|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bradavice po porodu
5.8.2009 13:36:38   
maktub
med nosečnostjo, med dojenjem je normalno da so bradavice povečane, oz . take velike kolobarjaste ampak sem že 15 mesecev po porodu,dojila sem do 8 meseca ampak moje bradavice so se vedno zelo zelo velike točno take kot sem jih imela med dojenjem, kljub temu da so se mi prsi po dojenju dale skupaj oz. so se mi zmanjsale... morem da povedat da sem pred porodom imela 70B med dojenjem 85D in sedaj 75C... bradavica mi pride skoraj čez celo josko, pa se tako zelo povesene so da je braqdavica potegnjena res čez celo?
a ste tudi ve tako imele.. namč+reč vsi so rekli da se pol bradavica da nazaj v prvotno stanje..
prav grozno je videt.. da ne govorimo o povesenosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bradavice po porodu
5.8.2009 14:19:23   
miapia
hmmm, meni se bradavice niti niso povečale. Imam pa 7 mes po porodu in 5 mes po dojenju še vedno enake oz. nosim še vedno isti modrc kot pred porodom. Mogoče si pa v klubu, kjer gre vse bolj počasi nazaj.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bradavice po porodu
10.8.2009 12:02:43   
_sanja_*
Jaz imam prsi enako velike kot pred porodom (75B), med nosečnostjo in dojenjem so se mi povečale, seveda tudi bradavice, ki so tudi močno potemnele. Je pa vse šlo že nazaj, v predporodno stanje, v bistvu takoj, kak mesec po dojenju. Rodila sem pred 8 meseci, dojila pa 2 meseca.

Čudno, da tak dolgo traja. Pomoje bo šlo nazaj, saj smo si ženske zelo različne - enak primer je npr. tudi nosečniška črta, enim izgine takoj po porodu, pri drugih traja dve leti...

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?