Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolniška ZZRS-delo-bolniška 3.12.2007 20:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Podravljene, imam eno malo bolj zakomplicirano vprašanje, pa me zanima ali ima katera podobne izkušnje. V 5 mesecu nosečnosti sem bila na bolniški 2 meseca. En mesec mi je podaljšala bolniško komisija, nato je zavrnila. Tako sem odšla v 7. mesecu nazaj v službo. Skupaj sem delala 4 tedne (vmes sem koristila kak dan dopusta). Sedaj 1 mesec pred nastopom porodniškega dopusta,pa me bo G dala ponovno na bolniško. A gre to spet na komisijo? Brala sem, da komisija prevzema kar je nad 30 dni. A to pomeni neprekinjeno ali npr. v 1 letu? Ali mogoče katera ve, koliko dni moraš delati, da se ginekologinja lahko odloči sama, da nisi primerna za delo? Vem, da je že bilo veliko pisanega o tem,a ne najdem te teme. Lp
|
|
|
|
RE: bolniška ZZRS-delo-bolniška 3.12.2007 20:33:45
|
|
|
|
emaa
|
To pomeni neprekinjeno.
|
|
|
|
RE: bolniška ZZRS-delo-bolniška 3.12.2007 20:44:28
|
|
|
|
sandra113
|
tako je...
|
|
RE: bolniška ZZRS-delo-bolniška 3.12.2007 21:23:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor jaz vem, da gre na komisijo, tudi če je prekinjena bolniška, vendar za isto bolezen. Sešteva se letno 30 dni. Npr. poškodba kolena.- Tako sem bila jaz seznanjena pred tremi meseci z naše strani kadrovske. Lahko ti pa napiše drugo diagnozo. Lp
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?