|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   coliprev kapljice
30.5.2012 21:34:29   
Brbs
lekarnar mi je rekel, da se najboljši učinek proti krčem doseže, če si stisneš mleko, daš kapljice v mleko in daš za par ur v hladilnik. če jih daš namreč med dojenjem, potem trebušna kislina dojenčka precej uniči njihov vpliv.

vseeno mi precej stvari ni jasno in sm pozabila vprašat - je katera dobila podobna navodila, da mi lahko kaj več pove? kdaj jih naj torej dam, kolikokrat na dan itd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: coliprev kapljice
3.6.2012 17:45:24   
hani bani
živjo. mi smo imeli tako hude krče da nam je zdravnica predlagala 1x na dan 5kaplic BIO GAJA in pred vsakim obrokom 15 kaplic SAB SIMPLEX po žlički nakar nam je rekla naj ji še polek sab simpleks nakapam po 6 kaplic coliprev kaplic. po 1 mesecu je bilo tako izbolšanje da sedaj imava samo še bio gaja in 5 kaplic sab simplexa :)

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: coliprev kapljice
4.6.2012 13:10:23   
pasijonka
Svašta, prvič slišimuser posted image Pri nas smo jih uporabljali po navodilih proizvajalca, pa ni bilo haska. Tudi Sab Simplex ni pomagal, niti Bio Gaia, čeprav smo z njo vztrajali, ker je naraven probiotik in vsaj škoditi ne more. Edino, kar je zaleglo, so bile homeopatske kapljice, ali pa je morda ravno takrat minilo samo od sebeuser posted image

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: coliprev kapljice
5.6.2012 10:00:59   
hani bani
pasijonka....vsak otrok je drugačen....enim nuca drugim ne :) naši je nucalo če pa komu ne naj pa homeopatske nabavi ....jst sm rekla da bom probala in če ne bo bolš jih bom tudi no pa nam je vseeno uspelo :)

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: coliprev kapljice
5.6.2012 10:48:19   
pasijonka
Seveda. Čeprav se sama še najbolj strinjam s tiso tezo, da obupane mamice pač probajo vse po spisku (tudi mi smo) in ko končno najdejo zadevo, ki "deluje", je največkrat že tudi konec obdobja krčkovuser posted image

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: coliprev kapljice
5.6.2012 11:38:08   
ColiPrev
Brbs pozdravljena.
Čeprav malo pozno, ampak morda odgovor malce razjasni nastalo zmedo v zvezi z uporabo kapljic Coliprev. Te so narejene tako, da jih lahko uporabljamo neposredno pred dojenjem oziroma hranjenjem z otroško formulo in ne zahtevajo predpriprave. Koncentracija laktaze je v njih dovolj visoka, da je zadostna količina pride do dojenčkovega črevesja, kjer mu pomaga prebaviti mleko in tako lajša kolike. Res je, da so prve kapljice proti kolikam drugih proizvajalcev, ki so prišle na ameriški trg zahtevale predpripravo, vendar pa se je to ne le izkazalo za nepraktično (nenazadnje ne vemo kdaj bo otrok jedel) in zamudno, temveč tudi škodljivo. Otrok laktozo potrebuje, zato je potrebno črevesju dati priložnost, da samo prične tvoriti zadostne količine encima laktaze. To se seveda ne zgodi, če se celotna presnova laktoze zgodi v kozarcu v hladilniku, namesto da s postopnim stimuliranjem črevesja z laktozo, le to sčasoma proizvede zadostno količino omenjenega encima. Skratka, če telo pretirano ujčkamo (namesto njega presnovimo vso laktozo v kozarcu), samo nikoli ne bo proizvedlo zadostno količino potrebnega encima. Zato kapljice ColiPrev odmeri tako kot piše v navodilih - neposredno pred dojenjem ali hranjenjem z mlečno formulo. Za več info o kapljicah ColiPrev pa obišči tudi spletno stran www.coliprev.si ali si preberi najpogostejša vprašanja v zvezi s ColiPrev kapljicami na povezavi http://www.carso.si/?mod=aktualno&action=news4prod&id=6.

Želim ti veliko lepega z novim družinskim članom,
Urša

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?