|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 14:30:03   
piškotka

Samo to me zanima, če je kdo že cepil otroka proti novi gripi? Sem v strašni dilemi, saj se enako bojim gripe kot tudi posledic cepljenja, če je res vse, s čimer strašite nasprotniki ceplenja. Ali vsi pričakujete, da vas bo gripa obšla?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 14:57:12   
ledenaa
A navadne gripe te ni strahuser posted image

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 15:14:51   
zmajaz
Vem za 3 ginekologe, ki odsvetujejo cepljenje, med njimi tudi zelo znana dr. Strahova, potem soseda tule je magistra farmacije in ga tudi odsvetuje, en žlahtnik je laborant in tudi odsvetuje, pravzapra ne poznam nikogar, ki bi ga svetoval - razen tistih "uradnih" poročil. Tu je treba vedeti, da bi vsak, ki bi si drznil javno nasprotovati temu cepljenju pač tvega svojo kariero. Tako da meni ne pride na kraj pameti cepit ne sebe ne otrok. Svinjska gripa kot taka pa nima nič višje stopnje smrtnosti kot navadna gripa. Po vsem, kar sem prebrala in slišala, prednosti tega cepljenja ne odtehtajo slabosti. Pa da ne govorimo, da je zadnjič ena uporabnica na RR pisala, da je spraševala eno osebo na precej visokem položaju v zdravstvenem zavodu za mnenje in ji je rekla, da naj se niti slučajno ne cepi, potem je pa to isto osebo čez nekaj dni videla na TV zatrjevati, kako je cepljenje varno. user posted image

Sicer pa poznam tudi eno maturantko, ki je zbolela, ko je prišla z maturantskega izleta iz Grčije - pač je odležala tisti teden, tako kot pri navadni gripi, in je bilo potem vse OK.

Vsak se mora sam odločiti, je pa treba vedeti, da so med cepivom za navadno gripo in cepivom proti H1n1 razlike. 
Ta drugo se v določenih primerih predvideva v 2 odmerkih, kar ni bilo še nikoli pri nobenem cepivu proti gripi, in če se recimo cepiš še proti sezonski gripi so to trije odmerki cepiva in nihče prav dobro ne ve, kaj se lahko zgodi, če dobiš v kratkem času kar 3 odmerke cepiva proti gripi.
Kot drugo vsebuje to cepivo precej močnejši adjuvans (sredstvo, ki izzove močnejšo reakcijo imunskega sistema) kot navadno cepivo, zato da je lahko not manj antigena, s tem da ta adjuvans povsem nov in še ni bil uporabljen nikoli v nobenem drugem cepivu. Ker je močnejši, so zato tudi večje možnosti za pojav avtoimunih bolezni.
Tretja razlika je pa v tem, da za to cepivo farmacevtske družbe od vlad, ki kupijo cepivo, zahtevajo podpis pogodbe, ki jih odvezuje vsake odgovornosti v primeru hudih posledic ali celo smrti, tako da jih potem niti tožiti ni mogoče.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 8.11.2009 15:23:47 >

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 15:23:11   
piškotka
Pri navadni gripi mlajše osebe, otroci  ne umirajo, kot pri pandemski.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 15:35:52   
zmajaz
Ma kaka pandemska gripa - ta gripa ni nič bolj pandemska od navadne.17. aprila so odkrili prva 2 primera gripe, 29. aprila pa razglasili pandemijo - ko je bilo samo par primerov in nobene smrti. Maja so pa "priročno" iz uradne definicije pandemije odstranili pogoj visoke smrtnosti bolezni.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 15:40:50   
piškotka
Upam, da se motim, vendar se mi zdi, da vseskupaj jemljete prelahko, Epidemijo so že razglasili v Ukrajini, Bolgariji, Srbija je tik pred tem. Tudi nam se ne bo izognila.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 15:43:47   
zmajaz
Čudim se samo, da potem ne razglasijo vsako leto epidemije navadne gripe, čeprav zaradi nje letno umre tudi po 300.000 ljudi. user posted image

