|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
blanč, močno, močno držim pesti zate!!!! A nisi malo prehitro delala test? Kako je pa s testom ti pa ne znam pomagat.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ni testne črtice, je neveljaven. Upam, da je ratalo.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:11:00
|
|
|
|
blanč
|
Saj to je samo zato, ker hočem prehitevat . Bemti no, tole čakanje ubija.
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:13:12
|
|
|
|
Pija76
|
Neveljaven test! Naslednji bo prbil en debel plus . Navijam!
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Saj to je samo zato, ker hočem prehitevat . Bemti no, tole čakanje ubija. Se 1000% strinjam.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A nisi napisala, da imaš test šele nekje začetek decembra?? Mislim, da se prav spomnim.. Vem, da si nestrpna, ko čakaš na +!! Ampak verjamem, da bo + in da boš mamica . Držim pesti!!!!!
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:17:10
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: blanč Saj to je samo zato, ker hočem prehitevat . Bemti no, tole čakanje ubija. Se 1000% strinjam.
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:18:21
|
|
|
|
blanč
|
Suzi ja,šele drug mesec
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj bo čez 1 dan že drug mesec.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:20:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Saj bo čez 1 dan že drug mesec. veseli december
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
blanč, ne sekiraj se!! Imam resnično ful dober občutek zate!!! Joj, potem boš pa čez 9 mesecev vozila tist dolg vagonček.. Najprej bo en prišel okrog ovinka, ti pa šele čez kakih 5 minut.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:24:44
|
|
|
|
bambi75
|
Blanč ti pa res nimas sreče s CB. Se mi zdi da te je poleti tud nekaj zajebaval. No bo pa v ponedeljek močan plus. Pa veš da sem jaz tud danes delala test, da bi vsaj enkrat videla, kako zgledata dve črtici na testu.Saj bi mogu pokazat, če sem pa 5 dni po stopki. Pa viš je vseeno pokazal samo eno črtico. Sem bla pa še test je šel k vragu.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:27:11
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Blanč ti pa res nimas sreče s CB. Se mi zdi da te je poleti tud nekaj zajebaval. No bo pa v ponedeljek močan plus. Pa veš da sem jaz tud danes delala test, da bi vsaj enkrat videla, kako zgledata dve črtici na testu.Saj bi mogu pokazat, če sem pa 5 dni po stopki. Pa viš je vseeno pokazal samo eno črtico. Sem bla pa še test je šel k vragu. O bambi baš sma nesretne
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:29:16
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi blanč, ne sekiraj se!! Imam resnično ful dober občutek zate!!! Joj, potem boš pa čez 9 mesecev vozila tist dolg vagonček.. Najprej bo en prišel okrog ovinka, ti pa šele čez kakih 5 minut. Zdej sem se šele začela sekirat. A si ti ja noraaaaaa, kdo bo pa za tolk otrok delu
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:30:48
|
|
|
|
blanč
|
Punce hvala vam za tolažbo, zdaj grem pa na eno večerjo pol pa ajat. V ponedeljek javim ponovni rezultat testa.
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:34:15
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Blanč ti pa res nimas sreče s CB. Se mi zdi da te je poleti tud nekaj zajebaval. No bo pa v ponedeljek močan plus. Pa veš da sem jaz tud danes delala test, da bi vsaj enkrat videla, kako zgledata dve črtici na testu.Saj bi mogu pokazat, če sem pa 5 dni po stopki. Pa viš je vseeno pokazal samo eno črtico. Sem bla pa še test je šel k vragu. O bambi baš sma nesretne Maš čist prav, kaj pa hočema neki izsilit če ne gre.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 19:40:32
|
|
|
|
srki
|
Miklavž, Božiček, Dedek Mraz, vse to je pred vrati, ni hudič, da ti eden od njiju ne prinese lepega darila. Držim pesti!
|
|
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 20:12:26
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči sem ti že na naši temi napisala... Ma, a nam jo more še neveljaven test tako zagost? Kot, da nam živčki že brez tega ne pojejo dovolj? P i z d a r i j a! Se opravičujem vsem za besede, sam tole me je pa res razkurilo
|
|
|
RE: clear blue 29.11.2008 20:32:11
|
|
|
|
ledenka
|
blanči, ti lahko proizvajalca že skor tožiš ampak... prehitro je to blo! počak še ene 2, 3 dni in boš vidla čudovit plusek!
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 9:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
In rezulat?? Da vidmo, če so se moje napovedi uresničile.
|
|
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 11:56:56
|
|
|
|
Mariposy
|
Živjo punce, jaz sem tudi naredila test cb in mi je 2x pokazal plus nisem imela nobenega problema.Drugače pa v navodilih piše da je lahko neveljaven test zaradi prevelike ali premajhne količine urina. Lp
|
|
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 11:58:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi In rezulat?? Da vidmo, če so se moje napovedi uresničile. Nisi se fejst zmotla.
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 12:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
In to pomeni??!?! Upam, da bo + tudi na drugih testih!!!!
|
|
|
|
|
RE: clear blue 1.12.2008 12:13:42
|
|
|
|
mlinčka
|
Ti, Blančetka, a nas ti mal... A boš hitr potrdila naše sume, želje, pričakovanja al ne?! Daj, da te izljubimo !
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Vzrok za ponavljajoče splave?Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...
Zadnje s foruma
Ime za fantkagenovefaKatero ime vam je najbolj všeč?Lovro (
21%)

Žiga (
29%)

Miha (
19%)

Filip (
31%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!