Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

res je bilo use napacano ampak baje da je pomagalo-no mazala je kak slab teden da otrok res obupa... ne vem pa kok je bla tamala stara... 4 mesci... ja najbrž zenf/gorčica ni lih fajn...
  res je bilo use napacano ampak baje da je pomagalo-no mazala je kak slab teden da otrok res obupa... ne vem pa kok je bla tamala stara... 4 mesci... ja najbrž zenf/gorčica ni lih fajn... 
			 Mi pa se tud ne zbujamo zaradi njenih prebujanj ponoči.
  Mi pa se tud ne zbujamo zaradi njenih prebujanj ponoči. 
   ....moj je tudi 4 mesce star in si rad daje prstek v usta...jaz mu takrat dam tisto grizalo za zobke in se zamoti z njim,pa ko opazim da si ga da spet mu ga dam ven....in ti lahk povem da občutno manj to dela...
 ....moj je tudi 4 mesce star in si rad daje prstek v usta...jaz mu takrat dam tisto grizalo za zobke in se zamoti z njim,pa ko opazim da si ga da spet mu ga dam ven....in ti lahk povem da občutno manj to dela...  ga je tud sama nehala, še pred vstopom v šolo. Moja
  ga je tud sama nehala, še pred vstopom v šolo. Moja  

). Se pa  ne sikiram, saj sesa samo, ko mu je dolgčas... Ko se igrava in ko spi - ne sesa... Je pa res, da vztrajam na tem, da ko da roko v usta, jo dam jaz ven in mu porinem kake igrače, ki so namenjene za dlesni in grizenje... Dude pa naš sploh nočeeeee.
 ). Se pa  ne sikiram, saj sesa samo, ko mu je dolgčas... Ko se igrava in ko spi - ne sesa... Je pa res, da vztrajam na tem, da ko da roko v usta, jo dam jaz ven in mu porinem kake igrače, ki so namenjene za dlesni in grizenje... Dude pa naš sploh nočeeeee.