Vsak se odloči sam, je pa prav, da bi bili vsi seznanjeni z določenimi dejstvi, preden se odločijo. Osebno se pač bolj bojim cepiva kot same bolezni. Se pa strinjam, da je vse prej kot lahko tistim, ki sodijo v rizične skupine, ker ne glede na to, kako se odločijo, se lahko izkaže za narobe. user posted image

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 15:49:01   
zmajaz
Je pa še ena stvar - kako bi lahko človek sploh zaupal farmacevtskemu podjetju, ki je leta 2005 dalo na trg kontaminirano cepivo proti ptičji gripi - samo čistemu slučaju se imamo zahvaliti, da se je češki laborant čisto slučajno odločil cepivo še malo stestirati in ko so vsi dihurji, ki jih je cepil, pocrkali, je sprožil alarm in takrat so naredili analizo in ugotovili, da sta v cepivu dva živa virusa skupaj - en z visoko stopnjo smrtnosti a nizko nalezljivostjo, drugi pa z nizko smrtnostjo in visoko nalezljivostjo, kombinacija pa ... Baxter je potem priznal napako - ampak da je bila kao napaka, nesreča - čeprav je šlo za cepivo s 3. stopnjo varnosti, kjer je možnost takih napak skoraj nemogoča. Zadeva je še zdaj pod preiskavo, zakaj in kako je do tega prišlo, je pa dejstvo, da se je to zgodilo. In to podjetje je tudi zdaj eno od proizvajalcev cepiv - jaz rečem samo, ne hvala.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 16:07:10   
veselka
to se je zgodilo letos, ne 2005, kontaminirano pa ni bilo cepivo, ampak eksperimentalni vzorec za razvoj cepiva. kolikor mo je znano, cepivo proti ptičji gripi še ne obstaja, ampak je še v razvoju.

_____________________________

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 16:17:21   
zmajaz
Aha - sem še zdajle gledala enkrat - ni bilo cepivo proti h5h1, ampak je material za cepiva, poslan v 18 drža, vseboval ta virus, čeprav ga ne bi smel. In ja - o tem so poročali mediji februarja letos. Imaš prav.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 8.11.2009 16:23:45 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
8.11.2009 17:00:10   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: piškotka

Pri navadni gripi mlajše osebe, otroci  ne umirajo, kot pri pandemski.

O ja umirajo, za posledicami sezonske gripe še sploh, če so v rizični skupini.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
9.11.2009 10:31:55   
zmajaz
Evo - na enem drugem podforumu je ena uporabnica pripopala tale dokument: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832en.pdf

pa si malo preberite - sploh točko 4.4., kjer piše:

da je glede otrok med 3 in 9 letom zelo malo izkušenj, z otroci, mlajšimi od 3 leta in adolescenti med 10-17 letom pa sploh nič. Pri nas pa dajmo najprej cepit starejše, nosečnice in otroke. user posted image

Pa tudi podatkov o tem nimajo, kaj se lahko zgodi, če se pred tem cepljenjem ali po njem cepiš še proti navadni gripi.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
9.11.2009 11:17:28   
Pat74
Pri nas so zboleli za to gripo, pa moram rečt, da sploh ni tak bav bav, kot delajo paniko. V glavnem vsi otroci majo blažjo obliko - en dan ali dva malo povišano temperaturo, lahko kašlja ali pa ne, našmu tamičkenmu je bolj na nos udarlo, to je pa tud vse. Zdaj imamo pa en teden "prisilnih" počitnic.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: cepljenje otrok proti novi gripi
9.11.2009 14:26:16   
nia5
To sem dobila na mail:
V razmislek:



Prosim vzemite si 5 minut časa za branje, nato  pa še nekaj minut časa za razmislek preden se boste dokončno odločili, kako  reagirati v primeru pandemije nove gripe tudi v Sloveniji. Prav je, da si vsak posameznik ob tem ustvari svoje  mnenje...
 
Ravno danes spletni portal zurnal24.si poroča o zelo  negativnih učinkih cepiva proti virusu nove gripe:

POŠLJITE TA MAIL VSEM OSEBAM, KI JIH  POZNATE IN ZA KATERE VAM NI VSEENO ! 
 
