je tudi, da se bo področje, ki obkroža vaše bradavice, povečalo in potemnilo. Na ta način naj bi dojenček pri dojenju lažje našel bradavico.



Kopanje v bazenu nasploh ne priporočajo v prvih terh mesecih, vsaj tako so meni rekli, je pa res da je od gin do gin različno vse...še ti povprašaj svojega..

Vso srečo...user posted image





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleče bradavice
18.10.2007 19:16:35   
shelly
Tudi mene so ta mesec že kmalu po ovulaciji začele močno boleti bradavice. najprej sploh nisem hotela, da me, sem si govorila da me ne ker sem rekla da se ta mesec ne bom ubadala z znaki user posted image  Ampak je to tako nadležno da ne moreš spregledati ane. Jaz eno noč še spala nisem, ker je me motil vsak najmanjši stik tkanine z bradavicami. Tako da tudi jaz ne vem kaj to pomeni, nikoli pa še nisem imela takega nadležno pekočega občutka. A prsi te pa nič ne bolijo?

S kopanjem v bazenih pa ne vem točno... Mislim pa da kaj hitro lahko stakneš kakšno vnetje, ki je potem če je hudo lahko nevarno tudi za plod. Je pa po drugi strani tudi res, da je plavanje v nosečnosti zelo priporočljiva oblika razgibavanja. To dvoje je potem malo nasprotujoče... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleče bradavice
18.10.2007 19:18:03   
shelly
Erin si me prehitela hehe user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleče bradavice
19.10.2007 9:03:17   
vita80
Ja po mojem plavanje v morju, ne pa v bazenu. Mislim vsaj.user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleče bradavice
19.10.2007 9:10:52   
polma
Mene so prsi vedno bolele med 0 in pred M. Da sem pa pomislila na nosečnost je pa razlog sprememba kolobarja-napel se je in je že od O, ko nam je ratalo, napet-napihnjen-boleče občutljiv. Bradavice pa so mi izstopile in se malo bolj rdečkasto obarvale. No, to je bila za pogledat in občutit velika razlika kot sicer ob O in M, kar se je potrdilo ob izostanku M s pluskom. Skratka, pri meni je bila bistvena razlika v bolečini in prsi so se sploh povečale v predelu kolobarja, že takoj med O.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleče bradavice
19.10.2007 9:26:42   
Anonimen
juhuuuuuuuu jaz imam tudi nabrekle bradavice, občutek imam take ful napetosti, pa mislim da so prsi tudi malo večje. No upam, da bo tokrat ratalo.
Sem pa kakšnih 10 dni po ovulaciji bila v toplicahuser posted image user posted image  - upam da ne bo nič narobe.

No v torek torej NE pričakujem user posted image user posted image user posted image  - znaki so tako da bomo videli....upam da ni spet lažno upanje.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: boleče bradavice
19.10.2007 9:33:16   
polma
Držim pesti!!!!! Ne sekiraj se zaradi toplic! Boš pa zdaj previdna- če bi imela kako vnetje bi zdaj že vedla!  no, držim pesti za user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: boleče bradavice
11.9.2016 21:38:48   
Jessiica
Pozdravljene

Imam eno vprasanje, se pravi menstruacijski ciklus mi zamuja 2 meseca. Prvi test nosecnosti sem naredila doma in pokazal je negativno, drugi test sem naredila pri zdravniku in ze spet negativno. Danes je 3.dan ko so sem zacutila bolecino v prsih tj.bradavickah in sem naredla test ze spet negativno. Kaj mislite ali testi ne pokazejo se ali je kaj drugega?

Vnaprej se zahvaljujem za Vase odgovore!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?