|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina po CR
14.4.2006 18:17:38   
mojčika
Zanima me, kako dolgo vas je bolel trebuh po CR. Mene šivi ne bolijo, boli pa me par centimetrov nad šivi oz. pod popkom, tam je tudi malo zatrdelo. CR sem imela pred 10-imi dnevi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečina po CR
14.4.2006 18:24:30   
tinatona
Hmm še kar nekaj časa zna boleti. Jaz sem rodila pred enim letom, pa občasno še vedno čutim špikanje (tam kjer sem imela rezano maternico) - predvsem v času ovulacije in poslabšanja vremena.

LP Tina

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečina po CR
14.4.2006 18:26:10   
Anonimen
Uf, mene je blazno dolgo. Večkrat smo o tem že govorile in je ful različno. Mene je po moje najdlje. Kakšni dve leti.user posted image No, tista zares BOLEČINA je trajala kakšne 3 tedne, čeprav  vem, da vsaj še en mesec nisem upala sama ven, sem bila kar nekako slabotna. Nekatere so pa že naslednji dan po CR dobre.user posted image
Niso pa tudi mene nikoli boleli šivi, pač pa cel trebuh, kot nekakšen grozen muskelfiber.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečina po CR
14.4.2006 18:56:17   
nejcko
Mene šivi in okolica reza niso ne vem kako dolgo boleli, je bil pa ta predel, omrtvičen še skoraj leto dni po CR. Je pa res, da me včasih ob ovulaciji in menstruaciji malo boli trebuh, česar pred porodoma ni bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečina po CR
14.4.2006 19:57:35   
Minka Pobalinka



Mene je bolelo približno 14 dni. 3 tedne po CR sem se že vsedla v avto in šla po opravkih.. drugače pa nimam nobene zatrdline ali omrtvičene kože, šiv imam pa notranji in se sploh več ne vidi..



(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolečina po CR
14.4.2006 21:14:03   
KODA
14 dni me je malo bolj bolelo,nato se je pa počasi umirjalo.Špikanje pa še danes 3,5 let po drugem carskem rezu,čutim občasno.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolečina po CR
14.4.2006 22:15:25   
Bubamaraa
Jaz sem tudi eno leto čutila umrtvičen trebuh, bolelo me je pa cca.3-5 tednov.....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolečina po CR
15.4.2006 14:53:18   
tina104
Mene je res bolelo kakih 14 dni, še zdaj, 8 mesecev po porodu čutim, da ni vse enako kot pred porodom. Več kot 20 trebušnjakov ne smem naredit. Pa pred slabim vremenom čutim občasno kako špikanje. Šiv je itak še vedno ful grd, vijoličen, trebuh je ob šivu neobčutljiv. Moj pravi, da so ful grdo zašili.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bolečina po CR
16.4.2006 8:50:26   
Pia67
Živjo!

Pred 4 leti sem imela operaciji na maternici, 2x šivana kakor po CR. Posledično sem morala rodit s CR. Bolečine krčenja maternice so bile močnejše kakor sama bolečina CR. Kaki so šivi je odvisno tudi od količine špehka na bušiju, eni imajo izbolkline, drugi pa ne.

Po treh tednih sem začela s trebušnjaki, aja, teden dni po porodu sem se že veselo sprehajala okoli z vozičkom. Sedaj, sedem mesecev po CR fizično delam vse kar sem delala pred porodom. Predel okoli šiva je le malo omrtvičen, bolečin nobenih.

Mislim, da je vse predvsem v glavi...


Pia

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bolečina po CR
16.4.2006 19:39:15   
Bonnie_RR
Sem 2 meseca po CR in če ne bi imela rdeče črte (in sina sevedauser posted image ), sploh ne bi vedela, da sem kdaj rodila.

Jaz sem bila že kmalu po CR vredu. Prvi večer sem se že stuširala, lepo na wc hodila. Par dni sem se še malo bolj sključeno držala, pa ko sem hodila, sem si malo "trebuh gor podržala" (po nasvetu sester, res je ful manj bolelo!). Bi lahko šla komot že po 3 dneh domov... Tisto prav boleti me je pa nehalo nekje 10 dni po CR.

Danes pa, kot sem že rekla, ne čutim nobenih posledic. Nimam nič omrtvičeno, nič ni otrdelo, ne boli...user posted image
Se mi zdi, da je vse odvisno od vsake posameznice. Ne vem pa, če je to ravno v glavi... Jaz sem namreč ful občutljiva za take stvari...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: bolečina po CR
17.4.2006 16:51:44   
mojčika
Najprej hvala za odgovore, moram pa vam povedati, da mi je moja zdravnica razložila zakaj bolečine in zatrdline po trebuhu, moja matrnica naj bi bila zaradi 12 urnega poroda bolj razbolela, kot če bi imela planiran CR, kajti skozi normalen potek poroda, do potiskanja, utrpi matrnica večje poškodbe pri CR oz. Cr pusti večje posledice.
Hvala vam še enkrat lp

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: bolečina po CR
23.4.2006 9:05:36   
Eviii
mojčika, jst tudi nisem imela planiranega cr-ja (dejan se je rodil 3.3., torej pred 7-imi tedni). sm pa imela to nesrečo, da sm v bolnici fasala stafilokoka, ki mi ga niso zdravli. prve antibiotike sm dobila šele po skori enem mescu. do takrat me je svinjsko bolelo. vmes sm hodla samo na kontrole v bolnico, ker sm imela cel trebuh trd in so se bali za hematom. je pa bla samo tekočina, takoj pod kožo. in so mi rano na enem koncu še enkrat odprli (je bolelo ko user posted image ), da je tekočina lahko vn tekla. potem se mi je pa še en konc rane kr sam odprl, da je vn teklo (to ni nič bolelo). in šele približno en teden (po treh serijah antibiotikov) sm ok in lahko počnem vse. zdej me nič več ne boli. počasi bom začela telovadit tudi s trebušnjaki...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?