'Cepivo povzroča paralizo in smrt'

17. 8. 2009, 13:00

Ameriška agencija za zdravje opozarja na dejstvo, da lahko cepivo  proti novi gripi poveča nevarnost za Guillain-Barrejev sindrom, ki  povzroča paralizo, v veliko primerih pa tudi  smrt.
Napaka! Ime datoteke ni navedeno. 

Strah temelji na podatkih iz leta 1976, ko je po cepljenju za prej omenjenim  sindromom zbolelo petsto ljudi, 25 pa jih je umrlo. Cepljenje je bilo ustavljeno  deset tednov pozneje, ameriška vlada pa je zbolelim izplačala ogromne  odškodnine.

Kaj je GBS in kakšni so simptomi?  
Guillain-Barrejev sindrom (GBS) je najpogostejši vzrok akutne sistemske  paralize, ki prizadene vse starostne skupine. Smrtnost je od tri- do  dvanajstodstotna. Za GBS zelo značilni znaki in simptomi so:
  • hitro napredovanje bolezni, ki pri 50 odstotkih  bolnikov doseže vrh v dveh tednih in pri 90 odstotkih v štirih tednih,  
  • senzorični simptomi, in sicer: omrtvičenost na prstih  rok in nog, pogosto že 7-10 dni preden se pojavijo ohromitve,  
  • okvare možganskih živcev, in sicer: 50 odstotkov  bolnikov ima prizadet obrazni živec, pogosto obojestransko,  
  • motnje govora, oteženo požiranje, slinjenje,  
  • okvara očesnega zrkla,  
  • prizadetost dihalnih mišic in odpoved dihanja.  

    Cepivo ni dovolj testirano !!!
    Ameriška  agencija opozarja, da cepivo proti novi gripi ni dovolj testirano, zato niso  znane vse možne posledice, ki bi jih lahko imelo cepivo na človeški organizem,  posebej na otroke. Nekateri so prepričani, da napovedano cepljenje proti novi  gripi ne bo nič drugega kot to - širok preizkus zdravil na ljudeh.


    Prav tako se na alternativnih spletnih stranih  širijo informacije, ki nam odpirajo drugačen pogled na ozadje nove gripe. Morda  takšen, katerega nam masovni mediji v tem trenutku prikrivajo ! ! ! ! ! ! ! !  !
     

    Ozadje prašičje in/ali ptičje gripe.

    Gre za bioterorizem, ki ga je podprla Svetovna zdravstvena  organizacija (WHO), zanj pa so poleg WHO in OZN obtoženi akterji iz kemične  industrije, Baxter in Novartis, s podporo cele vrste politikov, vključno z  Barackom Obamo. Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki  piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja  eden največjih zločinov v zgodovini človeštva. Obtožnica na FBI  je vložena proti WHO, Združenim narodom in vrsti visokih ameriških vladnih  predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja. Gre tudi za  poskus uzakonitve nasilnega cepljenja, ki je bilo predvideno v  ZDA. Družbi Baxter AG in Avir Green Hills Biotechnology iz Avstrije sta obtoženi  proizvodnje kontaminiranega cepiva ptičje gripe.

    Z umetno povzročeno pandemijo gripe so se nadejali visokih  profitov. Novinarka predstavlja dokaze o vključenosti mednarodnih bančnih krogov  pod nadzorom ameriške banke zveznih rezerv (FED ), ZN in NATO. Obtožene družbe  in ustanove so povezane z visokimi predstavniki ameriške vlade na čelu z  Barackom Obamo, najmočnejšimi bančniki Davidom Rotschildom, Davidom  Rockefellerjem, Georgom Sorosom, poleg je tudi avstrijski zunanji minister Alois  Stoger. Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom ptičje gripe  izvršiti masovni poboj Američanov, pri čemer sodelujeta farmacevtski  družbi Baxter in Novartis. Novinarka predstavlja  dokaze, da je bilo minulo zimo s strani avstrijske podružnice  Baxter brez potrebnih strogih varnostnih ukrepov 16 laboratorijem v štirih državah poslanih 72 kg patogenih  virusov, ki sodijo med najbolj smrtonosne biološke snovi na  Zemlji. Na češkem je bilo cepivo uporabljeno na laboratorijskih živalih, ki so  do zadnje poginile. Takšna obravnava cepiva je bila uporabljena kot priložnost  za sproščanje, kar bi omogočilo povzročitev pandemije. V zvezi s prašičjo gripo  so isti krogi razširili vest, da gre za zelo nevarno  gripo, čeprav ni nič nevarnejša od drugih vrst gripe ali  prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izključno WHO. Obenem so  vsi primeri umrlih za to gripo  nedokumentirani. Strah pred to gripo je  uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pričeli z  masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato,  da povzroči smrt. V gradivu so dokazi, da je Novartisovo cepivo proti ptičji  gripi lani poleti ubilo 21 poljskih brezdomcev - očitno so bili poskusni zajčki.  Iz obtožbe je razvidno tudi, da se hkrati odvija tudi priprava taborišč in mest  za masovni pokop žrtev. V ozadju je mednarodna kriminalna združba, ki se skriva  za ZN in WHO, njen cilj pa je zreducirati svetovno prebivalstvo za 5 milijard v  naslednjih desetih letih. Z ustrahovanjem bi prisilili prebivalstvo, da se  odreče svojih pravic, nasprotnike in okužene pa bi strpali v koncentracijska  taborišča. S takšno redukcijo prebivalstva bi se brez težav dokopali do naravnih  virov - vode in nafte. Z izločitvijo demokratičnih institucij ZDA bi lahko  državo priključili novi Severno ameriški zvezi, ki bi bila pod popolnim nadzorom  kriminalne združbe. Med dokazi so dokumenti, ki dokazujejo, da je bil virus  prašičje gripe H5N1 umetno pripravljen v laboratoriju iz virusa španske gripe,  ki je kosila leta 1918. Virus je bil namerno izpuščen v javnost v  Mehiki. Obisk predsednika Obame je v povezavi s tem dogodkom.

    Obstajajo dokazila, da je Novartis uporabil vakcino kot biološko  orožje in da je WHO aktivno vključena v ta program z namenom  ustvarjanja pandemije. Zanimiva je izjava Dr. Jerry Tennant-a, da je k razmahu  španske gripe konec 1918 obilno pripomogla masovna uporaba aspirina, ki niža  telesno temperaturo in slabi imunski sistem. Podobno vlogo ima tudi Tamiflu, ki  prav tako niža telesno temperaturo. Med dokazi so tudi dokumenti o vpletenosti  Bilderbergerjev (sestanek v Atenah 14. do 17. maja 2009) in Iluminatov.Jane  Burgermeister je najbolj zaskrbljena ker navkljub dejstvu, da je bila firma  Baxter zasačena s krvavimi rokami, ta kljub temu nemoteno nadaljuje s pošiljkami  "zdravila", ki naj bi ga spravilo na trg do jeseni letos.
    V kolikor se vam je prav zdajle odprl malce drugačen  pogled na celotno stvar, si lahko več preberete na spodnjem naslovu oz. sami  raziskujete naprej.

    http://www.davidicke.com/content/view/25191
     

    Prosim, posredujte dane informacije vsem ki jih  poznate !!!  

    Poskrbimo, da bomo našo prihodnost gradili mi z zdravo  zavestjo, ne pa ostati vodeni kot kakšne ovce na poti v  klavnico !!! 


    _____________________________

    21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

    (odgovor članu Pat74)
  • Neposredna povezava do sporočila: 14
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 14:34:05   
    Felicita
    o ja no!

    David Vaughan Icke (pronounced /aɪk/; born 29 April 1952) is a British writer and public speaker who has devoted himself since 1990 to researching "who and what is really controlling the world."[1] A former professional football player, reporter, television sports presenter, and spokesman for the Green Party, he is the author of 20 books explaining his views.

    in postane še boljše:

    In March 1990, while he was a national spokesperson for the Green Party, Icke claims he received a message from the spirit world through a medium, identified by The Guardian as Betty Shine, a medium from Brighton.[7] She told him he was a healer who had been chosen for his courage and sent to heal the earth, and that he had been directed into football to learn discipline. He was going to leave politics and would become famous, she said, writing five books in three years, and one day there would be a great earthquake, and the "sea will reclaim land," because human beings were abusing the earth.

    ok, sam še tole:

    In 1999, Icke wrote and published The Biggest Secret: The Book that Will Change the World, in which he identified the extraterrestrial prison warders as reptilians from the constellation Draco.[23] They walk erect and appear to be human, living not only on the planets they come from, but also in caverns and tunnels under the earth. They have cross-bred with humans, which has created "hybrids" who are "possessed" by the full-blooded reptilians.[24] The reptiles' hybrid reptilian-human DNA allows them to change from reptilian to human form if they consume human blood. Icke has drawn parallels with the 1980s science-fiction series V, in which the earth is taken over by reptiloid aliens disguised as humans. According to Icke, the reptilian group includes many prominent people and practically every world leader from Britain's late Queen Mother to George H.W. Bush, Hillary Clinton, Harold Wilson, and Tony Blair. These people are either themselves reptilian, or work for the reptiles as what Icke calls slave-like victims of multiple personality disorder: "The Rothschilds, Rockefellers, the British royal family, and the ruling political and economic families of the U.S. and the rest of the world come from these SAME bloodlines.

    (mogoče se kdo spomni ene ZF serije iz 80ih, kjer je premisa točno to - kuščarji v človeški preobleki?)

    aja, jest sm pa tale link dobila po mailu: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=641%3Aleading-finnish-doctor-rauni-kilde-talks-about-the-qswine-fluq-conspiracy&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

    p.s.: preberte še komentarje...

    torej, ne bit ovce in verjet vsakemu ki kej na net napiše...

    < Sporočilo je popravil Felicita -- 9.11.2009 14:40:10 >


    _____________________________

    Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
    philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
    that when you were young prices were reasonable, politicians were
    noble and children respected their elders.

    (odgovor članu nia5)
    Neposredna povezava do sporočila: 15
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 15:01:23   
    oka
    Pri nas so zboleli za to gripo, pa moram rečt, da sploh ni tak bav bav, kot delajo paniko. V glavnem vsi otroci majo blažjo obliko - en dan ali dva malo povišano temperaturo, lahko kašlja ali pa ne, našmu tamičkenmu je bolj na nos udarlo, to je pa tud vse. Zdaj imamo pa en teden "prisilnih" počitnic.


    Kako pa veš, da imate to gripo? Ste bili stestirani?

    (odgovor članu Pat74)
    Neposredna povezava do sporočila: 16
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 15:03:52   
    Pat74
    jp.

    (odgovor članu oka)
    Neposredna povezava do sporočila: 17
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 15:04:24   
    ledenaa
    Ok,mene pa samo moti to: a res mislite da da so dali da bodo pobili američane in ne vem še kogauser posted image

    Mislim halo masovni poboj ja  ....

    (odgovor članu oka)
    Neposredna povezava do sporočila: 18
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 15:06:31   
    uškinamama
    IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

    jp.


    Res ne razumem več nič. Kaj ni bilo rečeno, da se ne bo več testiralo ampak diognosticiralo na podlagi kliničnih znakov? user posted image

    _____________________________

    Najina Uš : staršem prijazen otrok.


    (odgovor članu Pat74)
    Neposredna povezava do sporočila: 19
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 15:15:27   
    Pat74
    Če v razredu nenadoma zboli 19 otrok od 22 - je to mal čudno in ker ne morejo nekaj na pamet govorit, so bli prisiljeni testirat in danes smo dobili potrditev, da gre za H1N1.

    (odgovor članu uškinamama)
    Neposredna povezava do sporočila: 20
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 15:21:43   
    oka
    Ok,mene pa samo moti to: a res mislite da da so dali da bodo pobili američane in ne vem še kogauser posted image

    Mislim halo masovni poboj ja ....


    Takele gripe in gripice in vsa ta nova zdravila in cepiva so eno tako luštno ozadje za proizvajanje raznih teorij zarote. Priznam pa, da gre meni to že pošteno na en organ. Vsako leto je gripa prisotna in nobeno leto ne delajo take zdrahe okoli tega. Pa še en nasvet: vsi tisti famozni teksti, ki krožijo po mailih so direkt za v koš. Čisto nič drugega ne naredijo, kot da človeka še bolj zmedejo in prestrašijo.  Vsak naj naredi tako, kot se mu zdi prav, največ pa za preventivo, ki pa je po mojem dobrodošla ne samo v času raznih epidemij.

    (odgovor članu ledenaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 21
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 16:16:07   
    nia5
    IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

    o ja no!

    David Vaughan Icke (pronounced /aɪk/; born 29 April 1952) is a British writer and public speaker who has devoted himself since 1990 to researching "who and what is really controlling the world."[1] A former professional football player, reporter, television sports presenter, and spokesman for the Green Party, he is the author of 20 books explaining his views.

    in postane še boljše:

    In March 1990, while he was a national spokesperson for the Green Party, Icke claims he received a message from the spirit world through a medium, identified by The Guardian as Betty Shine, a medium from Brighton.[7] She told him he was a healer who had been chosen for his courage and sent to heal the earth, and that he had been directed into football to learn discipline. He was going to leave politics and would become famous, she said, writing five books in three years, and one day there would be a great earthquake, and the "sea will reclaim land," because human beings were abusing the earth.

    ok, sam še tole:

    In 1999, Icke wrote and published The Biggest Secret: The Book that Will Change the World, in which he identified the extraterrestrial prison warders as reptilians from the constellation Draco.[23] They walk erect and appear to be human, living not only on the planets they come from, but also in caverns and tunnels under the earth. They have cross-bred with humans, which has created "hybrids" who are "possessed" by the full-blooded reptilians.[24] The reptiles' hybrid reptilian-human DNA allows them to change from reptilian to human form if they consume human blood. Icke has drawn parallels with the 1980s science-fiction series V, in which the earth is taken over by reptiloid aliens disguised as humans. According to Icke, the reptilian group includes many prominent people and practically every world leader from Britain's late Queen Mother to George H.W. Bush, Hillary Clinton, Harold Wilson, and Tony Blair. These people are either themselves reptilian, or work for the reptiles as what Icke calls slave-like victims of multiple personality disorder: "The Rothschilds, Rockefellers, the British royal family, and the ruling political and economic families of the U.S. and the rest of the world come from these SAME bloodlines.

    (mogoče se kdo spomni ene ZF serije iz 80ih, kjer je premisa točno to - kuščarji v človeški preobleki?)

    aja, jest sm pa tale link dobila po mailu: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=641%3Aleading-finnish-doctor-rauni-kilde-talks-about-the-qswine-fluq-conspiracy&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

    p.s.: preberte še komentarje...

    torej, ne bit ovce in verjet vsakemu ki kej na net napiše...



    Pa kaj se pištolite zdaj z nekimi ZF forami, jaz sem le pripopala kar sem dobila, zdaj pa naj dela s tem kdo kaj hoče user posted image . Tudi nisem rekla, da v to verjamem, ampak glede na korupcije, ki so po vsem svetu, za moje pojme ni nič več izključeno, ker je na žalost svet vedno bolj pokvarjen.

    Verjamem pa, da na račun cepljenj farmacevtske družbe služijo bajne vsote denarja in vprašanje koliko se ozirajo na resnično dobrobit ljudi user posted image , zato se ne bom sama cepila, še manj pa svojega otroka izpostavljala kemiji!!!


    _____________________________

    21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

    (odgovor članu Felicita)
    Neposredna povezava do sporočila: 22
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 16:17:26   
    pety78
    IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

    Če v razredu nenadoma zboli 19 otrok od 22 - je to mal čudno in ker ne morejo nekaj na pamet govorit, so bli prisiljeni testirat in danes smo dobili potrditev, da gre za H1N1.


    V katerem kraju pa je bilo to?


    _____________________________



    (odgovor članu Pat74)
    Neposredna povezava do sporočila: 23
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 16:18:11   
    Pat74
    Lj. Polje.

    (odgovor članu pety78)
    Neposredna povezava do sporočila: 24
       RE: cepljenje otrok proti novi gripi
    9.11.2009 16:19:07   
    pety78
    IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

    Lj. Polje.


    Aha, hvala.


    _____________________________



    (odgovor članu Pat74)
    Neposredna povezava do sporočila: 25
    Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
    Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
    Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
    Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
    Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




    .Če ugotovite..
    пеперутка16

    ..da nosite trojčke, kaj bi naredili?